Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nego, jutros saobraćajna nesreća. Još jedna luda mladost ugašena :( u Tojoti koja se zakucala u autobus. Strašno. Dvoje povređenih, pozadi ...

Strasno je kad vidim kako ljudi razmisljaju...moji vrsnjaci...mladji, a i stariji od mene.
Cemu potreba za jurcanjem po gradu u kojem je gust saobracaj.

Odes ljijepo na selo...gdje nema nikoga i onda se izivis...a ispoljavanje potrebe za tim u gradu se na zalost tako zavrsava :confused:...

Nikad nisam shvatao ljude koji o tome ne zasmisljaju...pijan sjesti za volan...brzo voziti auto u naseljenom mjestu, saobracaju...
...ne razumijem da oni ne razmisljaju o mogucem ishodu...

Strasno je kad vidim kako ljudi razmisljaju...moji vrsnjaci...mladji, a i stariji od mene.

Odes ljijepo na selo...gdje nema nikoga i onda se izivis...a ispoljavanje potrebe za tim u gradu se na zalost tako zavrsava :confused:...

Nikad nisam shvatao ljude koji o tome ne zasmisljaju...pijan sjesti za volan...brzo voziti auto u naseljenom mjestu, saobracaju...

....vid ovo,....:eek:a u selu može da se gazi???:eek::eek::eek:
...pa, taman da su i kokoške, koje mi izađu na ulicu,....:eek:

Ni ja nisam pristalica brze vožnje.
Da ne govorim o upotrebi alkohola u vožnji...
Nisam kao oni što kažu "ne pij dok voziš,kojom rukom ćeš držati volan?"

Pozdrav svima :D

Vidim jutros je tema kulturni obrazci života na selu :lol:
..a ja Borisov post shvatila kao 'radnu terapiju na selu' koja ti ubije svaku želju za agresivnošću u gradu :lol:
Danijela srdačan pozdrav :kpozdrav:
Juče su minimalno obučene djevojke jurcale gradom i sve je bilo zeleno i poletno..jutros jedna lijepa svježa kiša,da malo razbistri glave još tople od jučerašnje šetnje:)
Minimalizam u praksi Nedo,to ja volim da vidim :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back