Pričamo, dakle postojimo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:eek:...no comment....
....ovo definitivno obara onu tvrdnnju da je vaspitanje uglavnom ometanje djece u razvoju....ili ju potvrđuje....
.....ima slučajeva u novinama svi čitamo kad unuk ubije djeda..grozno..ili sin majku...ali uglavnom su to već odrasli ljudi..zapravo sve su to bili odrasli ljudi..pa je opet grozno....

...ja sam još :eek:....ma nije mali Mirko..neću tako...:rida:....
....on je dobar..on mora biti dobar...šmrc...
....može alternativni kraj.....
..da li je prirodno da djete ubija odrasle ako nije u samoodbrani...
...bolje da te ubije djete nego ti njega..ali...neću takav kraj.....šmrc....

..odakle ti ideja za takav kraj....pa nisu djeca takva....
...djeca oponašaju odrasle...a superinteligentna su dobra..pomažu...djeluju stimulativno na svoju okolinu....
..ne stvarno jel ti to samo palo na pamet?...ili...je misao bez predumišljaja?

Volela bih da jednog dana napišem krimić.:aha: Ljudi misle da je to lako ... i pride se krimić oduvek svrstavao u šund, ili barem trećerazrednu kategoriju.
Mada, horor je veći izazov...

..samo ti piši...ako imaš smisla..a imaš..izmišljaj i piši..ako ti zatreba stručna pomoć oko sudske ..samo zatraži..nisu krimići šund...pa eto A Christie..ima li nekog na planeti da ne zna za nju?:ok:

02-mdb-feature.jpg

..pozdrav...i borki..proslavi (pobjedu..tj.otvaranje opet ove teme)...i za nas...

Dobro jutro.
Nesto ste mi se uspavali u ovoj novoj kafani...borka sta si im sipala sinoc u toplu cokoladu prije spavanja :)???
Danas se osjecam izvrsno...imao sam krajnje opustajuci i lijep vikend...mislim da su mi baterije pune za naredne dve sedmice.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back