Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To me podseca na kultni film "Dobri Momci" Sa Robertom de Nirom i Rej Ljotom.Od prvobitne ekipe pljackasa ostaju samo dvojica,ostali su misteriozno iscezli prilikom deobe plena.:cool:

Tipična navlakuša: vrbuješ ekipu za pljačku a unapred planiraš da ih likvidiraš pošto ispune svrhu. Prema tome: ko hoće da pljačka banku - u se i u svoje kljuse. :cool:

"Apetit dolazi dok jedete" (Lao Ce). :lol:

Uzgred, Rej Liota je jedan od mojih omiljenih likova. :)

Veći je problem to što ljudi zaista više ne veruju u poštenje.
Imam jedan primer koliko je to netačno,istinita priča....stoje dva bela juga ispred banke,
vraća se vlasnik jednog od njih i vidi na svojoj haubi crnu torbu.Okrene se levo,desno,sačeka malo
ali vlasnika torbe nema..pridje torbi,pogleda sadržaj da vidi da nema možda neki dokument da nazove
vlasnika i vidi gomilu novca,uredno složenog...Uhvati ga panika,zatvori torbu
i ode odatle misleći da će se vlasnik torbe vratiti po nju...vratio se posle nekog vremena ali torba je
još uvek tu i on uzme onu torbu pa pravac banka...stane u red,sačeka,dodje na šalter i kaže..
"molim vas,ako neko zatraži izgubljenu torbu dajte mu je"...dobio je odgovor uz osmeh...
"hoćemo hvala"...:)
:dash::dash::dash:

i atko je banka dosla do opranog novca

Tipična navlakuša: vrbuješ ekipu za pljačku a unapred planiraš da ih likvidiraš pošto ispune svrhu. Prema tome: ko hoće da pljačka banku - u se i u svoje kljuse. :cool:

Da tipicna navlakusa ,kao sto je uradio i Dzoker u najnovijem Betmenu.:mrgreen: Moze biti samo jedan.("Oni koji nas ne ubiju,cine nas ...cudnijim" -Dzoker) :per:

Salim se Navar.Ko zna kako bi se zaista poneo bilo ko od nas u povoljnoj situaciji.:D

:)i evo skromnog pokloncica za sve ljubitelje pisane reci

With_Love___by_vanerich.jpg

Meni se svidja onaj glumac što igra Reja u filmu..
ima lepe oči(ko vampir božemeprosti:mrgreen:)
:hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back