Kafić Pričamo, dakle postojimo...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nato nego jel to ima ili ne?
Данима већ водим неку дискусију о љубави..
Свако има свој доживљај љубави, као и свој капацитет за пружање љубави.
За мене су то људи јжкоји немају ресурсе за љубав и заправо воле завишћу, љубомором и мржњом.
Ја не верујем у такву љубав, не пристајем, не прихватам је.

Данима већ водим неку дискусију о љубави..
Свако има свој доживљај љубави, као и свој капацитет за пружање љубави.
За мене су то људи јжкоји немају ресурсе за љубав и заправо воле завишћу, љубомором и мржњом.
Ја не верујем у такву љубав, не пристајем, не прихватам је.
Teško je kompletnu definiciju izvesti na vidjelo i zaokužiti, što se ljubavi tiče... mali dodatak,

Nego zabrinut sam zbog trenutne geo ljubavne situacije, krstarica me opominje da kliknem... prvo onaj mali princ dirty harry izbačen sa dvora, sad ovaj vili nešto petlja, bije ženu aman... nisu dobre oscilacije u zemljama komonvelta, osjeti se to onda i na drugim poljima... on da brani, ona da radja, nije samo kod nas... Ona: "mužu, mogu li u grad sa drugaricama", On: "ne može"...

IMG_4729.jpg

Nego zabrinut sam zbog trenutne geo ljubavne situacije, krstarica me opominje da kliknem... prvo onaj mali princ dirty harry izbačen sa dvora, sad ovaj vili nešto petlja, bije ženu aman... nisu dobre oscilacije u zemljama komonvelta, osjeti se to onda i na drugim poljima... on da brani, ona da radja, nije samo kod nas... Ona: "mužu, mogu li u grad sa drugaricama", On: "ne može"...

Pogledajte prilog 1283118
Nije me vise briga na sta klikcem...njihova stvarnost me ne zanima, ne uzimam je zdravo za gotovo..
..ali realno, sita se ismejem...
Doslo je vreme da se svojih principa drzimo ko pijan plota...

Bogami, doslo vreme da je bitno sto Madjarska nema more, a ima mornaricu....
Imaju Balaton i dobri su u vaterpolu, egal s nama. A imaće i more kada se otope glečeri, vodeni feniks Panonskog mora, takve su prognoze. Orbanova ograda će služiti kao filter od nanosa vode. Mora da je Orban gledao Waterworld sa Kevinom Kostnerom u glavnoj ulozi, tako da madjari ipak gledaju korak dva ispred...

Back