- Poruka
- 89.439
Ето.. знала сам.. доста сам постојала..Ne maltretiraj više to kuče.

Лаку ноћ.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето.. знала сам.. доста сам постојала..Ne maltretiraj više to kuče.
Jok.
Treba da vidimo sebe u njemu. To je cela mudrost.
Aj, Koto Tamopeva, ti nastavi.![]()
Ne maltretiraj više to kuče.
svako vidi ono sto zeli da vidi![]()
ne mogu.nesto bezobrazno mi je plao a pamet.
odoh da se ne probudim.![]()
znaci ako je sagovornik filozofski nastrojen kao neki istripovani akademik koji za svaku misao gleda prema nebu kao da ce mu sam sveti petar dati aber sa kojim ce da natera damu sprocut sebe da se vrpolji na stolici dok joj se ruke znoje nema sansi da vam se dopadne... al ako je neko otvorenog duha i nenametljiv ipak ima male sanse... il pak ako je duhovan a sjeban istovremeno, opet moze na neki nacin da zaintrigira, mozda ako je pun optimizma i zraci oko sebe a isprazan i istovremeno bezuspesno pokusava da sponatano stavlja glavu na njeno rame kao da je umoran... nema sanse jel tako... ili ako je racionalno smiren i na momente bljesne pa se opet smiri ko lun kralj ponoci ipak ima sanse... ili pak ako dodje sa feminiziranim izgledom a u medjunozju mu je nadignuto nesto 'nako poveliko a opet sagovornica ne zna dal je to stvarno il virtuelno od vate.... nema sanse al opet je zaintrigira pa bi da strpne.... ybt ne mogu vise![]()
Nemam pojma. A nije ni bitno. Svi smo ludi dok se ne dokaže suprotno.![]()
Bog Kinfa,ybte kaj si se preshlihtal na bubrege.Prav mi budi nish te nerazmem,al bi ti shtel reshc da si ipak kit.
Kak sam mogel skontat,bil bi slobodan zgruntat da si u nekom zglajzanom agregatnom stanju.
Kak bi se reklo,onak kak da si se iskipal sa neke puce.Je,mogu si mislit kak si sad "olabavljen".
ybt..ovaj iz uzica.... dobro nije iz yayca...![]()
Kinfa,kaj me drepash,videl si mali milion puta da sem rodjen u Titovom Uzicu.
A kaj sad da delam,kaj mi je stara dobila napade i iskipala me tam.
Prical sam ti vec,stari ju je dva dana shlajsal iz Zagreba u Titovo Uzice,sam da budem srbijanac,ne.
aj nemo bit neurozan, razmem ja tak kak je to kad se ne podvezu yayovodi.... nego kinfa a kak si ti skuzil da sem ja nak sa puce ateriral prav ovde.... si vidovit ko vangla?
Cuj Rista,kak si to zamisljash da sam vidovit.
Vish da nevidim gemist ispred sebe.
A onak ak si zemem kak si se zgruntal,nekak si mi kak da te je kobila zbacila u trku.
I,da kaj se puce tice,nemrem si zamislit da si zglajzal ak si se namazal.
. koliko treba vremena da vam se neko dopadne ili ne...
znaci da nema pravila, vec je sve u pari, tj u zraku, tj u fluidu, tj u qrvi, tj u ocima, tj u sjaju...ne?
Tako je.
Ali ne bih rekla da je u pari... Para je prolazno, agregatno stanje. Da je u pari, onda bi to dopadanje bilo san... odnosno, samo stvar trenutka.
Meni se ljudi prvo dopadnu, a onda ih zavolim... a kad ih zavolim, zavolim ih zauvek, i dala bih im svoj bubreg, zlu ne trebalo.Jetru ne mogu, izjeli mi neki.
DakleM - nije isparljivo.
Ali, ne treba od mene učiti o međuljudskim odnosima. Upravo sam čula da sam nepopravljivi (čitajte: zaneseni) idealista, a idealizam mu dođe kao neka ... glupost?
Ovo je rekao Mlohavi...
danasnja srpska savremena i obrazovana zena o kojoj citamo po svim novinama je lazov i to ortodoksni. ona nije buducnost ove zemlje i kao takva ne moze da pruzi pozitivan koncept u sagledavanju vremena i mesta na kom se nalazi.
tkacio:
![]()
odredjena zena barbara...određena... nisam debil pa da na ovom finom forumu spominjem imena.
e sad ako si ti ona...ybg sha da ti radim, prifati stoicki kritiku. niko te nije silom terao u politiku![]()
Dzaba se sad pravdas sa"odredjena"...
Da spadam u one stoicki bi prihvatila kritiku i nastavila dalje...![]()
nisi ti to iscitala kako treba... ili ne pratis sta se sve desava u ovoj nasoj divnoj zemlji...