Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam, ja lično ne volim to oblačenje životinja..:)

U zgradi gde sam nekad živela imala sam prilike da vidim i upoznam
ljude koji u stanu imaju gusana kao kućnog ljubimca, onog belog, velikog..:lol:..
..čak su mu prilikom šetnje stavljali leptir mašnu...

Jeste atraktivno ali...ne znam..ja ne volim..

Ne voli ni ona ali ..kada je kisa..sneg ..i hladno..
pa jos zaduva vetar..mora se i te kako..:D
jednom mi se pregladila...imala je bronhitis..
od tada..odelce je zakon..

УМЕТНОСТ
Немам појма шта ми је било. Ја се у то уопште не разумем, ништа о томе не знам, чак су ми у школи поклањали двојку из ликовног. Али, једноставно сам се залепио за ту слику. "Велика гозба", тако се звала. Насликан огроман сто, пун свега и свачега. Савршено насликан. Најразноврснија и најразличитија храна приказана тако да се буквално осећа мирис. Кад се дуже гледа, богами, и укус. Чудо од слике.
Отишао сам код сликара, неког Драгољуба. Почео је да се пренемаже, па оволико марака, па онолико марака. Ја му кажем:
- Драгољубе, ја ову слику морам да имам!
Види он да сам стварно озбиљан, и договоримо се ко људи: ја њему педесет литара ракоје од мојих шљива, плус четири xака кромпира кад будем вадио, и да му дотерам и исцепам четири метра дрва. Поштено.
Фино упакујем слику, као бебу, и донесем кући. Померим Светог Ђорђа у спаваћу собу, а у трпезарију окачим "Велику гозбу". Жена, срећом, ћути, али се само крсти.
- Не ваља светац у спаваћу собу - морала је нешто да лане, али сам је само "онако" погледао, и видела је да нема шале.
- Постављај ручак! - командовао сам, да је мало раздрмам.
А ручак, наравно, клот пасуљ и бајат хлеб, да се мање поједе. Поседала деца, баба и жена, спремају се да навале.
- Гледај слику! - командујем ја.
Сви се загледали, а деци смешно, па се кикоћу.
- Гледај, бре, слику! - поново ја подвикнем. Они се мало смирили, и гледају...
- Сад једите! - одобрим ја ручак.
А драго ми. Да и они виде шта је уметност.

Слободан СИМИЋ

Ne znam, ja lično ne volim to oblačenje životinja..:)

U zgradi gde sam nekad živela imala sam prilike da vidim i upoznam
ljude koji u stanu imaju gusana kao kućnog ljubimca, onog belog, velikog..:lol:..
..čak su mu prilikom šetnje stavljali leptir mašnu...

Jeste atraktivno ali...ne znam..ja ne volim..

Uh mrzim to.
Ako nije neka rasa koja mora da nosi kao sto je jedan Kineski cubasti pas iz naselja to stvarno mrzim.

Inace nikad ruznijeg psa nisam video :lol:
chinesecrest2.jpg

Poslednja izmena:
Eto i tebe što u javnom prevozu razmišljaš o temi sa Psihologije :lol::heart:

Ne reče koja je.

Sledeći naslov neka ti bude Forumsko lice u RL. Šta rade, kako se dovijaju da bi bili u kontaktu sa forumom. U posebnom poglavlju objasni zašto Dhul nosi novogodišnju kapu na dan kada su došli rusi.

Nije poenta u kapi već u crvenoj boji....i analogiji sa Rusima.....:cool: E sad, da li mu se zacrvene obrazi od pomisli na neku Ruskinju il je pobornik komunizma....ne bih znala kasti.....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back