- Poruka
- 42.590
borka, jel vazi jos uvek ona tvoja ponuda za pomocnika?
da pometem malo ako si ti zauzeta?

da pometem malo ako si ti zauzeta?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste, a taman sam počeo da pišem o Iv Best, kad me prekinuste.
A toliko je bila lepa pričica, romantična i sva baršunasta...
Jeste, a taman sam počeo da pišem o Iv Best, kad me prekinuste.
A toliko je bila lepa pričica, romantična i sva baršunasta...
Još uvek se sećam početka, nešto kao: Ona ga je mazila i stiskala, ona ga je budila, oživljavala koristeći veštine mađioničarke koja magijom pripitomljava gmaza ili guštera. On je počeo da raste i da pulsira...
Ona ga je mazila i stiskala. Ona ga je budila, oživljavala koristeći veštine mađioničarke, koja magijom pripitomljava gmaza ili divljeg guštera. On je počeo da raste i da pulsira. Pogledala je svoju šaku u kojoj je ležao nabrekao ud. I on je Barbaru gledao onim jednim okom trbuhozborca, okom koje je zbog providne zenice izgledalo kao ružičasti prorez.
WEISHAUPT
![]()
"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same: only love.'
Don Juan DeMarco
Laku noc
E, sad vidim pricu koju si hteo da posvetis meni, posvetio si drugoj. Samo zato sto nisam bila tu veceras.![]()
Tako ti je to u zivotu, daleko od ociju, daleko od srca...
Deja vu. Imala sam vec taj slucaj u zivotu. Samo nas je Atlantik delio... C'est la Vie...![]()
ja se zezam. ali ti to nisi sposoban da vidis.mogu ja da ti odgovorim umesto nje na dva nacina... filozofskim ili prostim recnikom.ako osh filozofski reci ću ti da si prekrsila diskreciju bez iskushenja, zbog impulsa, sa ili bez cilja.... prostim ce najverovatnije betmen....![]()
Ne lupaj glavu,zabolece te.
Svecano ti prepustam mesto glavne junakinje u onoj romanticnoj i barsunastoj pricici,
zasluzila si ga...ali znas kako,sledeci put nemoj da odsustvujes molim te,da ne bi opet proradili oni divlji DonZuanski testosteroni.
![]()
Хе, хе, Дон Жуан је познат по томе што је спавао са хиљаде жена, док је Казанова имао 122, по његовој рачуници. Казанова је имао оне „добре“, жене са стилом, он је тзв. „пробирач“ а Дон Жуан(иако, барем колико ја знам, измишљени лик) је у основи ј#### све што се помера.
Све у свему, обојца су добро прошли
То сигурно нисте знали до сад. Е сад знате.![]()
ja se zezam. ali ti to nisi sposoban da vidis.
kao sto nisi sposoban da vidis sta si ti sve prekrsio...![]()
Hare Krišna.
Tapeti su požuteli od nebrige i starosti, a u ćoškovima pocreneli od vlage i kojegde se odlepili. Jedan kraj utičnice se odvojio od zida i iz rupe vire raznobojne žice. Naheren orman, skromni sto i stolica koja oljuštenim lakom asocira na kožno oboljenje. Na njenom naslonu urezano Mlohavi, verovatno ožiljak nastao u vreme neke ekskurzije đaka iz ruralnih krajeva. Senke nogara su dugačke. On gleda kroz prozor i vidi samo nebo. Dovoljno da zaključi kako pada veče. Nema predstavu koliko dugo je spavao, a ne sme da pruži ruku i da uključi mobilni kako bi pogledao koliko ima sati, koliko propuštenih poziva i neotvorenih poruka. Ne želi nju da probudi, pogotovo ne želi da je iznervira zvukom mobilnog, zna da ona prema tom aparatu gaji opsesivnu mržnju.
Polako se navikava na stvarnost. Čini mu se da je štošta iz sna nastavilo da živi u javi. Ova tišina svakako. I blaženstvo i toplota. Ona leži iza njega i grli ga. Jedna ruka joj je na njegovom stomaku, druga malo niže, na mlitavom pospanom udu što sliči pužu golaću, malo obarenom. Nogu je prebacila preko njegovog boka. On posmatra njenu dugu, savršenu potkolenicu i lep čukalj, i prste na nogama, i u njemu se zače želja da njen palac stavi u usta i da ga siska. Njen jednolični topli dah miluje mu uvo i ježi mu dlačice na vratu. Leđa mu dodiruju bradavice njenih tvrdih, malih grudi, a zadnjicu mu bockaju dlačice njene divne aždajice.
Pokriveni su samo čaršavom. Seća se kako se ona gola propinje na prste i uzdignutih raširenih ruku stavlja ćebe preko prozora, da bi se zaštitila od sunčevih zraka koji su bili pravo na razdrndani krevet. A sivomaslinasto ćebe, kojim je nameravala da zamrači sobu, jednako je spadalo s prozora ne mareći nimalo što njoj smeta sunce. Uživao je u toj sceni, a onda se od srca nasmejao, istina i malo pokvareno, jer se setio druge scene u kojoj ona pravi mučljivu grimasu na licu dok plazi jezik i svojim savršenim noktom grebe po njemu, ne bi li skinula dlaku koja je golicala.
Blago je uzdahnuo. U postelji se još oseća miris seksa. Taj lepljiv, težak a prijatan miris, izaziva ga da je njuška. Oseća kako u njegov ud navire krv, kako mu lagano raste i kako se lomi tanak sloj skorelih telesnih sokova, što je ostao na površini njegove kožice kao dokaz da su ne tako davno vodili ljubav. Pažljivo, da je ne probudi, okreće se ka njoj samo gornjim delom tela. Trepavice su joj duge. Nos poveći. Nikad pre nije zapazio da ima toliki nos. Malo joj je je zapušen pa tiho šmrče dok diše. U snu se blago osmehuje. Spava snom pravednika. Kako je sve na svetu, van ove sobe i van ovog trenutka, nevažno.
"A u ovoj sobi sve je lepo, ovaj doživljaj je i prost i običan i divan istovremeno", misli on. I razmišlja kako je ova predivna žena lako učinila na njegova duša danas doživi leto. Raznežen lepotom, oseća da mu se usne vlaže i grudi podrhtavaju. Krenuo je da spusti usne na njene, ali je odustao više u strahu da sebe ne probudi, nego da ne probudi nju. Odmahuje glavom, pomalo ljutito. Ponovo gleda inventar sobe, sada prilično strogo i analirički. Pogled zaustavi na podu, ispod prozora gde leži zgužvano, neposlušno, vojničko ćebe. Stisnu usne. Da, siguran je: ceo svet van ove skromne sobe iznad kafane, samo je mačji kašalj, i ništa više od toga.
bla. bla bla
:
razvuci cu te po forumu, usranko. : )posto imam jos kolko.. 8 postova do bana... necem da se osvrcem vishe na ova predskazanjaal' ti mogu reci da mi onako intimno drago da ovo radim
![]()
bip... bip....![]()
Ja sam upravo saznala da sam vaš klon
...takvu 'mudrost' ne bi smilio ni duet eremita-lord
A za vas mili, pošto se je li, ponovo opraštamo evo:
Došao sam da ti kazem da odlazimBijelo Dugme
Odlazim
odlazim
ostavljam te
ali ne kao prije
ovaj put zauvijek sad plači
nikad više ti neću doć