PRICAONICA-da se bolje upoznamo

Moja omiljena grupa: Propaganda 117......i omiljena pesma od njih...

Kol'ko dugo te trazim,tol'ko dugo te nema
mozda negde daleko dane dosadne brojis,
od tebe nema ni glasa,u meni vrisak se sprema
da pukne kad mozda saznam da ne postojis.

Kol'ko dugo te trazim,tol'ko nema te zeno
a moje srce te zeli,moja dusa te hoce,
uzalud,ti si se negde ubola na vreteno
mozda te nadjem tek posle sto godina samoce.

Ref.
Mozda nismo ista bajka
sve jedna na drugu lice
mozda nismo ti i ja
iz iste price?!

Mozda nismo ista bajka
sve jedna na drugu lice
mozda jednostavno nismo
iste price!

evo me, ufff...jedva stigoh.........znate vec kako je to kad se zene spremaju ;)
a, sta to bi......kakav vatromet......ko se sapleo :confused: opet sam neobavestena..........a da veceras slavlje.......a gde je oliver ;) .......ajde dok ne dodje.....pricajte sta ima novo..........vidim manijaka nema :lol: ;)

Feta Podouri:
Nema ga :roll: :roll: :confused:
Da se nije u mwaku sapleo o suncobran pa slomio nogu :shock: :shock: :shock: :neutral:
A-ha,tuJ si!!!
Nije bila izricita zelja da se Manijak pojavi,ali jednog momenta ostadoh sama sa sobom (i predsobljem) da pricam,a imala sam tako divan domaci sladoled sa bananama i plazmom!!!
I da znas nema Manijaka....znala sam ...
Suncobran treba uvece sklopiti,jer ako je neka zica nedaj Boze otkacila kao na kisobranu,moze nekome oci da istera....;)

dommino?:
A-ha,tuJ si!!!
Nije bila izricita zelja da se Manijak pojavi,ali jednog momenta ostadoh sama sa sobom (i predsobljem) da pricam,a imala sam tako divan domaci sladoled sa bananama i plazmom!!!
I da znas nema Manijaka....znala sam ...
Suncobran treba uvece sklopiti,jer ako je neka zica nedaj Boze otkacila kao na kisobranu,moze nekome oci da istera....;)

Eeee, pa tu sam i ja......mene niko nije ni primetio :-( ..........pa dobro ja cu sad sama sa sobom da pricam....ko dommino........srecom na suncobran i zice nisam naletela ;)

Samo vi pricajte...ko da ja nisam tu......ja cu da nastavijm s pesmom i igrom.......taman i taj vatromet dobro dosao........nece biti bar mraka ;)

Kako se smijala klaunu publika
Kako je ljubila popa bi zavela
Gola se kupala, kola mi slupala
Poslije se udala za nekog mangupa.

Kako je pricala ko spiker s radija
Kako je plesala ko crna Afrika
Zbog tuznih filmova uvek je plakala
A sad se ne sjeca da mi je saptala

Ti me izludjujes, ti me uzbudjujes
Ti me uzbudjujes, ti me izludjujes
Izludjujes me opasno to vise nije normalno
Ti me uzbudjujes, ti me izludjujes

Kako je lagala dilajla Samsona
Kako je trosila ko ruska vozila
Mudro me gledala ko Ikar Dedala
Poslije se udala za nekog mangupa

Kako je pricala ko spiker s radija
Kako je plesala ko crna Afrika
Zbog tuznih filmova uvijek je plakala
A sad se ne sjeca da mi je saptala

Ti me uzbudjujes, ti me zludjujes.......

e,pazi,smejem se od uva do uva..zama'l oko glave...pa me jos i pitaju u kuci koji li mi je????Pa ti si cirkus,srece mi....
Znas,nisam ni ja virila tamo,nego ugledah varnice odavde:),a cujem deca se raduju :),misle
vatromet:),pa se i ja primila...nije mi sto se izbliza ne mere nis't nauciti nego sto i odavde
mogu oci da se pokvare:(

dommino?:
e,pazi,smejem se od uva do uva..zama'l oko glave...pa me jos i pitaju u kuci koji li mi je????Pa ti si cirkus,srece mi....
Znas,nisam ni ja virila tamo,nego ugledah varnice odavde:),a cujem deca se raduju :),misle
vatromet:),pa se i ja primila...nije mi sto se izbliza ne mere nis't nauciti nego sto i odavde
mogu oci da se pokvare:(

a tu si ti, a gde ova dvojica zbrisase......da se nisu vatrometa poplasili :lol: ;)
nego nesto se mislim a da mi za svaki slucaj stavimo tamne cvike....ili jos bolje ..one za varenje.....znas na koje mislim...........da nam koja varnica u oko ne uleti.......pu.pu......daleko bilo 8-) ja vec stavila...........a samo se ti smej........bice jos......cirkusa ;)

Back