Kafić Pričamo, dakle postojimo...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:] Nekako mi blicnu kroz mali mozak...

Ok, čudimo se iz neznanja, nerazumijevanja, dakle s te strane gledajući slabost je naša jer ne znamo, ako znamo oda se ne čudimo, onda to nije slabost. Prost primjer, prost čovjek se čudi nečijem ponašanju koje smatra bizarnim i čudnim, ali sa druge strane dobar psiholog se ne čudi, jer je u mogućnosti tj. ima znanje da provali izvorni kod tog ponašanja, te mu nije čudno.
Volja tera u traganje, podstaknuta čudjenjem. Neki ostanu samo u tom čudu i ne tragaju.
Reče neko, "znam da ništa ne znam", jer kada shvatimo koliko čuda ima oko nas, tj. koliko postoji slika kojima nikada nećemo sklopiti sve puzzle, onda shvatamo koliko ne znamo, i koliko možemo još da se čudimo, jer ono što mi znamo, a od 100% znanja o svemu koje se prepisuje bogu, mi znamo tamo neke promile sa nulom, zarez, opet nule pa negde tamo kec...

..a i kad naletiš na keca posle tolikih nula opet sebi postavljaš pitanje tj. imaš dilemu -da li je to baš tako, da li je istina, gde je smisao, zašto itd...:lol:

Posle nek neko kaže da život nije zanimljiv sam po sebi...

..a i kad naletiš na keca posle tolikih nula opet sebi postavljaš pitanje tj. imaš dilemu -da li je to baš tako, da li je istina, gde je smisao, zašto itd...:lol:

Posle nek neko kaže da život nije zanimljiv sam po sebi...
Jest, i sa to malo znanja što rasipamo, najpre se podzapamo ovde na temama po forumu haha... i pozamjeramo... :]

Znanje je otprilike ovo, ≈ dakle, približno...

Ok, ima nas ateista ovde, možda i članova koji vjeruju u druge bajke, kako god, srećan božić eto... !

Шибицари...

Боли ме глава, два бруфена нису помогла, предузимам драстичне мере. 😁
Само још пар дана, пар корака и онда више главобољу не пуштам у главу!
Mogla bi da podelis savet na krstarici "kako se resiti glavobolje za 5 minuta".....bices pohvaljena i malo kasnije nagradjena.
Cudo jedno, da mene glava boli samo kada je udarim....ovi potopi pritiska me ne doticu....

Mogla bi da podelis savet na krstarici "kako se resiti glavobolje za 5 minuta".....bices pohvaljena i malo kasnije nagradjena.
Cudo jedno, da mene glava boli samo kada je udarim....ovi potopi pritiska me ne doticu....
Моје чудо престане да боли када је ударим. Само јак олук и сав бол нестане!
А притисци.. зато ме и боли јер се борим да не подлежем притисцима.

Back