čedina_zebra
Legenda
- Poruka
 - 53.468

Mislim, mogla bih ja i za Marlona da odaberem neku od onih njegovih 
 pesama koje voli no ne znam kako ubosti onu pravu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shta si htela da pitash?
Ovde ti je sestro slatka prava invazija klonova, nemoš se braniti od njih pa rekoh da te ne mećem međ njih ak ti međ njima nije mesto.

Mislim, mogla bih ja i za Marlona da odaberem neku od onih njegovihpesama koje voli no ne znam kako ubosti onu pravu
![]()
Jok, imash posla s originalom...![]()
 ovo će neka vejavica
Nadam se da se cuje, jer na ovom kompu ne mogu da odslusam youtube i ne znam kakav je kvalitet snimka.

)Ja ne volim dzez.
Osim par pesama, uglavnom mi para usi.

Super, sledeći puta ima da ti putim Šabana Bajramovića![]()
Odoh neki kolač da napravim, jede mi se nešto slatko![]()

Ko je taj "neko" da se i ja izjasnim jel mi krivo...![]()
 Pozz.Da dolaziš na teme i ti bi lako razumeo...Neko je rekao da je mozak kao mišić-valja ga vežbatiDobićeš dva Gambrinusa ako mi priznaš da si samog sebe ovde razumeo.![]()
)Biće mu preneto-drž se gospo...Odličan je zvuk no i da nije ne smeta, Marlon je više vizualista nego li što je sluhista
(stradaću do 10. kolena ak ovo vidi)

Idi Zebro u Q****. Helena je čuvena mornarica sa ladje Krstarica777. Baš iz 2006. godine.Ma nije možnoovo će neka vejavica

Potrudio si se ali badava. Gambrinus nisi zaradio. Lupaš ko navijač u bubanj. Bez takta i da se ni u kakvo skandiranje ne uklapa.Da dolaziš na teme i ti bi lako razumeo...Neko je rekao da je mozak kao mišić-valja ga vežbati
da bi bio u formi...
A tamo lepo piše da čovek treba da razume i svoju minornost i iz nje da izrasta...
(E ako i ovo ne razumeš...)

Ja samo čekam kad Fiši zabaci udicu da mu na nju nakačim cipelu.Oooo došlo do Tute Bugarina čak![]()

Ja samo čekam kad Fiši zabaci udicu da mu na nju nakačim cipelu.![]()

Kad te reknemo Makiju da si opet visila na politici ,a ne na religiji...ccc...Razumem, ali stvar je u tome sto to nju ne iritira,a ti samo gubis vreme. Ali dobro, mozda mal'ko i iziritira na kraju, da ne bude dzaba.
Tu sam tu sam, idem tamo na politiku nesto...