Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jeste, a taman sam počeo da pišem o Iv Best, kad me prekinuste. :)

A toliko je bila lepa pričica, romantična i sva baršunasta...

Vec si pisao o meni i dobio odgovor na str. 7, pre no sto si krenuo na neki put ili nesto slicno?

Ali, ako te bas toliko inspirisem, slobodno pisi koliko i sta hoces. Posebno ako je romanticno i barsunasto. Istopicu se :lol:

p.s. Izvinjavam se sto nisam ranije odgovorila, ali, bila sam opravdano odsutna ;)

Jeste, a taman sam počeo da pišem o Iv Best, kad me prekinuste. :)

A toliko je bila lepa pričica, romantična i sva baršunasta...

Još uvek se sećam početka, nešto kao: Ona ga je mazila i stiskala, ona ga je budila, oživljavala koristeći veštine mađioničarke koja magijom pripitomljava gmaza ili guštera. On je počeo da raste i da pulsira...

Ona ga je mazila i stiskala. Ona ga je budila, oživljavala koristeći veštine mađioničarke, koja magijom pripitomljava gmaza ili divljeg guštera. On je počeo da raste i da pulsira. Pogledala je svoju šaku u kojoj je ležao nabrekao ud. I on je Barbaru gledao onim jednim okom trbuhozborca, okom koje je zbog providne zenice izgledalo kao ružičasti prorez.

E, sad vidim pricu koju si hteo da posvetis meni, posvetio si drugoj. Samo zato sto nisam bila tu veceras. :roll:
Tako ti je to u zivotu, daleko od ociju, daleko od srca... :lol:
Deja vu. Imala sam vec taj slucaj u zivotu. Samo nas je Atlantik delio... C'est la Vie... :dash:

"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: only love.'
Don Juan DeMarco

Laku noc :bye:

Хе, хе, Дон Жуан је познат по томе што је спавао са хиљаде жена, док је Казанова имао 122, по његовој рачуници. Казанова је имао оне „добре“, жене са стилом, он је тзв. „пробирач“ а Дон Жуан(иако, барем колико ја знам, измишљени лик) је у основи ј#### све што се помера. :D
Све у свему, обојца су добро прошли :)
То сигурно нисте знали до сад. Е сад знате. :ok:

Poslednja izmena:
E, sad vidim pricu koju si hteo da posvetis meni, posvetio si drugoj. Samo zato sto nisam bila tu veceras. :roll:
Tako ti je to u zivotu, daleko od ociju, daleko od srca... :lol:
Deja vu. Imala sam vec taj slucaj u zivotu. Samo nas je Atlantik delio... C'est la Vie... :dash:

Ne lupaj glavu,zabolece te.;)
Svecano ti prepustam mesto glavne junakinje u onoj romanticnoj i barsunastoj pricici,
zasluzila si ga:lol:...ali znas kako,sledeci put nemoj da odsustvujes molim te,da ne bi opet proradili oni divlji DonZuanski testosteroni.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Ne lupaj glavu,zabolece te.;)
Svecano ti prepustam mesto glavne junakinje u onoj romanticnoj i barsunastoj pricici,
zasluzila si ga:lol:...ali znas kako,sledeci put nemoj da odsustvujes molim te,da ne bi opet proradili oni divlji DonZuanski testosteroni.:mrgreen:

Glava najmanje boli. :D Vise boli to sto zbog neke svoje tvrdoglavosti (ili doslednosti?) propustih neke stvari u zivotu, u ovom slucaju, ne preleteh taj okean (kada sam bila vec tako ljubazno pozivana
scratch_one-s_head.gif
). No, dobro, postoje lekcije u zivotu koje naucis, a na nekima "kao" svesno (s vremena na vreme) u zivotu iznova padas. Verovatno, dok te stvarno ne zaboli glava :think:

Uh, jos sam na prvom nesu, pa nezelim da mislim ovako "rano"
morning1.gif

E, a ono za Don Zuana i Kazanovu.. stvarno tacno?! Ma, neeee moooogu da verujem :lol:

Jutro ;)

Poslednja izmena:
I ja je volim :D Cika Willie N. ju je napisao, pa tako postao najpre poznat kao autor, a tek onda i izvodjac kantrija.

Diana I Elvis su sjajan par i volim da ih slusam. Pojedinacno i u paketu :lol:

Ovo je njena prva pesma koju sam cula 2000-te i odlepila!

Was there something more I could have done?
Or was I not meant to be the one?
Where's the life I thought we would share?
And should I care?

And will someone else get more of you?
Will she go to sleep more sure of you?
Will she wake up knowing you're still there?
And why should I care?

There's always one to turn and walk away
And one who just wants to stay
But who said that love is always fair?
And why should I care?

Should I leave you alone here in the dark?
Holding my broken heart
While a promise still hangs in the air
Why should I care?

p.s. Zaboravih da napisem, jedan od autora pesme je Klint Istvud. Bila je tema u filmu "True Crime"

Poslednja izmena:
Tapeti su požuteli od nebrige i starosti, a u ćoškovima pocreneli od vlage i kojegde se odlepili. Jedan kraj utičnice se odvojio od zida i iz rupe vire raznobojne žice. Naheren orman, skromni sto i stolica koja oljuštenim lakom asocira na kožno oboljenje. Na njenom naslonu urezano Mlohavi, verovatno ožiljak nastao u vreme neke ekskurzije đaka iz ruralnih krajeva. Senke nogara su dugačke. On gleda kroz prozor i vidi samo nebo. Dovoljno da zaključi kako pada veče. Nema predstavu koliko dugo je spavao, a ne sme da pruži ruku i da uključi mobilni kako bi pogledao koliko ima sati, koliko propuštenih poziva i neotvorenih poruka. Ne želi nju da probudi, pogotovo ne želi da je iznervira zvukom mobilnog, zna da ona prema tom aparatu gaji opsesivnu mržnju.

Polako se navikava na stvarnost. Čini mu se da je štošta iz sna nastavilo da živi u javi. Ova tišina svakako. I blaženstvo i toplota. Ona leži iza njega i grli ga. Jedna ruka joj je na njegovom stomaku, druga malo niže, na mlitavom pospanom udu što sliči pužu golaću, malo obarenom. Nogu je prebacila preko njegovog boka. On posmatra njenu dugu, savršenu potkolenicu i lep čukalj, i prste na nogama, i u njemu se zače želja da njen palac stavi u usta i da ga siska. Njen jednolični topli dah miluje mu uvo i ježi mu dlačice na vratu. Leđa mu dodiruju bradavice njenih tvrdih, malih grudi, a zadnjicu mu bockaju dlačice njene divne aždajice.

Pokriveni su samo čaršavom. Seća se kako se ona gola propinje na prste i uzdignutih raširenih ruku stavlja ćebe preko prozora, da bi se zaštitila od sunčevih zraka koji su bili pravo na razdrndani krevet. A sivomaslinasto ćebe, kojim je nameravala da zamrači sobu, jednako je spadalo s prozora ne mareći nimalo što njoj smeta sunce. Uživao je u toj sceni, a onda se od srca nasmejao, istina i malo pokvareno, jer se setio druge scene u kojoj ona pravi mučljivu grimasu na licu dok plazi jezik i svojim savršenim noktom grebe po njemu, ne bi li skinula dlaku koja je golicala.

Blago je uzdahnuo. U postelji se još oseća miris seksa. Taj lepljiv, težak a prijatan miris, izaziva ga da je njuška. Oseća kako u njegov ud navire krv, kako mu lagano raste i kako se lomi tanak sloj skorelih telesnih sokova, što je ostao na površini njegove kožice kao dokaz da su ne tako davno vodili ljubav. Pažljivo, da je ne probudi, okreće se ka njoj samo gornjim delom tela. Trepavice su joj duge. Nos poveći. Nikad pre nije zapazio da ima toliki nos. Malo joj je je zapušen pa tiho šmrče dok diše. U snu se blago osmehuje. Spava snom pravednika. Kako je sve na svetu, van ove sobe i van ovog trenutka, nevažno.

"A u ovoj sobi sve je lepo, ovaj doživljaj je i prost i običan i divan istovremeno", misli on. I razmišlja kako je ova predivna žena lako učinila na njegova duša danas doživi leto. Raznežen lepotom, oseća da mu se usne vlaže i grudi podrhtavaju. Krenuo je da spusti usne na njene, ali je odustao više u strahu da sebe ne probudi, nego da ne probudi nju. Odmahuje glavom, pomalo ljutito. Ponovo gleda inventar sobe, sada prilično strogo i analirički. Pogled zaustavi na podu, ispod prozora gde leži zgužvano, neposlušno, vojničko ćebe. Stisnu usne. Da, siguran je: ceo svet van ove skromne sobe iznad kafane, samo je mačji kašalj, i ništa više od toga.

"Poezija je čudo", pomislila je Iv Best i dirnuta lepotom zaplakala. Mnogo su joj se svidele pesme Kojatkina Gorjanoviča i bilo joj je drago što se setila da njima u čast pusti koju suzu. U tim trenucima se ponosila ispoljenom emotivnošću i ignorisala svoj karakter koji joj je govorio "ne preteruj". Činilo joj se da suzama overava potvrdu da ima dušu.

"Moram češće vežbati da plačem, ima u tome lepote", zaključila je Iv Best. A Kojatkin Gorjanovič je nizao pesmu za pesmom. Bez predaha. Osećao je da ga pomno sluša i zato je bio vrlo nadahnut. I stvarno, leđima naslonjena na njegov stomak s jednom rukom u njegovim gaćama i s laktom druge ruke među njegovim rebrima, ona je istinski uživala u lepoj reči.

Kada se Kojatkin Gorjanovič, po završetku čitanja, susreo s njenom uplakanom fačicom, najednom mu se učinila kao osoba koja još ničiju dušu nije upropastila, i prevaren njenim nevinim i blagim izgledom pomilovao je po kosi, poljubio okce i nežno šapnuo: "Iv, udaj se za mene". "Ne tupi", rekla je Iv Best i onda se licem spustila u njegovo krilo. Njena glava počela je ritmički da se pomera gore-dole.

Хе, хе, Дон Жуан је познат по томе што је спавао са хиљаде жена, док је Казанова имао 122, по његовој рачуници. Казанова је имао оне „добре“, жене са стилом, он је тзв. „пробирач“ а Дон Жуан(иако, барем колико ја знам, измишљени лик) је у основи ј#### све што се помера. :D
Све у свему, обојца су добро прошли :)
То сигурно нисте знали до сад. Е сад знате. :ok:

he he...:eek: razlika između don juana i casanove je samo u jednoj stvari... don juan je mrzeo zene, casanova ih je obozavao... i bio duboko nesretan zbog toga.

Tapeti su požuteli od nebrige i starosti, a u ćoškovima pocreneli od vlage i kojegde se odlepili. Jedan kraj utičnice se odvojio od zida i iz rupe vire raznobojne žice. Naheren orman, skromni sto i stolica koja oljuštenim lakom asocira na kožno oboljenje. Na njenom naslonu urezano Mlohavi, verovatno ožiljak nastao u vreme neke ekskurzije đaka iz ruralnih krajeva. Senke nogara su dugačke. On gleda kroz prozor i vidi samo nebo. Dovoljno da zaključi kako pada veče. Nema predstavu koliko dugo je spavao, a ne sme da pruži ruku i da uključi mobilni kako bi pogledao koliko ima sati, koliko propuštenih poziva i neotvorenih poruka. Ne želi nju da probudi, pogotovo ne želi da je iznervira zvukom mobilnog, zna da ona prema tom aparatu gaji opsesivnu mržnju.

Polako se navikava na stvarnost. Čini mu se da je štošta iz sna nastavilo da živi u javi. Ova tišina svakako. I blaženstvo i toplota. Ona leži iza njega i grli ga. Jedna ruka joj je na njegovom stomaku, druga malo niže, na mlitavom pospanom udu što sliči pužu golaću, malo obarenom. Nogu je prebacila preko njegovog boka. On posmatra njenu dugu, savršenu potkolenicu i lep čukalj, i prste na nogama, i u njemu se zače želja da njen palac stavi u usta i da ga siska. Njen jednolični topli dah miluje mu uvo i ježi mu dlačice na vratu. Leđa mu dodiruju bradavice njenih tvrdih, malih grudi, a zadnjicu mu bockaju dlačice njene divne aždajice.

Pokriveni su samo čaršavom. Seća se kako se ona gola propinje na prste i uzdignutih raširenih ruku stavlja ćebe preko prozora, da bi se zaštitila od sunčevih zraka koji su bili pravo na razdrndani krevet. A sivomaslinasto ćebe, kojim je nameravala da zamrači sobu, jednako je spadalo s prozora ne mareći nimalo što njoj smeta sunce. Uživao je u toj sceni, a onda se od srca nasmejao, istina i malo pokvareno, jer se setio druge scene u kojoj ona pravi mučljivu grimasu na licu dok plazi jezik i svojim savršenim noktom grebe po njemu, ne bi li skinula dlaku koja je golicala.

Blago je uzdahnuo. U postelji se još oseća miris seksa. Taj lepljiv, težak a prijatan miris, izaziva ga da je njuška. Oseća kako u njegov ud navire krv, kako mu lagano raste i kako se lomi tanak sloj skorelih telesnih sokova, što je ostao na površini njegove kožice kao dokaz da su ne tako davno vodili ljubav. Pažljivo, da je ne probudi, okreće se ka njoj samo gornjim delom tela. Trepavice su joj duge. Nos poveći. Nikad pre nije zapazio da ima toliki nos. Malo joj je je zapušen pa tiho šmrče dok diše. U snu se blago osmehuje. Spava snom pravednika. Kako je sve na svetu, van ove sobe i van ovog trenutka, nevažno.

"A u ovoj sobi sve je lepo, ovaj doživljaj je i prost i običan i divan istovremeno", misli on. I razmišlja kako je ova predivna žena lako učinila na njegova duša danas doživi leto. Raznežen lepotom, oseća da mu se usne vlaže i grudi podrhtavaju. Krenuo je da spusti usne na njene, ali je odustao više u strahu da sebe ne probudi, nego da ne probudi nju. Odmahuje glavom, pomalo ljutito. Ponovo gleda inventar sobe, sada prilično strogo i analirički. Pogled zaustavi na podu, ispod prozora gde leži zgužvano, neposlušno, vojničko ćebe. Stisnu usne. Da, siguran je: ceo svet van ove skromne sobe iznad kafane, samo je mačji kašalj, i ništa više od toga.

posto imam jos kolko.. 8 postova do bana... necem da se osvrcem vishe na ova predskazanja :hahaha: al' ti mogu reci da mi onako intimno drago da nisi vise baterijski analni betmen vec da si opet na suncanoj strani ulice kao sto pravi kojotic mora da bude dok ga prca ona ptica .... :lol:

bip... bip.... :hahaha:

Na tajnom sastanku Al Kaide nastupi teroristička tišina koju je prekinuo
Bin Mlohavi Laden, jer je jedini on imao šta da kaže:

- Braćo moja mlohava, ovako stoje stvari. Krstarovci očekuju da udarimo po njihovim najvećim tekovinama, da kenyamo na Filozofiji ili da se naseremo na ljubavnu rampu na LjubaviiSeksu, da izvršimo silovit prostački napad na Ovalni kabinet ženskog kutka, ali ja predlažem da naša sledeća meta bude javni klozet na Politici, jer su nas u toj Bastilji fekalija nemilosrdno banovali i tako svima nama oteli komad shithappens hleba iz usta.

- Oo Osamo, povikaše svi mlohavi marloni. Ti jedini, pored Alaha, znaš šta govoriš. Objasni nam kako ćemo preko klozeta da uništimo novi krstarovski a samim tim i svetski poredak?

- Ne bih vam o ovome pričao da nisam zimus, preobučen u Mlohavog Deda Mraza, dugo proboravio u muškom pisoaru deleći posetiocima paketiće. Primetih nešto neobično! Svi mlohavi muškarci pri uriniranju pomno prate tuđe mlazeve pa sam zaključio da se podešavanjem mlaza mogu, pomoću Morzeove azbuke, prenositi šifrovane poruke.

- Crtica je duži a tačka kraći mlaz. Uriniranje pruža i mogućnost dodatnih objašnjenja upravljanjem mlaza u visinu, sa strane, u vrh susedove cipele ili njegovim kružno-spiralnim kretanjem. Sitniji teroristi svih PDF-a ujedinili su se baš u tom klozetu. Slobodno razmenjuju špijunski materijal radeći nam o glavi.

- Tako mi Meke i Medine, Iron Lorda i Jominija ako ne udarim tamo gde se najmanje nadaju!

- Braćo moja mlohava, gospodo verbalni teroristi, dozvolite mi da to, Ja vaš vođa Bin Mlohavi Laden, izvedem na rođendan mog verenika Marlona Banovanog i tako mu pokažem koliko mi znači u životu. Ionako mi stalno zamera da za nju... pardon, da za njega nikad nemam vremena.

Ja sam upravo saznala da sam vaš klon :rotf:
...takvu 'mudrost' ne bi smilio ni duet eremita-lord :p

A za vas mili, pošto se je li, ponovo opraštamo evo:

Došao sam da ti kazem da odlazim :sad2::sad2::sad2: Bijelo Dugme

Odlazim
odlazim
ostavljam te
ali ne kao prije
ovaj put zauvijek sad plači
nikad više ti neću doć
ni kada padaju kiše
ni kad me tuga svlada
ni kad mi loše ide
nikad nikad više

oprosti mi dane buduće
oprosti mi
što ću možda i sretan biti
što ću zaboravit sve ovo
što mi u ovom času
tako mnogo znači
i ovu posljednju nježnost što boli
i suze
i tvoje nevjerstvo što mi u srcu gori

došao sam da ti kazem
da odlazim
odlazim odlazim odlazim
jer srce ne mogu da prevarim
i zato odlazim odlazim odlazim
prastat ne mogu
jer odveć te volim
odveć te volim

Poslednja izmena:
Ja sam upravo saznala da sam vaš klon :rotf:
...takvu 'mudrost' ne bi smilio ni duet eremita-lord :p

A za vas mili, pošto se je li, ponovo opraštamo evo:

Došao sam da ti kazem da odlazim :sad2::sad2::sad2: Bijelo Dugme

Odlazim
odlazim
ostavljam te
ali ne kao prije
ovaj put zauvijek sad plači
nikad više ti neću doć
ni kada padaju kiše
ni kad me tuga svlada
ni kad mi loše ide
nikad nikad više

oprosti mi dane buduće
oprosti mi
što ću možda i sretan biti
što ću zaboravit sve ovo
što mi u ovom času
tako mnogo znači
i ovu posljednju nježnost što boli
i suze
i tvoje nevjerstvo što mi u srcu gori

došao sam da ti kazem
da odlazim
odlazim odlazim odlazim
jer srce ne mogu da prevarim
i zato odlazim odlazim odlazim
prastat ne mogu
jer odveć te volim
odveć te volim

ne bi eremita vec samo onaj majmun lordek..... shteta za njega, bash shteta :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back