Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Normalno da ne kaže sve što misli jer bi u prodivnome rizikovala kaznu.
Dobar dan
Vitamin C ili ban su mala cena za iskazano onako kako hoćeš.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Normalno da ne kaže sve što misli jer bi u prodivnome rizikovala kaznu.
Dobar dan
Pa oni sa onim torticama stvarno nemaju duše. Bejah malo ranije svratio pa kada sam video njihovu bezdušnost, pobegao sam glavom bez obzira...![]()
...nije ona od onih, što se ustežu,...rastegljiva je,....Vitamin C ili ban su mala cena za iskazano onako kako hoćeš.Sve što je lepo - košta.
![]()
Vitamin C ili ban su mala cena za iskazano onako kako hoćeš.Sve što je lepo - košta.
![]()
...nije ona od onih, što se ustežu,...rastegljiva je,....
![]()
Bogme, sada mora da pazim pošto je Tab uveo instituciju Starosedelaca, pa ko ju uvredi teško njemu
Pa sad, važem, a ponekada držim malo i do integriteta, nije lepo kada padneš na loš glas![]()
Ni ja nisam pristalica brze vožnje.
Da ne govorim o upotrebi alkohola u vožnji...
Nisam kao oni što kažu "ne pij dok voziš,kojom rukom ćeš držati volan?"
Danijela
pa da..u pravim selima kola se ostavljaju na prilaznom putu![]()
....šta ja sve neću naučiti od ove gradske dece,...![]()
Danijela srdačan pozdrav![]()
Zato imamo izbor.Ja s kolegama ne ratujem, volim javne ličnosti da "opljunem" a eno, juče nam Tab i to oduze ...
Ne smemo našeg "instituciju" da vređamo. Al slatko ću zaraditi vitamine na njemu
![]()
Zato imamo izbor.Ja s kolegama ne ratujem, volim javne ličnosti da "opljunem" a eno, juče nam Tab i to oduze ...
Ne smemo našeg "instituciju" da vređamo. Al slatko ću zaraditi vitamine na njemu
![]()
...nije ona od onih, što se ustežu,...rastegljiva je,....
![]()
....ja to vidim, kao slabljenje institucije,...čim se na ovaj način i ovde mora braniti i štititi,....ode institucija,...![]()
Ništa čudno, ti si usporen u svakom pogledu![]()
jel si mi dobro
....ja to vidim, kao slabljenje institucije,...čim se na ovaj način i ovde mora braniti i štititi,....ode institucija,...![]()
Iju, šta ti bi, nisam valjda toliko bljutava![]()
Tog "instituciju" smo mi građani zaposlili. Valjda možemo da ga psujemo kad fušeri i ne radi kako treba ?!![]()
Jesam,hvala..malo su me momci "zadirkivali" ali se nisam dalaKAko si ti
![]()
.....sem psovanja, ja isto mislim,.....samo ostali, koji su se posle njega tu zaposlili, ne misle tako,....
ugroženo im radno mesto,....![]()
U bre, al ti to okrenu naopačke ...![]()
Jaka si bre, ne daš se, žilava.Što bljutava ?