Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U mom životu kafa je toliko važna, da sam joj čak posvetila temu na Kultnim. z:lol:

Inače, jeste li ikad probali da je srknete uz kockicu crne čokolade?

Kako da ne, to radimo kad god je moguce!

Nego je sve manje moguce. :lol:

Kafa je tako dobra,da možeš vikati koliko god hoćeš:)

Blagodarim. :hvala: Znam to. :)

Mene su inace od malena naucili dakuvan dobru tursku kafu, tako da je to "moj udeo" i dan danas i za porodicu i za goste. :sad2:

Poslednja izmena:
U mom životu kafa je toliko važna, da sam joj čak posvetila temu na Kultnim. z:lol:

Inače, jeste li ikad probali da je srknete uz kockicu crne čokolade?

U mom životu ona je zapravo ritual..davno sam čitala Igora Mandića u kom je on tako dobro pojasnio mitove svagdašnje i tad mi ekako nije bilo jasno o čemu on to zbori:)
Kafu uz čokoladicu..nisam..probaću

Kad sam bila klinka, tvrdila sam da nikad neću probati taj "odvratan, crni napitak".z:lol:
Počela sam sa slatkom, slabom kafom, i došla do toga da pijem jaku i bez šećera.

A van kuće sam najviše volela da pijem kafu u kafeu "Šeherezada", prekoputa moje zgrade. Em je bila jeftina, em jedna od najuskusnijih koje sam ikad pila. Služila se uz ratluk i čašu mineralne. Nažalost, "Šeherezade" više nema.
Za "Šeherezadu" je vezana još jedna priča.
Elem, dok sam nosila sočiva, dobila sam eroziju rožnjače. Ajd što sam morala da se odreknem sočiva, nego sam 3 nedelje morala da nosim crni povez preko oka (smetala mi je svetlost). U početku nisam htela da mrdnem iz kuće, ali nisam dugo mogla da izdržim, pa sam sa drugom trknula na kafu u "Šeherezadu". Desetak minuta pošto smo seli, priđe nam šef i tužno kaže: "Draga komšinice, od sada kod nas imate besplatnu kafu." Ja pitam zašto, a on odgovori: "Pa ne možemo ništa drugo da učinimo za Vas. Vi ste nam stalna mušterija, i žao nam je što ste izgubili oko." z:shock:z:mrgreen:

Čim sam sklinula povez, morala sam da odem u "Šeherezadu" da vide da je sve u redu.

Kad sam bila klinka, tvrdila sam da nikad neću probati taj "odvratan, crni napitak".z:lol:
Počela sam sa slatkom, slabom kafom, i došla do toga da pijem jaku i bez šećera.

A van kuće sam najviše volela da pijem kafu u kafeu "Šeherezada", prekoputa moje zgrade. Em je bila jeftina, em jedna od najuskusnijih koje sam ikad pila. Služila se uz ratluk i čašu mineralne. Nažalost, "Šeherezade" više nema.
Elem, dok sam nosila sočiva, dobila sam eroziju rožnjače. Ajd što sam morala da se odreknem sočiva, nego sam 3 nedelje morala da nosim crni povez preko oka (smetala mi je svetlost). U početku nisam htela da mrdnem iz kuće, ali nisam dugo mogla da izdržim, pa sam sa drugom trknula na kafu u "Šeherezadu". Desetak minuta pošto smo seli, priđe nam šef i tužno kaže: "Draga komšinice, od sada kod nas imate besplatnu kafu." Ja pitam zašto, a on odgovori: "Pa ne možemo ništa drugo da učinimo za Vas. Vi ste nam stalna mušterija, i žao nam je što ste izgubili oko." z:shock:z:mrgreen:

Čim sam sklinula povez, morala sam da odem u "Šeherezadu" da vide da je sve u redu
.

Lepo, "Borci", lepo...!

(Ja sam inace pocela sa srednjom, dok nisam "dosla" na slatku i jaku koju vec godinama pijem, znam da nije dobro za zeludac, ali sta cu.)

Upravo tako..a često pretjeraju..onda čak i ja budem ljuta:)

Razlog vise da se nas Divilac "uzme u pamet" i ne kuka! :)

:lol:

Posto danas idem na godisnji...
ovom prilikom zelim da pozdravim sve moje drugare u mom najdrazem cosetu na forumu (: ...

Da mi budete, zdravi, veseli, srecni, ispunjeni, zadovoljni, uspjesni, i pozeljni u svakom mogucem smislu (: ...
Da dogodine ovde nakuckamo jos vece brdo postova!

Srecne novogodisnje i bozicne praznike, zeli vam vas drugar (ratatatirac) BORIS 1.

@ Borac

Racunaj na to. :lol;

ovom prilikom zelim da pozdravim sve moje drugare u mom najdrazem cosetu na forumu (: ...

Da mi budete, zdravi, veseli, srecni, ispunjeni, zadovoljni, uspjesni, i pozeljni u svakom mogucem smislu (: ...

Srecne novogodisnje i bozicne praznike, zeli vam vas drugar (ratatatirac) BORIS 1.

E, hvala, hvala, lepo se provedi i ti i "posalji nam razglednicu". :lol:

Srecno i tebi, "pisemo" se!

P.S. Svako dobro, zdravlja, srece i svega! Pozdrav, blago tebi!

Poslednja izmena:

Lijepo se provedi,odmori i ne radi koješta kojekuda sa kojekakvima;)
Srećni praznici i tebi i vrati nam se brzo:)

E, kako vi muski tesko podnosite i najmanju prehladu, to je cudo, ali evo ti, necu da te "nosim na dusi"!

images

Pozdrav svima z:)
Evo i ja ću podjeliti čaj sa Diviocem ...
Obožavam čaj, a izgleda da i neki virus (koji samo od onih 200 zadnjih 20 dana koje sam liječila ...z:hm: z:lol:) probija drugu liniju odbrane mog imuniteta

:hvala: z:girl: sve to mi želimo i tebi + mnogo :sanke: i :bob: i :zimag: na onim tvojim predivnim Alpama

Čim sam sklinula povez, morala sam da odem u "Šeherezadu" da vide da je sve u redu.

z:lol: ..pa sve što probije konjunktivu nije baš bezazleno..
Dobro je što se nije iskomplikovalo z:)

Poslednja izmena:
...ko slavi
neka mjesto komšiji
za stolom
napravi
večeras njima
On dolazi
a komšiji će za nedjelje
dvije
da je to jedna Istina
niko više ne krije

...dvije ribe
u jednoj Vodi
oprosti im Višnji
i ne kaj ' se
što ih ovakve
r o d i

P.S.
-ovako misli, poslednja reinkarnacija Luxorca ....

Poslednja izmena:
...ko slavi
neka mjesto komšiji
za stolom
napravi
večeras njima
On dolazi
a komšiji će za nedjelje
dvije
da je to jedna Istina
niko više ne krije

...dvije ribe
u jednoj Vodi
oprosti im Višnji
i ne kaj ' se
što ih ovakve
r o d i

P.S.
-ovako misli, poslednja reinkarnacija Luxorca ....

Lepo, Faraonn_e. :) :hvala:

Znam tu priču..i ja stalno nekako idem linijom manjeg otpora,ali kad vidim da nema rezultata,onda se baš potrudim ne toliko iz želje da mi bude bolje,koliko iz ljutnje na vlastitu ljenost;)

Da da, moracu da se makar "zainatim" da bi mi to sto pre proslo. ;) :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back