Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ko peva onu pesmu na početku 381 str ...baš mi se sviđa ,i što je najgore poznati mi ljudi ,al ne znam koji su :I ,bedak:)...Navar, šta si navalio sa slikama :p

Nemam videjo na poslu :confused:

:D

122841032853064

Ima li kontra-afekata :lol:

ma neeeeeeeeeeeeeeeeeemuuuuuuuuuuuuuuuuuuuaaaaaaaa :D

mislim testirano je na saksijama , savrsheno, bez mane

lechi i uroke, ljubavne jade, ljubomoru, chukljeve, malu platu, kashnjenje prevoza, kishu i snijeg

garantovano poboljshava cirkulaciju i vedrinu u ochima :D

ostalo ce biti reshavano u toku...mislim, malo da popravim ambalazu, kad dobijem prve pare, sad je zanatska proizvodnja u kadi :D

Gde si Eve...jel nebo čisto danas ili opet oblaci kvare utisak?:)

Ode Eve:confused:

Šta vam je ljudi,pričajte...recimo,jel vam crna mačka prešla put,jeste li sujeverni,
jel vezujete crven končić bebama oko ručice?...:lol:
Šta se dešava u komšiluku,jel komšija popravio auto,jel ste možda prošli na crveno
a pandur bio blizu?...:p
Auh ... :confused:

Poslednja izmena:
eo ja ću..sinoć, pre kafane..isparkiravam se ja..ulica tesna i iskobeljam ti se ja..a ispred mene mercedes crni džip, iza jugo....staje džip, staje jugo. iz jugaića izlazi lik i stane iza juga, iz džipa izlazi još jedan lik, ćelavi, ogroman...obilazi, otvara vrata džipa, iz njih izlazi neki uglancani visok, crn muškarac. jedan ker ide za njim, jedan ispred džipa, jedan iza juga osmatraju...tip sa pratnjom ulazi u zgradu, džip kreće, ovaj iza juga ostaje da džudži ispred zgrade.......jugo kreće i ja u čudu u kojem doopencetu od države živim..

e žuta mačka - onako lepa ,velika na ulici, i ja se sagnem da je uslikam , kad ona prilazi (a ne mogu lepo da slikam kad je objekat u pokretu), i prišla skroz do mene ,mauče , šteta - nisam smela da je mazim:I ,i ja taman škljoc ,kad okrete glavu bezobraznica i sad imam tu njenu sliku samo iz profila :I

e i nikako da naučim da prebacujem lepo brzine ... da ne bude da ja samo nešta pitam :p:)

e uvek mi se neko ubaci ispred :I :)

Poslednja izmena:
eo ja ću..sinoć, pre kafane..isparkiravam se ja..ulica tesna i iskobeljam ti se ja..a ispred mene mercedes crni džip, iza jugo....staje džip, staje jugo. iz jugaića izlazi lik i stane iza juga, iz džipa izlazi još jedan lik, ćelavi, ogroman...obilazi, otvara vrata džipa, iz njih izlazi neki uglancani visok, crn muškarac. jedan ker ide za njim, jedan ispred džipa, jedan iza juga osmatraju...tip sa pratnjom ulazi u zgradu, džip kreće, ovaj iza juga ostaje da džudži ispred zgrade.......jugo kreće i ja u čudu u kojem doopencetu od države živim..

Ja sam jednom svirnula jednom liku sa takvim džipom,koji me saseko onako
životinjski a on zakoči plus i krene da izlazi iz auta onako besno..kad sam pritisla papučicu ostali mi točkovi iza...:hahaha:

Drago mi je sto to cujem,jer koliko vidim prema anketi ,oko 66% ljudi se izjasnilo u korist pljackanja(na ovaj ili onaj nacin) Pocinjem da gubim veru u ljude:cool:,narocito zato sto se i ja pitam da li bih ...:mrgreen::hahaha:

P.S. Barbi pocni da vozis bajs ,kao ja i neces imati takvih problema ubuduce.:lol:

P.P.S. Navar ,znaci sustinski bi,ako je prava ekipa i prilika.Posteno sa tvoje strane.:D

Gde je mnogo babica, kilava su deca.

To me podseca na kultni film "Dobri Momci" Sa Robertom de Nirom i Rej Ljotom.Od prvobitne ekipe pljackasa ostaju samo dvojica,ostali su misteriozno iscezli prilikom deobe plena.:cool:

Računaj na još koji postotak onih koji su se izjasnili protiv a pitanje je šta bi učinili kad bi im se ukazala prilika

Dobra opservacija.Od sada cu motriti na svoj dzep kad se ulogujem na ovaj forum.:mrgreen: Doduse nema sta mnogo za pljacku,ali oprez je majka mudrosti.:hahaha:

Poslednja izmena:
Veći je problem to što ljudi zaista više ne veruju u poštenje.
Imam jedan primer koliko je to netačno,istinita priča....stoje dva bela juga ispred banke,
vraća se vlasnik jednog od njih i vidi na svojoj haubi crnu torbu.Okrene se levo,desno,sačeka malo
ali vlasnika torbe nema..pridje torbi,pogleda sadržaj da vidi da nema možda neki dokument da nazove
vlasnika i vidi gomilu novca,uredno složenog...Uhvati ga panika,zatvori torbu
i ode odatle misleći da će se vlasnik torbe vratiti po nju...vratio se posle nekog vremena ali torba je
još uvek tu i on uzme onu torbu pa pravac banka...stane u red,sačeka,dodje na šalter i kaže..
"molim vas,ako neko zatraži izgubljenu torbu dajte mu je"...dobio je odgovor uz osmeh...
"hoćemo hvala"...:)

Poslednja izmena:
Drago mi je sto to cujem,jer koliko vidim prema anketi ,oko 66% ljudi se izjasnilo u korist pljackanja(na ovaj ili onaj nacin) Pocinjem da gubim veru u ljude:cool:,narocito zato sto se i ja pitam da li bih ...:mrgreen::hahaha:

P.P.S. Navar ,znaci sustinski bi,ako je prava ekipa i prilika.Posteno sa tvoje strane.:D

ne..vec to znaci da ukoliko se sve to navedeno uklopi tek onda bih mogao doneti takvu odluku..mislim da li bi ili ne bi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back