Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mozes biti hladna kap koja klizi preko obraza
mozes biti zvuk na koji usi pokrivam
svaki pokret tvoj me moze slomiti
svaki pokret moga tela moze biti poslednji

Prazne sobe pune ljudi blede kad te zamislim
opet uzalud se budi zelja da progovorim
razna mesta razne dane upamtim
zaboravljam na sve sto tebi moze da me uputi

Korak je lak ja idem dalje ovde vise nista me ne zadrzava
ne dam ti noc ne dam ti dan tvoje vise nista ja ne uzimam

Mi potrosili smo pocetak i kraj i nista nam sad vise ne ostaje
mi potrosili smo i dobro i zlo i razbili svet od stakla
tama postaje dan
Jer mi potrosili smo pocetak i kraj i nista nam sad vise ne ostaje
mi potrosili smo i dobro i zlo pocetak i kraj tama postaje dan
i razbili svet od stakla svet koji znam
Korak je lak...

Poslednja izmena:
valjda je sustina da svako radi ono sto mu je lakse, tj. misli da mu je lakse. neko misli da mu je lakse da trpi i cuva ono sto je izgradjeno, nekome da ode, sve srusi i krene ispocetka. i za trpljenje, do odredjene granice, je potrebna snaga, kao i za odlazak. trpljenje je i slabost, jer je to posledica straha od promene ustaljenog rezima, uljuljkivanje. sa godinama je valjda sve teze preseci i otici. trpi se dok kap ne prelije casu, s tim da je u nekim slucajevima nikada ne prelije, navike su cudo. stalni odlasci su komplexniji, mogu biti posledica nezrelosti ili samodovoljnosti, koja dolazi sa godinama, ali ne uvek i ne kod svih, pa je i u tom slucaju sve teze praviti praviti kompromise i menjati neke navike zbog drugoga, a jos manje trpeti ili psledica straha od vezivanja, pripadanja, otkrivanja, podele..... straha od povredjivanja. moze li neko npr. 20 godina da zivi sa nekim, a da se ne otkrije? :think: postoje slucajevi, ali da li to moze bas svako.
meni mir u kuci jeste bitan. ali mir, a ne njegov privid. zbog tog mira lakse mi je da rusim, nego da trpim. ako trpim, nesto pocne da mi igra oko srca i u zelucu, igra sve u meni, nakuplja se, a ne treba puno da se nakupi. :zcepanje:

ljubav je sustina, a brak forma. sustina bez forme tesko i retko ostaje, a forma bez sustine, iako prazna ljustura, vrlo cesto.

a gobleni neka fala, imam ih dovoljno u kuci, ne znam sta da radim sa njima. :lol:

:eek:al' ga palmudim. :lol:

Lepo si ti sve to napisala i na kraju mu ga ukakila i to žešće jer kada ti neko želi pokloniti nešto u šta je uložio svo svoje umeće i trud,
nešto što je uradio iz ljubavi i sa voljom a ti to odbiješ sa obrazloženjem kojega si dala, onda sve pada u vodu, ali sve.:sad2:

Dobro jutro dobri ljudi

Poslednja izmena:
Lepo si ti sve to napisala i na kraju mu ga ukakila i to žešće jer kada ti neko želi pokloniti nešto u šta je uložio svo svoje umeće i trud,
nešto što je uradio iz ljubavi i sa voljom a ti to odbiješ sa obrazloženjem kojega si dala, onda sve pada u vodu, ali sve.:sad2:

Dobro jutro dobri ljudi

Naravno, najgore je biti samozivnik, ali i ja poznajem taj osecaj "u zelucu" kad nesto vise ne moze da se trpi bez obzira na cenu.

Dobar dan...(mada je ovde kisan od jutros...)...:)

...najgore je imati posla sa najgorima a, to je najlakše...upecamo se lako ali odpecavanje nikako...virusi su napredovali u sopstvenoj antivirusologiji i taman pomislis
kako si na svoje polje sa svojima kad , evo ti režanje i znak za bježanje...e, imamo mi svi zube a, samo oni koji im ne znaju upotrebu ,- oni gube...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back