gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
reKO!!! 
blokiro sam sve zene sa krste da mi ne pristupe ni na koji nacin!!!!

blokiro sam sve zene sa krste da mi ne pristupe ni na koji nacin!!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ih ti salji meni, nije lepo da tuguju![]()
reKO!!!
blokiro sam sve zene sa krste da mi ne pristupe ni na koji nacin!!!!![]()
valjda je sustina da svako radi ono sto mu je lakse, tj. misli da mu je lakse. neko misli da mu je lakse da trpi i cuva ono sto je izgradjeno, nekome da ode, sve srusi i krene ispocetka. i za trpljenje, do odredjene granice, je potrebna snaga, kao i za odlazak. trpljenje je i slabost, jer je to posledica straha od promene ustaljenog rezima, uljuljkivanje. sa godinama je valjda sve teze preseci i otici. trpi se dok kap ne prelije casu, s tim da je u nekim slucajevima nikada ne prelije, navike su cudo. stalni odlasci su komplexniji, mogu biti posledica nezrelosti ili samodovoljnosti, koja dolazi sa godinama, ali ne uvek i ne kod svih, pa je i u tom slucaju sve teze praviti praviti kompromise i menjati neke navike zbog drugoga, a jos manje trpeti ili psledica straha od vezivanja, pripadanja, otkrivanja, podele..... straha od povredjivanja. moze li neko npr. 20 godina da zivi sa nekim, a da se ne otkrije?postoje slucajevi, ali da li to moze bas svako.
meni mir u kuci jeste bitan. ali mir, a ne njegov privid. zbog tog mira lakse mi je da rusim, nego da trpim. ako trpim, nesto pocne da mi igra oko srca i u zelucu, igra sve u meni, nakuplja se, a ne treba puno da se nakupi.
ljubav je sustina, a brak forma. sustina bez forme tesko i retko ostaje, a forma bez sustine, iako prazna ljustura, vrlo cesto.
a gobleni neka fala, imam ih dovoljno u kuci, ne znam sta da radim sa njima.
al' ga palmudim.
![]()
negde sam vec zakljucila da je ljubav kao puz sa kucicom.![]()
...nova ljubav na pomolu,....![]()
jok.. dobio sam dokaz da si musko pre neki dan pa moram da te trpim![]()
Nisi mu ga valjda sendlovao
ijujuju
![]()
Lepo si ti sve to napisala i na kraju mu ga ukakila i to žešće jer kada ti neko želi pokloniti nešto u šta je uložio svo svoje umeće i trud,
nešto što je uradio iz ljubavi i sa voljom a ti to odbiješ sa obrazloženjem kojega si dala, onda sve pada u vodu, ali sve.
Dobro jutro dobri ljudi
odpecavanje nikako...
imas rep za ovo sutra
ako znas kako da se odpecavam od zenskih stalkera obavezno mi reci taktiku
...odpecavanje me ne
ide
a kad bih imao
takvu želju od žena
svega bih se odrekao
pa i Imena