NeDoDiri
Domaćin
- Poruka
- 4.570
....sunce naše, kojem ni pravo ravno nije,...![]()
Oh,nešto danas neće "izaći na dobro"

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mada, ni grejalica ne bila na odmet![]()
Oh,nešto danas neće "izaći na dobro"![]()
Lijepo je pročitati,hvala hvala(sad sam zbunjoglavo rumena )
Ako se zadržim na vašim prostorima, možda je bolje upoznam
Nego, jutros saobraćajna nesreća. Još jedna luda mladost ugašenau Tojoti koja se zakucala u autobus. Strašno. Dvoje povređeni, pozadi ...
Nego, jutros saobraćajna nesreća. Još jedna luda mladost ugašenau Tojoti koja se zakucala u autobus. Strašno. Dvoje povređenih, pozadi ...
Strasno je kad vidim kako ljudi razmisljaju...moji vrsnjaci...mladji, a i stariji od mene.
Cemu potreba za jurcanjem po gradu u kojem je gust saobracaj.
Odes ljijepo na selo...gdje nema nikoga i onda se izivis...a ispoljavanje potrebe za tim u gradu se na zalost tako zavrsava...
Nikad nisam shvatao ljude koji o tome ne zasmisljaju...pijan sjesti za volan...brzo voziti auto u naseljenom mjestu, saobracaju...
...ne razumijem da oni ne razmisljaju o mogucem ishodu...
Strasno je kad vidim kako ljudi razmisljaju...moji vrsnjaci...mladji, a i stariji od mene.
Cemu potreba za jurcanjem po gradu u kojem je gust saobracaj.
Odes ljijepo na selo...gdje nema nikoga i onda se izivis...a ispoljavanje potrebe za tim u gradu se na zalost tako zavrsava...
Nikad nisam shvatao ljude koji o tome ne zasmisljaju...pijan sjesti za volan...brzo voziti auto u naseljenom mjestu, saobracaju...
...ne razumijem da oni ne razmisljaju o mogucem ishodu...
....vid ovo,....a u selu može da se gazi???
...pa, taman da su i kokoške, koje mi izađu na ulicu,....![]()
Pa na selu je pregledan put, livada oko tebe...ne mozes se nigdje zakucati...nema saobracaja, nema ljudi i djece na ulici...a pilici su valja u dvoristu...
I jel jos uvjek niko nije nasao macu (: ?
Jutro drugari... (: ...sa zakasnjenjem...odmah sam se uhvatio na Lacijev post...(: ...
Jutro Nedo (: ?
Kakva je atmosfera u gradu (: ?
Pozdrav svima
Vidim jutros je tema kulturni obrazci života na selu
..a ja Borisov post shvatila kao 'radnu terapiju na selu' koja ti ubije svaku želju za agresivnošću u gradu![]()
Danijela
pa da..u pravim selima kola se ostavljaju na prilaznom putu![]()
Danijela srdačan pozdravPozdrav svima
Vidim jutros je tema kulturni obrazci života na selu
..a ja Borisov post shvatila kao 'radnu terapiju na selu' koja ti ubije svaku želju za agresivnošću u gradu![]()
Minimalizam u praksi Nedo,to ja volim da vidimJuče su minimalno obučene djevojke jurcale gradom i sve je bilo zeleno i poletno..jutros jedna lijepa svježa kiša,da malo razbistri glave još tople od jučerašnje šetnje![]()
....šta ja sve neću naučiti od ove gradske dece,...![]()
tako i trebaČovjek se uči dok je živ..a i ti prilazni putevi znaju biti teške dionice što na selu,što u gradovima
![]()
Ja sam za "minimalizam" pa nek ide život ...![]()
Mudra zeMska misli sve sto kaze a ne kaze sve sto misli
![]()