Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Posle smo ga nazvali "Kefir deka".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A možda sam već i pričala?
Ali, za svaki slučaj:
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju.![]()
Daj da prenesem post na LJiS.
Ima da skoči prodaja kefira.....![]()
Daj da prenesem post na LJiS.
Ima da skoči prodaja kefira.....![]()
A možda sam već i pričala?
Ali, za svaki slučaj:
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju.![]()
Ne sad ozbiljno, zbate li koliko je kefir zdrav?
Mnogo!
Pušač i Tol se igraju.
Odlični ste.![]()
Pušač i Tol se igraju.
Odlični ste.![]()
Znamo.
A znao je i Borčicin deka....![]()
Ne sad ozbiljno, zbate li koliko je kefir zdrav?
Mnogo!
Ali uopšte se ne preporučuje zbog visokog sadržaja masti ... posebno kod osoba sa visokim masnoćama, pritiskom, dijabetesom...itd...a i preventivno ...masnoće nisu baš zdrave ...
Borkitj..el to bila mesavina sperme i kefira? Nije mi jasna poJenta?
ako je stvar samo umakanje...mislim..jaka stvarnije to shtirak ..
a mozda je u pitanju lepota?![]()
Samo to, ali je dovoljno degutantno.
Deda je mislio da će kefir pomoći ... vratiti "snagu" tom delu tela.![]()
Samo to, ali je dovoljno degutantno.
Deda je mislio da će kefir pomoći ... vratiti "snagu" tom delu tela.![]()
..ovaj zavisi od higijene dede ..
..
..deda sigurno nije imao polno prenosive bolesti ..valjda..ali postoje i oralne manifestacije ... onako![]()