Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
 - 51.037

Ne to. Nego da ne pricate nesto sto nije.
Posle 5, da ne preteram, ali sigurno 3 pune godine, Borac ne zna da je meni ovo jedina kafana i pita takvo pitanjeda li vam je pak stalo do kafane? Pa naravno da jeste, ljudi se naviknu da se pozale, da kazu neku lepu rec, da caskaju o kojecemu kad im dosadi pisanje na jednom pdf-u.
edit: Ali sada vise nije ni bitno, ionako nikog nema...
I meni je ovo skoro jedina kafana. Vrlo retko pišem na nekoj drugoj.
Takođe je volim, takođe mi fale neki ljudi ... a možda mi najviše fali jedna osoba koja je misteriozno nestala i ne dolazi već par godina, i za koju znam da je imala izvesne, vrlo ozbiljne probleme.
Ali, šta da radim? Mogu samo da se nadam da će se neki dragi ljudi, pa i ta osoba, vratiti.

utakmicama, galamom i ostalim glupim moranjima, kao i nedostatkom inspiracije, Kad se isključim sa foruma, postojim negde drugde ... baš kao i ljudi koji ovde više ne dolaze.

nije vaš posao da napravite od kafane sterilnu temu na kojoj će samo cvetati ruže, već da naučite kako da rešite probleme koji se pojavljuju... koliko ste samo puta dozvolile neke idiotske rasprave u kafani, glupa prepucavanja među korisnicima koja ostavljaju loš utisak na one koji to posmatraju? koliko ste puta držale stranu nekom korisniku i tako drugu stranu udaljile odavde? koliko je marlonovih vulgarnosti i bljuvotina nekada ovde stojalo danima? koliko puta ste vi vređale korisnike, rugale se njihovoj inteligenciji misleći da su zaista toliko glupi da to ne primete? koliko puta sam vam ja rekla da vam se ser.em u pos'o, a vi to niste shvatile kao ozbiljnu kritiku na osnovu koje bi trebalo da menjate nešto? 
 i onda opet.. for god's sake... ser.ete, a znamo se...