Pričamo, dakle postojimo *****

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znaaaaaaaam draga...već smo obavili neke predradnje u cilju sprečavanja naglih iznenađenja....a i veliki faktori su nabavljeni....
i ceo dan pod suncobran....malo brč,pa kafa na ležaljci,dobra knjiga i opuštanje....

To što si pod suncobranom ne pomaže previše jer da bi potamnela ni ne moraš da se sunčaš, svejedno pazi, hladovina je
kroz podne samo za nijansu bezbednija.

E da, kada budeš kupovala sredstvo za sunčanje imaj u vidu da su sva žvučna imena koja nose tj ono što je u pakovanju,
pravljeno je za naše tržište i nije ni slika originalu

Poslednja izmena:
To što si pod suncobranom ne pomaže previše jer ta bi potamnela ni ne moraš da se sunčaš, svejedno pazi, hladovina je
kroz podne za nijansu bezbednija

znaaaaaaam ....e što je lepo kad neko brine za tebe....
sve znam o jačini i zlosreći ovih sadašnjih sunčevih zraka...i znam kad treba da se čuvam i da begam u ladovinu apartmana....
moraću to da radim,jer ne vodim računa samo o sebi...vodim i starijeg sina sa sobom...a on i njegovo dobro mi je bitnije od svega na ovom svetu....

znaaaaaaam ....e što je lepo kad neko brine za tebe....
sve znam o jačini i zlosreći ovih sadašnjih sunčevih zraka...i znam kad treba da se čuvam i da begam u ladovinu apartmana....
moraću to da radim,jer ne vodim računa samo o sebi...vodim i starijeg sina sa sobom...a on i njegovo dobro mi je bitnije od svega na ovom svetu....

Ne bi verovala ali ima dosta ljudi koji kroz podne izgore i u hladovini jer su zaneseni mišlju da goriš samo kada si direktno izložen suncu.

To što si pod suncobranom ne pomaže previše jer da bi potamnela ni ne moraš da se sunčaš, svejedno pazi, hladovina je
kroz podne samo za nijansu bezbednija.

E da, kada budeš kupovala sredstvo za sunčanje imaj u vidu da su sva žvučna imena koja nose tj ono što je u pakovanju,
pravljeno je za naše tržište i nije ni slika originalu

e pa tu sam se malo snašla..pogotovo zbog dece...sestra moje dobre drugarice nam svake godine iz USA šalje Cooperton sa faktorom 50 za okeanske uslove....
već drugu godinu ga upotrebljavam za decu i odlično se pokazao....
evo isad je mlađi klinac na Egeju sa mojim već 15 dana,kaže keva da ni trunke nije pocrveneo,a non stop je u vodi i oko nje..ne mož tako malo pile naterati da sedi nema šanse...
tako da se trudim da ne podležem marketinškim smicalicama..idem na provereno....

a sad odo da i mene provere...još danas da obavimo nastavničko veće pa da više ne slušam kukumavkanja i zapomaganja....
još jedna školska je gotova...a kakve će biti naredne niko ne zna...nek nam je Bog u pomoći....

e pa tu sam se malo snašla..pogotovo zbog dece...sestra moje dobre drugarice nam svake godine iz USA šalje Cooperton sa faktorom 50 za okeanske uslove....
već drugu godinu ga upotrebljavam za decu i odlično se pokazao....
evo isad je mlađi klinac na Egeju sa mojim već 15 dana,kaže keva da ni trunke nije pocrveneo,a non stop je u vodi i oko nje..ne mož tako malo pile naterati da sedi nema šanse...
tako da se trudim da ne podležem marketinškim smicalicama..idem na provereno....

a sad odo da i mene provere...još danas da obavimo nastavničko veće pa da više ne slušam kukumavkanja i zapomaganja....
još jedna školska je gotova...a kakve će biti naredne niko ne zna...nek nam je Bog u pomoći....

Važi, sa srećom, pa će da nastavimko sa pričom kada te oslobode pritiska :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back