Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A možda sam već i pričala? :think:

Ali, za svaki slučaj :lol::
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju. :mrgreen:

:eek::eek::eek:........:zcepanje:

" Dobro vece dragi Pushacu...cast mi je udovoljiti velicini Vashe senke"..lagano promrmolji opasna detektivka , oprezno i opasno se priblizavajuci muzevnoj nestvarnoj viziji..tek ovlash doticuci obraz o dah muzjaka ciji privid ledene zmije je narushavala vidno titrava zila na celu i orosena nausnica..
Osmehnu se tek krajickom ugla usne sigurna da njenom seksipilu nikada nije mogao odoleti za sve ove godine..
15RL4045.jpg

A možda sam već i pričala? :think:

Ali, za svaki slučaj :lol::
moja stara rođaka imala je loš brak. U poznim godinama muž i ona stalno su se svađali.
Kukala je kako je sebičan, samo na sebe misli, pa čak i kupuje sebi posebnu hranu. Nikako nije mogla da mu oprosti luksuz u vidu svakodnevnog konzumiranja kefira, dok je ona štedela na sebi i pila samo po čašu mleka.
Odemo moja mama i ja jedanput kod njih, i ona nam ispriča sledeće:
njen muž je imao običaj da jede i pije čak i u kupatilu, što je nju strašno nerviralo. Pritom je redovno u kupatilu ostavljao ostatak kefira. Njoj bilo žao da baci, i počne za njim da pije kefir, tj. ono što je iza njega ostajalo u čaši. I tako mesecima - sve dok slučajno nije uletela u kupatilo i zatekla muža kako umače ... khm ... ono ... u kefir. Za bolju potenciju. :mrgreen:

:eek::zcepanje::zcepanje::bljak: :zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back