- Poruka
- 78
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Matursko veče nije ni zamišljeno tako da liči na modnu reviju već da se društvo koje je
godinama delilo isti prostor i iste radosti i probleme međusovno pozdravi u nadi da će se
opet negde nekada sresti i razmeniti stare/nove utiske
....kako je lepo doći pa vas pročitati,....nije li to malo egoističi,....šta ja vama da dam,....sem sebe,....
>Buđenjeeeeee..dobro jutro noćne ptice..
Jutro, vrijednice (: ...
Cujem da vam je hladno (: ...!?
Ovde prijatnih -6, snjeg pada...lagano razmisljam gdje bi mogao ovu subotu otici na skijanje (: ... nadam se da cu imati srece...a nedelja...nedelja je rezervisana za slavu (: ...
Jutro, pikolini...TAKODJE![]()
'Jutro!
Ovde je prvi dan kako treba: snezan, ali suncan i veoma hladan.
Blago tebi za skijanje, ja cu na sankanje.![]()
Koga ces NASANKATI?
Ko mi prvi "dodje pod ruku".
Salim se, meni je zabranjeno skijanje.
Zato ti je zabranjeno skijanje...da nisi adrenalin JUNKIE (: ...pa su ti zabranili pristup stazama (: ?
....kako je lepo doći pa vas pročitati,....nije li to malo egoističi,....šta ja vama da dam,....sem sebe,....
Ne brini, DiviJoce, od tebe se ne ocekuje da pises kakvu si haljinu imao za maturu.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Marlon taj detalj sigurno nije propustio da vidi
čekamo utiske![]()
'Bro jutro Zebro!
Marlon je ozbiljan covek, sta ti hoces od njega? :Lol:
Eno dodji na politiku, uverices se i sama.
Ma probudila sam se ja još u 6 samo nikako da izvučem noge iz kreveta, kao da je
namagnetisan pa me ne pušta napolje, čudo jedno
..e ti si zaista poranilaDobro jutro, Nedodiri...!
![]()
hoće to ponekad Zebricea i što da žuriš kad je ključić u sigurnim rukama to jest u mojim
![]()