Nancy011
Veoma poznat
- Poruka
- 14.118
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haj.
Jedva se izvukoh iz gradske gužve.
U autobusu sam uhvatila sebe kako razmišljam o jednoj temi sa Psihologije.![]()
Haj.
Jedva se izvukoh iz gradske gužve.
U autobusu sam uhvatila sebe kako razmišljam o jednoj temi sa Psihologije.![]()
Acta est fabula
I sta si smislila ?
Dobro vece,svima.![]()
Ja ceo dan sredjujem foldere..al one u glavi..
Koji god otvorim...pun svega i svačega a sve mi nešto žao da brišem...
Evo vam malo pesama starog Japana..
Kada je Kjoto postao prestonica, zavladao je dug mir, tako da se varoš naziva (godine 794) "Hejan jo", što znači: "grad mira".
U IX, X i prvoj polovini XI veka, mesto careva vlada velmoška porodica Fudživara, ali se isuviše odaje veselju i uživanju.
Dvor je zborno mesto mladosti, slobodnog morala, luksuza koji inspiriše umetnost i pesništvo.
Zbirka pesama tog vremena se zove "Kokinšu". To je rafinovana, dvorska poezija.
GOSPOĐA KOMAČI
834-885.
Cveće mi svene
u dugoj noćnoj kiši.
Prošla sam svetom,
zagledana u sebe,
uzalud.
Pesnikinja slavna po lepoti. Pesme su joj pune igre rečima, naročito cenjenih u japanskoj lirici.
Ja sam danas nosila sesiric.![]()
Ja nosim šeširić baš kad je hladno![]()
Dobro vece...
ja sam stavila belu kapicu dok sam setala moje kuce..a i njoj sam obukla odelce..koje inace ne voli ni pod razno da joj se oblci..![]()
Dobar film..Serija jos bolja..
hahahaa,,ja sam u gostima, pazi me sad..dobro nešto sam proveravao bitno, pa kao na forum, da vidim mračne tmine ..te poopoljke 20 oktobra i crvene armije ....
ja u njih uvek imam poverenja..
reci mi, kuco, kada je serija, da odgledam još neku..pa da vidim da li ću da skinem...sad mi još i ti pričaš![]()
hahahaa,,ja sam u gostima, pazi me sad..dobro, nešto sam proveravao bitno, pa kao na forum, da vidim mračne tmine ..te poopoljke 20 oktobra i crvene armije ....
ja u njih uvek imam poverenja..
reci mi, kuco, kada je serija, da odgledam još neku..pa da vidim da li ću da skinem...sad mi još i ti pričaš![]()
Moja pudla ima karirano odelce..skotski karo..i ne nosi gacice..sterilisana je..morala sam..za njeno dobro..sjajno je to podnela i sve je u redu..
Na FOX-u ide ali ne znam kada....pogledaj u program.
Ja sam seriju odgledala prosle godine i preporucujem je..
film sam gledala ovih dana...