- Poruka
- 27.122
harmonika je zavladala nebesima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro, slatkišu
Noć mi je bila veoma inspirativna. I dan i noć.
Модруна слуша скоро искључиво класичну музику (изузетак -- Чик Кориа), а знаш шта је чудно? Обично волим да слушам руску музику у извођењу руских музичара, јер имам утисак да руску душу може да разуме само Рус. Али и ту постоји изузетак: Херберт фон Карајан која мрзим из дна душе као декларисаног нацисту, а који је тако невероватно добар диригент да га ...... обожавам! КАКО он изводи "Лабудово језеро" то Јевгениј Светланов (најбољи руски диригент) може само да сања!Modruna bi možda i volela klasičnu muziku da je ne iritiraju dirigenti. Čim čuje tu vrstu muzike, ona zamisli simfonijski orkestar i ispred njega dirigenta kako u zanosu maše rukama, vrcka guzicom i klima glavom, na kojoj se ne zna gde su oči i usta, jer mu kosa pada preko lica. "Šta li on tako raščupan umišlja?", ljutito gunđa. Smatra da bi muzika bila bolja kad bi muzičari neki ton odsvirali pogrešno. Mada, ona i muzičarima zamera kako ne nauče da sviraju bez dirigenta, kad po sto puta ponavljaju jedno te isto.
Prelepo.Модруна слуша скоро искључиво класичну музику (изузетак -- Чик Кориа), а знаш шта је чудно? Обично волим да слушам руску музику у извођењу руских музичара, јер имам утисак да руску душу може да разуме само Рус. Али и ту постоји изузетак: Херберт фон Карајан која мрзим из дна душе као декларисаног нацисту, а који је тако невероватно добар диригент да га ...... обожавам! КАКО он изводи "Лабудово језеро" то Јевгениј Светланов (најбољи руски диригент) може само да сања!
Muzika jeste odvratna, ali ja ću uskoro na put, a bio bi red da me ispratiš sa osmehom.
Evo ti nešto lepše, za buđenje, ne snalazim se najbolje van ove muzike:
Ovaj te je akt 'izvadio' sad još čekam da napišeš i nešto suvislo... pa da vidim sa kim se danas sumorno družimo
Iva Best je zapazila jednog slatkog kustosa, i kao posledica njene rešenosti da ga što pre poliže kao šećerlemu, obrela se u Umetničkoj galeriji Nova medijala.
Ah, ta iskonska potreba da sve sto volimo ili nam se svidja dodirnemo usnama...
Ivu Best zaprepašćuju nova dostignuća i nove tendencije u vizuelnoj umetnosti.
Kako si znao da sam "zalutala" iz nekog od proslih vekova i tesko prihvatam "nova dostignuca i tendencije"? Stvarno sam zaprepascena, sto kazes![]()
Ali on će uskoro biti ljubljen a oni neće, i zemaljska pravda će tako biti zadovoljena.
E, vala i neka bude tako! Ovo mi se svidja
"Ako noćas ovom kustosu budem ljubila, grickala i siskala kitu sve dok ne ejakulira, da li se taj moj čin može smatrati performansom i pored toga što ga niko neće zabeležiti?"
S obzirom da je performans vrsta akcione umetnosti u kojoj umetnik "ne daje nista osim sebe samog", u ovom slucaju, publika bi bila suvisna , cak nepozelnja![]()