Pričamo, dakle postojimo - Arhiva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koto Tamopeva je pohitala između žbunova rastinja, niz reku, da sustigne i dohvati zelenu košulju, koja joj se mnogo sviđala a koju je polupijani Kojatkin Gorjanovič skinuo sa sebe i bacio s mosta. Srećom, košulja se zakačila za neki kamen u blizini obale, i ona ju je pomoću jedne grane dohvatila a da nije morala da zagazi u vodu. I dok se košulja cedila, ona je najednom spoznala neverovatnu lepotu pejzaža, dostojnog najzahtevnije bajke.

Voda je bila bistra, skoro kristalna, a zelenilo tako čisto, i sve je mirisalo. "Priroda je čudo", prošaputala je ona, obuzeta nejasnom željom da zaigra, da se smeje, da glavu zaroni u potok. "Da li valja sanjati tako bistru vodu?", postavio je pitanje Kojatkin Gorjanovič. Stajao je iza nje, go do pojasa, grlio joj struk i ljubio vrat napadno glasnim poljupcima da je sve odjekivalo. Koto Tamopeva ga je zapanjeno upitala: "Misliš li da je ovo san?". "Misliš li da je ovo stvarnost?", glasio je njegov odgovor.

I njoj je, istina samo na tren, pala na pamet mogućnost da je on u pravu, ali onda ju je brže-bolje odbacila, bez obzira što je nestvarna lepota okolnog pejzaža tu mogućnost ispomagala. "Nemoj da zajebavaš", rekla mu je i stala ga ljubiti i vatati za dupe, i dalje sva opijena lepotom. I njije prečula njegove reči: "Otići će onaj ko se prvi probudi", i nije previdela kako mu očvršnjava spolovilo.
ovih dana osmeh ne silazi sa mog lica. i nikako da se probudim.;)
poljubac za tebe za ovu prelepu pricu.:)

Once I was young
yesterday, perhaps
danced with Jim and Paul
and kissed some other chaps.
Once I was young,
but never was naive.
I thought I had a trick or two
up my imaginary sleeve.
And now I know I was naive.

-------------------------------------------

Once I was old
Twenty years or so
rather well preserved:
the wrinkles did't show.
Once I was old,
but not too old for fun.
I used to hunt for little girls
up my immaginary gun.
But now I ain for only one!

ponovo si pronašao nešto što bi te 'izvadilo' - resto kao da je sastavljao lord :???:

osoba A ja sam nebojsa krstic savetnik predsednika republike
osoba B ja sam nebojsa krstic savetnik predsednika republike
osoba C ja sam nebojsa krstic savetnik predsednika republike

sta je u ovome problematicno? da li to sto imamo tri osobe od kojih se barem dve predstavljaju lazno, da li je to sto sve tri lazu o svojoj funkciji ili pak da li ime i prezime licnosti ima konotaciju necega sto je iskljucivo vezano za nomen est omen, a sto moze na neki nacin biti indikacija karakterne crte doticnoga lika bez obzira o kome se radi?

p.s bio sam na veceri sa doticnim pa sam analizirao reakcije ljudi koji su ga prepoznali.

Čekamo da Vam na tu logičku zavrzlamu odgovori ženska osoba sa pomalo sirovim nadimkom. :)

ako cekamo na tu dijalekticku "konstantu" da se oglasi nish nema od toga.... :) naravno da se nece javiti jer nijedna dama nije toliko relatavizovano ogranicena da se javi na nas samoglasnik koji traje kao vecnost....

pitanje vazi za sve naravno... koliko treba vremena da vam se neko dopadne ili ne...

znaci ako je sagovornik filozofski nastrojen kao neki istripovani akademik koji za svaku misao gleda prema nebu kao da ce mu sam sveti petar dati aber sa kojim ce da natera damu sprocut sebe da se vrpolji na stolici dok joj se ruke znoje nema sansi da vam se dopadne... al ako je neko otvorenog duha i nenametljiv ipak ima male sanse... il pak ako je duhovan a sjeban istovremeno, opet moze na neki nacin da zaintrigira, mozda ako je pun optimizma i zraci oko sebe a isprazan i istovremeno bezuspesno pokusava da sponatano stavlja glavu na njeno rame kao da je umoran... nema sanse jel tako... ili ako je racionalno smiren i na momente bljesne pa se opet smiri ko lun kralj ponoci ipak ima sanse... ili pak ako dodje sa feminiziranim izgledom a u medjunozju mu je nadignuto nesto 'nako poveliko a opet sagovornica ne zna dal je to stvarno il virtuelno od vate.... nema sanse al opet je zaintrigira pa bi da strpne.... ybt ne mogu vise :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back