Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ok. Samim tim zelje postaju realne... neodvojive su od subjektivnog dozivljaja, a dozivljaj sam po sebi je u tesnoj vezi sa emocijama koje su neminovno ono sto nas cini zivim i postojanim...

Emocije mogu da budu i destruktivne... i da nas smlave, ubiju, unište.
Kontam ja da svi mi ponekad imamo potrebu za željama, nadama, snovima, pa ponekad i iluzijama... ali, što dalje od realnosti, to bliže razočarenju.
Radi potreba ću rado da potisnem želju. Ili je bar preusmeriti na neki drugi kolosek... :lol:

Emocije mogu da budu i destruktivne... i da nas smlave, ubiju, unište.
Kontam ja da svi mi ponekad imamo potrebu za željama, nadama, snovima, pa ponekad i iluzijama... ali, što dalje od realnosti, to bliže razočarenju.
Radi potreba ću rado da potisnem želju. Ili je bar preusmeriti na neki drugi kolosek... :lol:

Uhh, ti neminovni kompromisi ... :)
Hvala na druzenju, laku noc i lepi snovi.

...pravilo koje odaje
pristojnost
rezervisanost se
zove
ali ko će naslutiti
ili znati granice
njegove

...ponekad se do vrijednosti
lako doskoči
ali veoma češće
kratkim zastojem
cilj preskoči

...volio bih znati nekog ko sebe i svoje korake moze predvidjeti...u sudaru sa 'objektom' svoje teznje ili ćežnje , mijenja se sve u tebi a i u 'objektu'...ponekad na ljepše a, ponekad na luping...
Tako misli, Faraonn...

P.S.
Sve prisutne i neprisutne , pozdravljam iz sve snage !
- to ne mislim,- jer sam siguran....-

Jeste, dodala sam, a sad mi je krivo, jer ce nekulturnih ljudi uvek biti, a i navikla sam se vec na ovo jedno "c", mada sam odmah ustanovila da je nepravilno, ali i meni je bilo simpaticnije. Sad cu!

Dobro, dobro, sad cu da pisem Tabu.

(Koliko meni malo treba, :lol: ali stvarno je i meni zao da tek sada menjam nick )

Ne valja, Faraonn_e, mada ne znam o kojoj je dami i o kom kralju rec, ali ako neko sa suverenih egipatskih prostranstava to kaze - onda moram(o) da mu verujem(o) da je tako. ;)

Vrati stari nick a ako bude neophodno i ja ću da zamolim Taba da ti to uradi, nemoj da poklekneš, nisu vredni tvoga saginjanja.:cmok2:

jednostavnije je nego sto se misli, ako mira u kuci nema, okrenes se i odes. jos bolje, ako za to postoje uslovi, kazes mu da bira hoce li da izadje na vrata ili kroz prozor. ili ce ipak preko terase, uz jedna dobar zalet. sa sve pinklicama :mrgreen:. zbog prividnog mira ne treba trpeti previse tj. ne treba trpeti, vec praviti kompromise, a kompromise prave obe strane. ako nema kompromisa treba ili ratovati ili otici. glupo je ratovati u sopstvenoj kuci ili ratovati zbog necega sto nije previse bitno.

edit ja to pricam sama sa sobom, inace.

jednostavnije je nego sto se misli, ako mira u kuci nema, okrenes se i odes. jos bolje, ako za to postoje uslovi, kazes mu da bira hoce li da izadje na vrata ili kroz prozor. ili ce ipak preko terase, uz jedna dobar zalet. sa sve pinklicama :mrgreen:. zbog prividnog mira ne treba trpeti previse tj. ne treba trpeti, vec praviti kompromise, a kompromise prave obe strane. ako nema kompromisa treba ili ratovati ili otici. glupo je ratovati u sopstvenoj kuci ili ratovati zbog necega sto nije previse bitno.

edit ja to pricam sama sa sobom, inace.

Još da to pokušaš objasniti i pojasniti onom ogromnom procentu nas koje bi najradije isposlovale mir bez modrica i suđenja i ja ću da te
počastim jednim lepim goblenom kao uspomenom na veštinu koju nam je Bog dao a muškarac pokušava da otme

Takve smo ti mi žene, zarad mira u kući sve će da žrtvujemo.

p.s. izuzetak od ovog pravila nije žena već ženturača, a pokoja i ovde svrati

dobra večer društvo

...zrtve
nikad nijesu ništa
dobro donijele
a kad se usljed
mira
podnesu
uvijek postanu izvor
dolazećem post-bijesu...

P.S.
- neko će reći,šta zna Faraonn o miru u kući...reći ću samo da znam samo toliko
da mira nema osim kreativnog primirja u vidu t j e l e s n o m e
oprosti mi
o
Veliki Ra
meni Faraonn_u,
g r e š n o m e....

Poslednja izmena:
...zrtve
nikad nijesu ništa
dobro donijele
a kad se usljed
mira
podnesu
uvijek postanu izvor
dolazećem post-bijesu...

P.S.
oprosti mi
o
Veliki Ra
meni Faraonn_u,
g r e š n o m e....

Istina, no ima jedna pesmica o modricama, doduše falsifikat tj. prepjev no vredi je čuti jer je dobro urađena a ima i
tajnu poruku koju vuče sa sobom

Vrati stari nick a ako bude neophodno i ja ću da zamolim Taba da ti to uradi, nemoj da poklekneš, nisu vredni tvoga saginjanja.:cmok2:

Necu da pokleknem , Zebro!

Sad cu opet Tabu da pisem.

Ma nije cak ni samo to, nego mi je zao za mojim starim nickom, ta nesavrsenost mi se svidjala, bas taj nedostatak jos jednog slova "c" iako nije bio nameran prilikom uclanjenja.

;) :cmok:

...zrtve
nikad nijesu ništa
dobro donijele
a kad se usljed
mira
podnesu
uvijek postanu izvor
dolazećem post-bijesu...

P.S.
oprosti mi
o
Veliki Ra
meni Faraonn_u,
g r e š n o m e....

Ne znam Faraonn_e, ponekad i "rat" dosadi.

Dobro vece prijatelji...:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back