Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Necu da pokleknem , Zebro!

Sad cu opet Tabu da pisem.

Ma nije cak ni samo to, nego mi je zao za mojim starim nickom, ta nesavrsenost mi se svidjala, bas taj nedostatak jos jednog slova "c" iako nije bio nameran prilikom uclanjenja.

;) :cmok:

Ne znam Faraonn_e, ponekad i "rat" dosadi.

Dobro vece prijatelji...:D

Baš ta nesavršenost čini te originalnom, a to je u ovo ludo vreme kopija i klišea nešto što treba čuvati i gajiti !

...madam Nimani
dolazi
iz mjesta dje je
zena mit
ali su prekrivene modricama
da nije za
izbrojit'

...u pjesmi se miješaju
modrice Olimpije
i one
u kojima se bijeda
ovoga svijeta k r i j e

Da samo što Zana makar i bila Albanka ima veze sa ovom pesmom samo po modelu koji si naveo, ovu je pesmu inače u originalu
otpevao jedan Istrijan po imenu Alen Vitasović

Baš ta nesavršenost čini te originalnom, a to je u ovo ludo vreme kopija i klišea nešto što treba čuvati i gajiti !

Upravo to i ja mislim.

A za avatarcic, nema menjanja sad, Tihi rek'o da je lep.:tiganj::lol:

Salim se, neka ga malo, odavno ga imam, ali nisam mogla da ga stavim jer nisu prihvatani animirani avatari. Eto, da mi prodje volja ( a ona ce brzo da mi prodje :lol:)

Necu da pokleknem , Zebro!

Sad cu opet Tabu da pisem.

Ma nije cak ni samo to, nego mi je zao za mojim starim nickom, ta nesavrsenost mi se svidjala, bas taj nedostatak jos jednog slova "c" iako nije bio nameran prilikom uclanjenja.

;) :cmok:

Ne znam Faraonn_e, ponekad i "rat" dosadi.

Dobro vece prijatelji...:D

...rat je 'Otac svemu'
ali b ...rat
ničemu

...da samo dosadi
prosti jadi
nego prorijedi
i najjača riječ
ništa ne vrijedi...

- Dob... ra, Vam noć,
Prijatelji..."
i nek' bude
sve
po Vasoj čelji...

:rotf::rotf::rotf::rotf: e ako je Tihi tako kazao onda neka ostane :rotf::rotf::rotf::rotf: imam poverenja u njegov ukus :zcepanje:

Nema menjanja ma nikad! :lol:

...rat je 'Otac svemu'
ali b ...rat
ničemu

...da samo dosadi
prosti jadi
nego prorijedi
i najjača riječ
ništa ne vrijedi...

- Dob... ra, Vam noć,
Prijatelji..."
i nek' bude
sve
po Vasoj čelji.
..

I po tvojoj, Faraonn_e, i po tvojoj...:hvala:

:hvala:

I na forumu je ponekad kao u zivotu, za neke ljude zaigra nam srce i obradujemo se vec kad vidimo da su nesto napisali, nebitno sta.

...u hordi ljudskoj, često je zadnji 'vuk' najplemenitiji...ne nadam se ničemu i zato sam zahvalam svemu...biserje se kao i dijamanti , dobijaju usled velikih pritisaka
i ...i, ne ljuti se na tamu sto je vani jer kao i svaki cvijet i, noć svoju boju ne mijenja...veličina ljudska je ako uspije iole ugušiti u sebi nadirujuće porive
jer Čovjek je samo na trenutke u svojoj istoriji bljesnuo na visini 'civilizacijskog'...

Tako misli večers, Faraonn

...u hordi ljudskoj, često je zadnji 'vuk' najplemenitiji...ne nadam se ničemu i zato sam zahvalam svemu...biserje se kao i dijamanti , dobijaju usled velikih pritisaka
i ...i, ne ljuti se na tamu sto je vani jer kao i svaki cvijet i, noć svoju boju ne mijenja...veličina ljudska je ako uspije iole ugušiti u sebi nadirujuće porive
jer Čovjek je samo na trenutke u svojoj istoriji bljesnuo na visini 'civilizacijskog'...

Tako misli večers, Faraonn

Bas tako, Faraonn_e, bas tako...:ok::hvala:

Još da to pokušaš objasniti i pojasniti onom ogromnom procentu nas koje bi najradije isposlovale mir bez modrica i suđenja i ja ću da te
počastim jednim lepim goblenom kao uspomenom na veštinu koju nam je Bog dao a muškarac pokušava da otme

valjda je sustina da svako radi ono sto mu je lakse, tj. misli da mu je lakse. neko misli da mu je lakse da trpi i cuva ono sto je izgradjeno, nekome da ode, sve srusi i krene ispocetka. i za trpljenje, do odredjene granice, je potrebna snaga, kao i za odlazak. trpljenje je i slabost, jer je to posledica straha od promene ustaljenog rezima, uljuljkivanje. sa godinama je valjda sve teze preseci i otici. trpi se dok kap ne prelije casu, s tim da je u nekim slucajevima nikada ne prelije, navike su cudo. stalni odlasci su komplexniji, mogu biti posledica nezrelosti ili samodovoljnosti, koja dolazi sa godinama, ali ne uvek i ne kod svih, pa je i u tom slucaju sve teze praviti praviti kompromise i menjati neke navike zbog drugoga, a jos manje trpeti ili psledica straha od vezivanja, pripadanja, otkrivanja, podele..... straha od povredjivanja. moze li neko npr. 20 godina da zivi sa nekim, a da se ne otkrije? :think: postoje slucajevi, ali da li to moze bas svako.
meni mir u kuci jeste bitan. ali mir, a ne njegov privid. zbog tog mira lakse mi je da rusim, nego da trpim. ako trpim, nesto pocne da mi igra oko srca i u zelucu, igra sve u meni, nakuplja se, a ne treba puno da se nakupi. :zcepanje:

ljubav je sustina, a brak forma. sustina bez forme tesko i retko ostaje, a forma bez sustine, iako prazna ljustura, vrlo cesto.

a gobleni neka fala, imam ih dovoljno u kuci, ne znam sta da radim sa njima. :lol:

:eek:al' ga palmudim. :lol:

valjda je sustina da svako radi ono sto mu je lakse, tj. misli da mu je lakse. neko misli da mu je lakse da trpi i cuva ono sto je izgradjeno, nekome da ode, sve srusi i krene ispocetka. i za trpljenje, do odredjene granice, je potrebna snaga, kao i za odlazak. trpljenje je i slabost, jer je to posledica straha od promene ustaljenog rezima, uljuljkivanje. sa godinama je valjda sve teze preseci i otici. trpi se dok kap ne prelije casu, s tim da je u nekim slucajevima nikada ne prelije, navike su cudo. stalni odlasci su komplexniji, mogu biti posledica nezrelosti ili samodovoljnosti, koja dolazi sa godinama, ali ne uvek i ne kod svih, pa je i u tom slucaju sve teze praviti praviti kompromise i menjati neke navike zbog drugoga, a jos manje trpeti ili psledica straha od vezivanja, pripadanja, otkrivanja, podele..... straha od povredjivanja. moze li neko npr. 20 godina da zivi sa nekim, a da se ne otkrije? :think: postoje slucajevi, ali da li to moze bas svako.
meni mir u kuci jeste bitan. ali mir, a ne njegov privid. zbog tog mira lakse mi je da rusim, nego da trpim. ako trpim, nesto pocne da mi igra oko srca i u zelucu, igra sve u meni, nakuplja se, a ne treba puno da se nakupi. :zcepanje:

ljubav je sustina, a brak forma. sustina bez forme tesko i retko ostaje, a forma bez sustine, iako prazna ljustura, vrlo cesto.

a gobleni neka fala, imam ih dovoljno u kuci, ne znam sta da radim sa njima. :lol:

:eek:al' ga palmudim. :lol:

vala bash... mozes u dve reci da kazes sustinu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back