Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da je dobar deo razvijenog sveta prevazišao boljku srljanja u (duhovnu) anarhiju. Verovali ili ne, ali Zapad je nostalgičan za starim vrednostima, a opšte je poznato da odlično čuva ono što treba čuvati ... s tim što se, paralelno, tamošnji gradovi šire i razvijaju po modelu "Petog elementa" a tehnologija usavršava brzinom svetlosti. Akcenat je, ipak, na OBRAZOVANJU.tema za razmisljanje... beograd je bio za vreme tiranina broza kulturni megalopolis...za vreme tiranije ovih nacionalsocijalista postao je amaterska umetnucka selendra... da li je komunizam lek, inekcija za prevrat iz duhovnog kala u kome zivimo? i da li ste misljenja da ceo svet danas velikim koracina srlja u nevidjenu anarhiju koja ce potrti sve ono najbolje po cemu se ljudi razlikuju od mentalnih bolesnika i zatucane stoke?
Izgleda da je dobar deo razvijenog sveta prevazišao boljku srljanja u (duhovnu) anarhiju. Verovali ili ne, ali Zapad je nostalgičan za starim vrednostima, a opšte je poznato da odlično čuva ono što treba čuvati ... s tim što se, paralelno, tamošnji gradovi šire i razvijaju po modelu "Petog elementa" a tehnologija usavršava brzinom svetlosti. Akcenat je, ipak, na OBRAZOVANJU.
Bila sam, do pre nekoliko dana, u jednom pravom megapolisu. Ne mogu još da dođem k sebi od kultur-šoka, iako sam u njemu bila pre mnogo godina, i iako sam upućena u njegov razvoj.
Idi na moj FB; postavila sam tamo opširnije tekstove/putopise sa fotografijama.
nemojte slucajno da trajno banujete ovaj nalog po navici.![]()