- Poruka
- 52.808
Кафе имамо, за разговор на треба само воље? Интернет имамоZa dobrui razgovor nikad nije kasno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кафе имамо, за разговор на треба само воље? Интернет имамоZa dobrui razgovor nikad nije kasno
Trebaće mi malo da uhvatim ritam, jer sam poduže bio odsutan. Ne ide to po principu ja došo pa samo upadnem u razgovor, pa poremetim sve.Кафе имамо, за разговор на треба само воље? Интернет имамо![]()
Откуд левитирам, откуд мутни облаци?Nato, levitiraš u mutnim oblacima.
A kakav to stav imaju otpisani za razliku od upisanih, objasni i navedi zamolio bih? Nikakva podjela nije bitna i nije važna, što se tiče in and out, svako je otišao iz ličnog razloga i shvatanja, nego bitne su činjenice i ono što nije činjenica, a šta nije činjenica?
Лагано. Одавно се овде ћутало, а ја волим разговор чак иако је нешто жучнији.Trebaće mi malo da uhvatim ritam, jer sam poduže bio odsutan. Ne ide to po principu ja došo pa samo upadnem u razgovor, pa poremetim sve.
Nego poznat mi tvoj nick. Da se nismo već susretali ovde ranijih godina dok su postojale kultne teme. Davno to beše.Лагано. Одавно се овде ћутало, а ја волим разговор чак иако је нешто жучнији.
Коме смета дискусија?
Ех та апстиненцијаeve, da se i ja malo poturim,..
Dasa je kao sudac,... za blefere i alkoholičare _
(Ja sam alkoholičar u apstinenciji),..
Čekam ga t
e na Crti..
![]()
Нисмо. Имам свега пар година форумских.Nego poznat mi tvoj nick. Da se nismo već susretali ovde ranijih godina dok su postojale kultne teme. Davno to beše.
Natu pitam. Ja sam poduže bio odsutan i vidim da se ovde mnogo toga promenilo od mog poslednjeg dolaska.Koga pitaš?,.. ja sam najpoznatiji,..
imao sam ih ovde,.. par komada,..
A, kultnih i zanimljivih tema će tek sada biti,.. matere mii,..
evo javno obećavam,.. toliko sam napuhan, nadobudan, egoističan i nanadhebiv, da smijem to smelo tvrditi i obećati,..
sam' čekam ove "pametnjakoviće" , da mi stani na crtu, pa da osvežimo stara vremena i stare forumske diskusije,..
ps: U prevodu, skidam rukavicu i bacam uu,..
Ајде, радујем се. Можда нећу умети да учествујем, ал ћу радо читати.A, kultnih i zanimljivih tema će tek sada biti,.. matere mii,..
Dobra Nato, kratko ću, kasno kod mene... posle odgovaram na poruke... ono za blef je malo bockanje, prijateljsko, ali zrela si žena i reaguješ kako treba, pravilno kako dolikuje, pozdravljam.Не само жени...
Обзиром да ми данашње жене хоћемо равноправност, не смемо да се позивамо на пол у дискусији. Зато..
Рећи саговорнику да је глуп, није разговор, није зрело, није племенито, није пристојно, није одмерено, не приличи
Као ни рећи му да је пијан.
Kako se uzme. Vidim da nedostaju neke stvari iz prošlih vremena. Ja sam tu od 2006-e samo povremenim izostancima. U svakom slučaju drago mi je steći novo forumsko poznanstvo.Нисмо. Имам свега пар година форумских.
Можда мана, а можда и предност.![]()
Ајд, лаку ноћDobra Nato, kratko ću, kasno kod mene... posle odgovaram na poruke... ono za blef je malo bockanje, prijateljsko, ali zrela si žena i reaguješ kako treba, pravilno kako dolikuje, pozdravljam.
Pjanac se prethodno poziva na muškost, ali ispoljava onu neandertalsku, i to prema ženama, ti bi to osudila mada si mu se priklonila, nego ne vidiš obrisane mu poruke, otprilike aca lukas "kad bi znala ko sam ja"...
Ajd, dobro jutro... ;]
Ја сам ту од коронеKako se uzme. Vidim da nedostaju neke stvari iz prošlih vremena. Ja sam tu od 2006-e samo povremenim izostancima. U svakom slučaju drago mi je steći novo forumsko poznanstvo.
Aj neke vajde i od tog zla.Ја сам ту од короне
Ето и од ње неког добра, не би ме форум никад видео да ме нису свезали.
Prijatan dan. Odoh i ja malo u planine da se napunim pozitivnom energijom.Причаћемо још.
Мој је став да се и од најглупљег и најлошијег човека нешто може научити.
Ако се слуша.
Пријатан дан![]()
Ne slusam Acu Lukasa, ne gledam jutarnji program, ne kacim snimke boze spasica, ne pljujem po Srbima...Pjanac se prethodno poziva na muškost, ali ispoljava onu neandertalsku, i to prema ženama, ti bi to osudila mada si mu se priklonila, nego ne vidiš obrisane mu poruke, otprilike aca lukas "kad bi znala ko sam ja"...
Ajd, dobro jutro... ;]
Da se ne slazes ne bi koristio njegove "umotvorine" covek je podelio srpsku crkvu, a neki koje podrzavas ga velicaju, jedva su Pavla ubedili da da saglasnost da ga kanonizuju, a Pavle je "ujedinio" crkvu i doveo gomilu americkih popova da nas amerikanizuju.Naravno da se ne slažem. Ako sam primjetio i uzeo jedan vrijedan biser, ne znači da ću uzeti i vrednovati plastične perle koje dolaze sa iste strane.
Sta je bilo Barbi?