Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Hoćemo iste stvari, hoćemo lepe žene" a ja ja ja :):lol:

QUOTE]

Лијепе жене пролазе кроз град.
ја на углу стојим сасвим сам ...

Тако то бива кад су момци постали стидљиви (уместо девојака), што се није догодило у последњих неколико стоптина година. И шта сад да радимо?:mrgreen:

Poslednja izmena:
Па, много се прича о томе у последње време -- како су се момци уплашили откако су девојке изгубиле ону своју чувену "смерност". Просто јадни не знају, ако приђу, да ли ће да добију треп-треп, или неки захват типа "оши гери". :mrgreen: Зато Џони стоји на углу и чека да му нека "лијепа жена" приђе, наводно због музике, а у ствари .....

@Modruna
Па, много се прича о томе у последње време -- како су се момци уплашили откако су девојке изгубиле ону своју чувену "смерност". Просто јадни не знају, ако приђу, да ли ће да добију треп-треп, или неки захват типа "оши гери". Зато Џони стоји на углу и чека да му нека "лијепа жена" приђе, наводно због музике, а у ствари .....

----------------------------------------------------------------------------

Јесте тако је Модруна
Мушкарци Жене губе на принципу и упросечују се.
Још једна ствар глобализације и вештина померања човечијег ума...
Стрпај стоку на гомилу, али без варничења између полова. Кулирати, солирати, бити стерилан, без емоција је успех ... све супротно су слабости.

(када причамо о просеку)
Данашњи дечаци су збуњени, млаки са убијеном мужевношћу у самом стварању, једноставно дезоријентисани ...
Данашње девојчице су агресивне, зјакаве, циљне... , мисле да превише знају шта хоће...

~~~

Није добро, није добро , ...

Poslednja izmena:
:lol::lol::lol:

Ja u životu uglavnom sretoh one, nesigurne u sebe. Nisu, dakle, stidljivi, ali stanu na pola puta, izgubljeni u prevodu. Pih...

Треба им помоћи да нађу себе као изворног мушкарца у стварној жени...

Неко ради на сузбијању аутентичности и оригиналности свих нас. На свакој личности је да се одупре том тзв цивилизованој перфидној звери која се зове модеран човек, а да вежбом задржи оног изворног страсног, интуитивног примата препуног мржње, али и љубави

Морам да вам испричам нешто поразно:

Иде мој друг Неша на посао. Иза њега иду две господичне и разговарају. Он их не види али их чује пошто су близу. У једном тренутку једна од њих револтирано узвикне: "Па шта он очекује?! Да ја у 13 (!!!) година будем невина!!!"

На то је Неша буквално морао да се окрене да види то чудо. Видео је две толико сређене и нашминкане да су више изгледале као да им је 18, а не 13.

Морам да вам испричам нешто поразно:

Иде мој друг Неша на посао. Иза њега иду две господичне и разговарају. Он их не види али их чује пошто су близу. У једном тренутку једна од њих револтирано узвикне: "Па шта он очекује?! Да ја у 13 (!!!) година будем невина!!!"

На то је Неша буквално морао да се окрене да види то чудо. Видео је две толико сређене и нашминкане да су више изгледале као да им је 18, а не 13.

Dobro je ako su izgledale kao da im je 18...ma,izgledaju ko 30-togodisnjakinje.:confused:
Iz osnovne skole izadju kao kompletne zene...

Треба им помоћи да нађу себе као изворног мушкарца у стварној жени...

Неко ради на сузбијању аутентичности и оригиналности свих нас. На свакој личности је да се одупре том тзв цивилизованој перфидној звери која се зове модеран човек, а да вежбом задржи оног изворног страсног, интуитивног примата препуног мржње, али и љубави
***..zamisljam oglas licne prirode..
stvarna zena zeli pomoci nesigurnom muskarcu da nadje sebe kao izvornog muskarca...:mrgreen:
koja bi to navala bila...:lol::klap:

***..zamisljam oglas licne prirode..
stvarna zena zeli pomoci nesigurnom muskarcu da nadje sebe kao izvornog muskarca...:mrgreen:
koja bi to navala bila...:lol::klap:

Bila bi. Ali, u tom slucaju ne bi se javili ovi kojima je pomoc zaista potrebna. Ovi stidljivi, nesigurni, izgubljeni u prevodu.. :lol:

Ne bi imali dovoljno hrabrosti za to. Cccc, milice male :lol:
Kad kazem male, ne mislim na godine. Nazalost, imala sam prilike da upoznam "slucajeve" koji imaju i preko 40 i cini se imaju taj problem. Tako da to nije karakteristicno samo za "danasnju omladinu".

Evo jednog odlucnog

Poslednja izmena:
Kojatkin Gorjanovič odskoči uvis, nokte na rukama i nogama zari u betonski svod i osta tako da visi. Hiljadu puta je sebi rekao: "Budi jak, Kojatkine, budi jak i savladaj strahove", ali ne vredi. Otkad ga Una Modruna proganja on noću mokri u krevet i što je najstrašnije, na svaki malo jači, iznenadni zvuk tipa "pazi, opet prolazi lepa žena!", skače uvis i nokte na rukama i nogama zariva u plafon. Kako - ni njemu nije jasno.

Dok čeka da spadne, brine da li će mu se prvo otkačiti nokti na nogama pa da padne na noge ili na rukama pa da padne na svoju pametnu vuglicu, ili u isto vreme pa da gekne svom dužinom, što je najopasnije jer mu se tako može vrasnuti kičma. Dosad je uvek imao sreće ali zna da svakoj sreći jednom dođe kraj. Ako padne na vuglicu, može da dobije potres mozga što je takođe opasno; mada nisu bezazlena ni iščašenja, naprsnuća kostiju, prelomi koji mogu nastati ako ovakav smotan padne na noge. "Ih", on se stresa, "što te povrede umeju da se iskomplikuju!".

Kojatkin Gorjanovič se ovog puta noktima zakačio za balkon kafane Kod Borčice Prave, koji natkriva deo trotoara. Krivac zbog kojeg se našao gore je neko kučence koje mu je zalajalo iza leđa, a koje je jedna Časna sestra držala u naručju. Prepao se, zato sada visi. Ljudi su se okupili ali ne znaju kako da mu pomognu, kako da ga skinu odozgo. Jedan mlohavi ludak, da ga tako nazovem, izvadio pištolj i pita: "Da pokušam ja da ga skinem?". Srećom, šali se.

Stigli su i novinari. Fotograf Mystic viče: "Pogledaj ka meni, pogledaj ka meni, odlično!". Njega sramota. Iv Best, mlada buljava novinarka, verovatno pripravnica, u zubima drži mikrofon i penje se uza zid. Želi da uzme intervju. Međutim, čim se popenje nekoliko metara, sklizne nizbrdo. Starije koleginice i po koji kolega je hvataju i odvraćaju od naumljenog poduhvata, ali se ona otima i moli: "Pustite me da još jednom pokušam!". Oni je puštaju i ona se penje, penje, penje i ponovo "bup!" na dupe. Sad sedi na trotoaru plačući neutešno.

Neki novinari, zajedno sa vlasnicom kafane, pokušavaju da skoče do balkona i poput Kojatkina zariju nokte u beton ali ne uspevaju. Odozgo padnu pre nego što skoče (tako se kaže zato što sam to pročitao negde i dopalo mi se, ali je dobrom filosofu jasno je da to ne može biti istina). Trojica njih se pri tom baš razbiše. Majko mila, kako su se razbili! Sad ga mole da im otkrije kako je to izveo. Nude mu novac da im bude guru, nude mu i svoju jedinu pevačicu u kafani, nadaleko čuvenu po lepoti svog tela i glasa. On ćuti, ne shvata šta od njega traže. Ili shvata ali se pravi lud. Dosta dobro mu ide, zasad. A ono kučence u rukama lady začuđeno gleda u njega i maše repom.

"Mama, vidi Betmen!", veče jedno dete. Barbara, lady koja ga vodi, prekrsti se i produži dalje vukući dete za sobom. Detence ne gleda kuda ide pa lupi glavom u lampion. Kojatkin Gorjanovič okupljenom narodu stidljivo kaza: "Ne brinite drage moje dame i poštovana gospodo, sam ću spasti, samo vi idite". I ljudi se polako razilaze, svako ima neka svoja posla. I mlohavi ludak s pištoljem, takođe. Novinari motaju kablove i pakuju uređaje u kombi. Na kraju u kombi ubaciše i pripravnicu, i odoše, "vrrrum!". Ode i ona lady s kučencetom. Osta on sam, srećan, neizmerno srećan što u blizini nigde nema Une Modrune.

:)

A, jok.
Mislim da bi ova više odgovarala mojoj skromnoj ličnosti :lol::
:lol:... :super:

Podsetilo me na Sartrovu koncepciju fantastike koja je, mislim jedina u ovom trenutku može da mi pomogne da razumem smisao Tvoje skromnosti. :cool:

Naime, u njoj vlada princip generalizovane personalne fantastike. Tamo gde je osnova postojanja lišena zdravorazumskih temelja, tamo gde je sve moguće, nema iznenađenja i protest je nemoguć. :):P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back