Pričamo, dakle postojimo *****

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ostaje virtuelni prostor u ovoj Kafani za ranoranioce, nismo uspeli da ih popunimo.

Laku noc N prijatelju i ako je jos neko u Kafani a nije se oglasio:kpozdrav:

Još ne idem na dremku, noć je previše lepa.. ali sam želela da ispratim na fin način one koji krenuše u carstvo snova :)..
Ako ideš i ti PG, laka ti noć :zag:

Laka vam noć. Možda je tako i pravedno a i red. Ko je kafanu otvorio svojim uvodnim postom da je i zatvori. Ako stigne ujutro od obaveza.
Odlazim u carstvo muzike i snova praćenih muzikom ...:bye:

idem ja da slipcujem....osecam da mi dusa trazi da se ispruzim i da legnem....laku noc kafano, laku noc svabo zmaje, laku noc valeri :D

Laku noc, i znaj da te ovde niko ne zeli vredjati i da su dobronamerni. Ton daje muziku, novi dan, nove poglede. U drugarskom duhu ti zelim da ostanes dobri drugar i budes tolerantan prema nasim Damama;)
Nije jednostavno razumeti lepsu populaciju ali je vredno truda:D

:kpozdrav:

[
6160892-two-brown-ceramic-cups-of-coffee-with-froth-and-coffee-beans-on-brown-canvas.jpg
6160892-two-brown-ceramic-cups-of-coffee-with-froth-and-coffee-beans-on-brown-canvas.jpg

Dobro jutrooo, stiže kafesitoooo

Ljudi nekada nisu ni svesni koliko je to istina. Koliko se ljudi po raznim osnovama mogu povezivati a ne razdvajati. Eto ja npr. sam živeo u nekoliko republika bivše SFRJ. Potrudio sam se da iz svake ponesem najlepše što taj kraj nudi u čovekovom karakteru. Poprimivši od svih po malo sam postao jako bogat(osobinama) i što je najbitnije oslobođen od bilo kakvih predrasuda prema drugim narodima i narodnostima (nacijama). Uz poreklo kojim se ponosim dobio sam sebe kakav jesam. Iskreno ni okolina (a ni ja sam) nisu nezadovoljni sa mnom.:hahaha:

Prosto da čovek ne poveruje :manikir:

Sećam se jedne devojske iz svoga negdašnjeg komšiluka, uvek je držala do sebe, doterana, uredna, ono tip-top
sve dok se nije udala, tada je ne viđoh godinu-dve a kada sam je videla morala sam da sednem, malo da je
ne prepoznam.
I pitam ja nju, rehoh, ženo Božja šta to uradi od sebe, na šta to ličiš, a ona će ti meni - pa za koga sada
da se redim kada sam se udala:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back