Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gde li je Boris, moj "lik" u prici postoji samo ako detektiv Molder postoji. :think:

:D VAMPIRI ....:lol:
....
Vampire-Girls-vampires-5911445-452-320.jpg

Hajde da pevamo:

Ma znam ..zezam se ...
a kad smo već kod fabule ..i povrća ..nismo spomenuli krompir ...:zper:
..al stvarno u tom povrću ima zanimljivih oblika pa obavezno budu među kulinarskim slikama ...

Interesantno je da krompir ja jedem samo bas kad moram i to kad je vruc uglavnom.

Nisam neki "ljubitelj" krompira....mislim, u odnosu na to koliko se uz sve moze kombinovati.;):ok:

Poslednja izmena:
"Mislim da je Modlerova sestra tretirana shokovima" shapnu na uho Pushacu dodirujuci ovlas tek po koji put predivnu shkoljku mekim usnama..Tol se uspravi..pogled je bio zakovan za oci iz kojih se nije dalo pobeci voljno..no iskustvo "ruskih Tigrova" i celicni geni deda Milojka prvog, pomogli su da ne poklekne pokoravanju i porivu koji je zahvati svakim susretom..
" Dokazi nas vode do laboratorija na Kalimegdanu..gde su cokoladom..narocito crnom, polivali vezane device i primoravali robove sa Venere-da tecnu poslasticu oblizu sto sporije"..
Pushac zapali cigaretu..nije skidao pogled sa usana koje su sapatom svojim palile krv u zilama i prizivale iskone daleke..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back