NeDoDiri
Domaćin
- Poruka
- 4.570
Još ćeš me naterati da pomislim da je u duši hedonistano
hedonisti ne traže mane već užitak no Divi još nije upraksirao taj
osećaj.
Polako.
užitak po mjeri čovjeka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još ćeš me naterati da pomislim da je u duši hedonistano
hedonisti ne traže mane već užitak no Divi još nije upraksirao taj
osećaj.
Polako.
...na ovoj temi ni jednoj ne nalazim,.....![]()
Doduše, svi bi mi trebali da naučimo da uživamo u trenutku pa opet
kako uživati u nečemu što samo bljesne?!
Treba najpre naučiti kako uhvatiti taj bljesak.
užitak po mjeri čovjeka![]()
e,Zebrice moja draga..ja sama sebe,kad mi najteže bude,oslovljavam sa "bljeskalica"..nekad privid,nekad zalud,a nekad lak i uspijem da bljesnem![]()
Isto ti je to kao i sa ostalim živim bićima samo što mi nemamo
toliko razvijen taj osećaj a zapravo me Borka pre koji dan
uputila na razmišljanje o tome kada je kazala jedan detalj
o svojoj mački.
Naime, opisala je to neopisivom radošću njene mačkice
u trenutku kada dobiva svoj doručak.
Mi jedostavno zaboravimo da uhvatimo, ili ne umemo
da uhvatimo taj trenutak radosti
ih..kako znaš...da,često bude takoDa i onda uprskaš stvar uveravajući sebe da je sve to privid, jel da?
Nisi shvatila nijednoj od nas ne nalazi manu. Raz'mes?
ih..kako znaš...da,često bude tako![]()
...zaista sjajan primjer..da sad pišem o tome koliko su meni u posljednjih nekoliko mjeseciu "pomogli" moji psići,koliko su me nasmijali i koliko sam trenutaka otela od uge zahvaljujući njihovoj neuslovljenom i čistoj ljubavi..ne znam ko bi mi vjerovao..
Stvar je u tome što imamo pregršt čula a ni jedno od njih ne radi kako treba, svi su prosečni verovatno
zato Što je Bog smatrao da treba sami da se nadograđujemo pošto imamo sve preduslove za takvo šta
a koliko je toga u nama što ni ne znamo da imamo,obilje toplote i prijemčivosti za davanja..
Ja ti tvrdim da smo mi totalno nesvesni sebe. Ugledajmo se na Borkinu macu koliko
god to zvučalo ponižavajuće za ljudski rod.
Eeee sad si ga zasral kak kažu slovenci.
..prizdravio si ti ,blago nama
....ni jednoj što ne nalazim mane?
znači, usra sam zato?
Prihvatam i taj deo svoje nesavršenosti,....
pa ja i jesam čovek sa manom,....
....pa i takav kao da previsoku cenu imam,....
Ne, ti nisi shvatila da je on to zaboravio da kaže na vreme pa nam se sada samo narugao.
Jednina prelazi u množinu samo onda kada ne priznajemo grešku.
..ciklama ..to me je podsjetilo na jednu davnu,poratnu godinu,neviđene neimaštine kad sam primila neku smiješnu platu u još smješnijem iznosu(koju sam unapred zadužila gotovu svu)..elem,ostalo mi je nekoliko dinara..s njima ništa nisam mogla da kupum(sem veknu hljeba i kilu voća)..umjesto toga,ušla sam u prodavnicu nekakve plastike i sa vrata ga vidjela:
----plastični veliki cvijet od suncokreta.
i kupila ga..da ga gledam žutog i veselog u uglu sobe..ja,koja ne podnosim ni plastične čaše,a kamoli cvijeće..
kakva krasotica..miriše do mene..kao da je nacrtana Zebrice..
zna on da mi volimo da pazimo na njega..razmazile smo ga.al nekaNego šta nego jeste, folirant