NeDoDiri
Domaćin
- Poruka
- 4.570
I opet nam nema Nede, de li je, ijuhuuuu Nedooooooo, ajd na kafesitoooo kerida
dobrojutro ljudi
evo me..taman na kaficu..jutro Zebriceeeeeeee

jutro misleći dragi kafanski ljudići

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I opet nam nema Nede, de li je, ijuhuuuu Nedooooooo, ajd na kafesitoooo kerida
dobrojutro ljudi
Apsolutno tačno. Bar za ljude našeg podneblja.
Moja firma sada prolazi kroz završnu fazu privatizacije. Navodno su je kupili neki Englezi (prije 2 g.) a inače su to vladine mućke. U stvari, radi se o beskurpuloznom lopovluku na očigled svih građana i neprimjerenom za 21-vi vijek. Elem, ovi Englezi su bili obavezni po ugovoru da zadrže svih 1500 zaposlenih (koji su u prethodnim periodima privatizacije svedeni na taj broj sa 4500 zaposlenih). No, ne lezi vraže, ovi su odnmah najavili da im je skoro 1000 zaposlenih tehnološki višak. Sad su u završnoj fazi realizovanja te namjere. Već su napravili spiskove radnika koji ostaju bez posla. I to uz pomoć naših spodoba. Uglavnom špijuna. Oni nijesu ni čestito špijali nego su izmišljali same nebuloze. E, u takvoj situaciji nastaje naš egoistički haos. Niko više nikome ne vjeruje niti iko i sa kim može komunicirati. Nit su radnici nit sindikat jedinstveni. A ove lopovske spodobe lako ostvaruju svoje zločinske namjere, računajući baš na nas takve. Groza. Užas.
evo me..taman na kaficu..jutro Zebriceeeeeeee
jutro misleći dragi kafanski ljudići
hvala Zebrice..znaš da mi je nedostajala ovakva kafica..još i ti pupoljci veseli..uspijela si da razbiješ ovu tmurnu kišu koja od jutros ne prestaje
sad si me zaista nasmijalanećeš verovati kako ja razbijam ovu kišnu monotoniju, lupam
orahe sve u 16 i to francuskim ključem jer ne mogu da pronađem čekić![]()
sad si me zaista nasmijalae,baš ti hvala..biće kolača mljac
(samo da mi je znati otkud ti francuski ključ u blizini![]()
Jeste divno..kao i sve što može da nas raduje![]()
E a i pipremila sam onu smrdljivu mast od kamfora kada me večeras počnu
boleti mišići na rukama.
Pikolinaaa, mmmmwah
Ma daj...Kako tvoja firma može da prolazi bilo kakve faze u procesu privatizacije ako je tvoja tj. u tvom je vlasništvu?!
Jel ti to
država nacionalizovala tvoju privatnu svojinu ili šta?!
Bar dančić picololeoneA pijete kafu bez mene,a?
![]()
Evo mene zeljne kafe.
Dobar dan zelim.
(moram priznati, vec je pijuckam)
Pa koliko ti to oraha cistis? :lol;
Bar dančić picololeone
Za kafu nikad nije kasno..evo,pridružujem se
Pa imam jedno 20 kila onih u ljusci, "uvališe" mi ih ovi moji sada kada sam bila kod seke
Eee, tako je...![]()
!
Auuu, pa to je mnogo, verovatno za torticu, slavu...
Naravno, imas i povoda.![]()
Pa imam jedno 20 kila onih u ljusci, "uvališe" mi ih ovi moji sada kada sam bila kod seke
a da nabaviš dvije smrdljive masti od kamfora...šalim se,ali to je zaista brdo oraha
Hoće li iko odgovarati za ovaj u istoriji nezapamćeni genosid koji se čini nad vlastitim narodom?
Posto li su ove godine orasi?
Prosle su kod nas bili 400.
Ja ih kupujem.![]()
Ne bi bio "genocid" sam po sebi da ti ljudi imaju gde da se zaposle, genocid je sto su otpustanja velika, a nema posla.
Zato, mada ovde nije tema, "spas" je u poljoprivredi, jer zalosno je da nema(mo) sta da jedemo, a njive zarasle u korov. To je ono sto drzava treba da preduzme - osavremenjavanje i rehabilitaciju sela.![]()
Ja ih ne viđoh nigde ispod 600 dinara