gost 216949
Buduća legenda
- Poruka
- 31.866
Još ne idem na dremku, noć je previše lepa.. ali sam želela da ispratim na fin način one koji krenuše u carstvo snova..
Ako ideš i ti PG, laka ti noć![]()
Jos kratko sam tu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još ne idem na dremku, noć je previše lepa.. ali sam želela da ispratim na fin način one koji krenuše u carstvo snova..
Ostaje virtuelni prostor u ovoj Kafani za ranoranioce, nismo uspeli da ih popunimo.
Laku noc N prijatelju i ako je jos neko u Kafani a nije se oglasio![]()
idem ja da slipcujem....osecam da mi dusa trazi da se ispruzim i da legnem....laku noc kafano, laku noc svabo zmaje, laku noc valeri![]()
eeeee laku noc nezainteresovani....nisam razmisljao da si jos tuj![]()
oooooooo hvala slatka na kafici..baš će da čučne....
dobro jutrooooooooooo....
Ma ne bih ja nego me podgovorila Bit da kuvam kafu, ko ne može ona , dobila žulj na kažiprstu![]()
ja sam svaštojed: energetičar-elektroničar, komercijalista ,kulturolog....![]()
e pa mora malo da se čuva..zakazala sam sebi tretman kod nje u nedelju..nemoj da mi se dotle napreže....
posle radi s njom šta ti je volja....![]()
Znači opet ćevapinavukla te na brzu hranu
![]()
a jok ćevapi...ovaj put ulepšavanjeeeeeeeeeee....![]()
Kakvo sada ulepšavanje, jel to vas dve planirate negde u "štetu"![]()
![]()
Ljudi nekada nisu ni svesni koliko je to istina. Koliko se ljudi po raznim osnovama mogu povezivati a ne razdvajati. Eto ja npr. sam živeo u nekoliko republika bivše SFRJ. Potrudio sam se da iz svake ponesem najlepše što taj kraj nudi u čovekovom karakteru. Poprimivši od svih po malo sam postao jako bogat(osobinama) i što je najbitnije oslobođen od bilo kakvih predrasuda prema drugim narodima i narodnostima (nacijama). Uz poreklo kojim se ponosim dobio sam sebe kakav jesam. Iskreno ni okolina (a ni ja sam) nisu nezadovoljni sa mnom.![]()
uf uf...da bar imamo sreće da možemo zajedno...ršum bi napravile...
ovako dlaki ostaje da rmba,a ja selim svoju guzu u Egejske krajeve..malko....
pa će Biki malo da me dotera ovo ono....e ne znaš ti kake zlatne ruke ima dlaki...
Aha, znači ulepšavate se za sebe, to već cenim, ali zaista![]()
![]()
Mi smo ti se vrlo teškom mukom izborili na pravo da se pozdravljamo. I sad tu stečenu privilegiju branimo nepropuštanjem da je primenimo uvek i u svakoj prilici kad to bonton nalaže.![]()
pa naravno da ću za sebe da se sređujem...
ovaj moj ni ne primeti ako uradim nešto sa sobom,tako da ne marim više....
volim sama sebi da s eoduševim u ogledalu....
božeeeeeeeeeeee žabo kako si lepaaaaaaaaaaa.....
a još sad kad nabacim malo bronze na kožu..ihaaaaaaaaaaaaj....
Kako daq ne, neko di je branio da pozdraviš koga želiš.Lupetaš.
Pazi sa tom bronzom znaš, nije se igrati sa time.