Kafić Pričamo, dakle postojimo...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nato, levitiraš u mutnim oblacima.
A kakav to stav imaju otpisani za razliku od upisanih, objasni i navedi zamolio bih? Nikakva podjela nije bitna i nije važna, što se tiče in and out, svako je otišao iz ličnog razloga i shvatanja, nego bitne su činjenice i ono što nije činjenica, a šta nije činjenica?
Откуд левитирам, откуд мутни облаци?

Зар нисам увек прецизна у ставу?
Отишли сте, не замерам, ствар личног избора.
Имате тај став згађености над оним шта сте оставили самим тим и нама који смо остали. Опет и то је ваша ствар док то задржите за себе и живите свој живот тамо где је боље.

eve, da se i ja malo poturim,..

Dasa je kao sudac,... za blefere i alkoholičare _
(Ja sam alkoholičar u apstinenciji),..
Čekam ga t
e
na Crti ;) .. :tongue2:
Ех та апстиненција :D

Има сам већ један мини блицкриг борећи се за нешто што ми јесте било лично важно, али није уперено на личној основи против оних против којих сам се борила.
И такође је цела моја борба обесмишљена проглашавањем мене за пијаног, досадног госта кафане којег треба једноставно избацити.
Да ли се то учи негде у школи за завођење реда, питам се..

Koga pitaš? ( kao, poznat ti je nik,.. drago mi je ;) ) ,.. ja sam najpoznatiji,..
imao sam ih ovde,.. par komada,..
A, kultnih i zanimljivih tema će tek sada biti,.. matere mii,..

evo javno obećavam,.. toliko sam napuhan, nadobudan, egoističan i nanadhebiv, da smijem to smelo tvrditi i obećati,..
sam' čekam ove "pametnjakoviće" , da mi stanu na crtu, pa da osvežimo stara vremena i stare forumske diskusije,..

ps: U prevodu, skidam rukavicu i bacam uu,..
(Ja volim izgubljene bitke,.. Klerk Gejbl ,.. u Prohujalo sa vihorom ;) )

Poslednja izmena:
Koga pitaš?,.. ja sam najpoznatiji,..
imao sam ih ovde,.. par komada,..
A, kultnih i zanimljivih tema će tek sada biti,.. matere mii,..

evo javno obećavam,.. toliko sam napuhan, nadobudan, egoističan i nanadhebiv, da smijem to smelo tvrditi i obećati,..
sam' čekam ove "pametnjakoviće" , da mi stani na crtu, pa da osvežimo stara vremena i stare forumske diskusije,..

ps: U prevodu, skidam rukavicu i bacam uu,..
Natu pitam. Ja sam poduže bio odsutan i vidim da se ovde mnogo toga promenilo od mog poslednjeg dolaska.

Не само жени...
Обзиром да ми данашње жене хоћемо равноправност, не смемо да се позивамо на пол у дискусији. Зато..
Рећи саговорнику да је глуп, није разговор, није зрело, није племенито, није пристојно, није одмерено, не приличи

Као ни рећи му да је пијан.
Dobra Nato, kratko ću, kasno kod mene... posle odgovaram na poruke... ono za blef je malo bockanje, prijateljsko, ali zrela si žena i reaguješ kako treba, pravilno kako dolikuje, pozdravljam.
Pjanac se prethodno poziva na muškost, ali ispoljava onu neandertalsku, i to prema ženama, ti bi to osudila mada si mu se priklonila, nego ne vidiš obrisane mu poruke, otprilike aca lukas "kad bi znala ko sam ja"...
Ajd, dobro jutro... ;]

Dobra Nato, kratko ću, kasno kod mene... posle odgovaram na poruke... ono za blef je malo bockanje, prijateljsko, ali zrela si žena i reaguješ kako treba, pravilno kako dolikuje, pozdravljam.
Pjanac se prethodno poziva na muškost, ali ispoljava onu neandertalsku, i to prema ženama, ti bi to osudila mada si mu se priklonila, nego ne vidiš obrisane mu poruke, otprilike aca lukas "kad bi znala ko sam ja"...
Ajd, dobro jutro... ;]
Ајд, лаку ноћ
Да те не затрпам одговорима у овај за тебе касни час. Наставићемо.. 😁

Kako se uzme. Vidim da nedostaju neke stvari iz prošlih vremena. Ja sam tu od 2006-e samo povremenim izostancima. U svakom slučaju drago mi je steći novo forumsko poznanstvo.
Ја сам ту од короне :rotf:
Ето и од ње неког добра, не би ме форум никад видео да ме нису свезали.

Ajd, dobro jutro... ;]
Ne slusam Acu Lukasa, ne gledam jutarnji program, ne kacim snimke boze spasica, ne pljujem po Srbima...
Kako bi izgledalo kada bih javno napisao da si mi trazio golisave slike i pitao koliko sam dlakav?
Nemoj niske udarce, ne prilici treznom coveku.

Naravno da se ne slažem. Ako sam primjetio i uzeo jedan vrijedan biser, ne znači da ću uzeti i vrednovati plastične perle koje dolaze sa iste strane.
Da se ne slazes ne bi koristio njegove "umotvorine" covek je podelio srpsku crkvu, a neki koje podrzavas ga velicaju, jedva su Pavla ubedili da da saglasnost da ga kanonizuju, a Pavle je "ujedinio" crkvu i doveo gomilu americkih popova da nas amerikanizuju.

Мислим да би адекватније било вино, можда кувано са мало смеђег шећера пар каранфилића, и прстохват цимета и кажу колут поморанџе, ммм...

GIF by Ohza Mimosas

Back