kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
Volimo iste stvari, šećeru. 
"Hoćemo iste stvari, hoćemo lepe žene" a ja ja ja

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
QUOTE]
Лијепе жене пролазе кроз град.
ја на углу стојим сасвим сам ...
Тако то бива кад су момци постали стидљиви (уместо девојака), што се није догодило у последњих неколико стоптина година. И шта сад да радимо?![]()
Ja u životu uglavnom sretoh one, nesigurne u sebe. Nisu, dakle, stidljivi, ali stanu na pola puta, izgubljeni u prevodu. Pih...
Морам да вам испричам нешто поразно:
Иде мој друг Неша на посао. Иза њега иду две господичне и разговарају. Он их не види али их чује пошто су близу. У једном тренутку једна од њих револтирано узвикне: "Па шта он очекује?! Да ја у 13 (!!!) година будем невина!!!"
На то је Неша буквално морао да се окрене да види то чудо. Видео је две толико сређене и нашминкане да су више изгледале као да им је 18, а не 13.
***..zamisljam oglas licne prirode..Треба им помоћи да нађу себе као изворног мушкарца у стварној жени...
Неко ради на сузбијању аутентичности и оригиналности свих нас. На свакој личности је да се одупре том тзв цивилизованој перфидној звери која се зове модеран човек, а да вежбом задржи оног изворног страсног, интуитивног примата препуног мржње, али и љубави
***..zamisljam oglas licne prirode..
stvarna zena zeli pomoci nesigurnom muskarcu da nadje sebe kao izvornog muskarca...
koja bi to navala bila...![]()
... Тако то бива кад су момци постали стидљиви (уместо девојака), што се није догодило у последњих неколико стоптина година. И шта сад да радимо?![]()
A ti ne postojis nit si postojala,
rodjena si u mojoj tisini i cami,
na Suncu mog srca ti si samo sjala,
jer sve sto ljubimo stvorili smo sami...
asocirao me naslov teme![]()
A ova je kao stvorena da stoji ispod tvoje, dušo
A, jok.
Mislim da bi ova više odgovarala mojoj skromnoj ličnosti:
To je nesto kao one savrsene zene iz Stepforda
Postoji li neki muski model gosp. savrsenog? Ili naucnici jos uvek rade na tome![]()