gost 105733
Domaćin
- Poruka
- 3.844
Odrastao sam po sumama,tako da uvek u meni bude najlepsa secanja.

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odrastao sam po sumama,tako da uvek u meni bude najlepsa secanja.![]()
![]()
ceka se predstava!! ako glumci ne izadju na pozornicu za 5 minuta poneo sam jaja i paradajz![]()
leba bacio u obor svinjama..valja izraniti za iducu postrmuа леба?
Jao sto je lepo BorkaMi velika deca vooooooolimo bajke i epske price
![]()
Šteta što nisi bila s nama ranije, kad smo ovde pravili filmove, pozorišne predstave i tumačili bajke. Hmm... Moraćemo neke stvari ponovo da pokrenemo.![]()
Ajd ponovo![]()
......Panov lavirint.....
To je jedan od nastavaka serijala o Paklenoj Alis.
A imali smo i pozorišnu predstavu, "San forumske noći". Tada su Artinve i Barbara postali Kralj i Kraljica Vila.![]()
Šta ćemo biti u narednoj predstavi,ako stari glumci opet glume..ih,gde te ne podsetih ranije..
Trenutno se vidi da se forumski život usporio zbog praznične jurnjave..ili se
meni samo čini...![]()
Gotovo identično razmišljamo, dušo.Nemam pojma, Barbi.
Imala sam neku ideju, ali sam od nje odustala ... za sada.
Posle praznika moram intenzivno da se bacim na posao.
Ali, nešto ćemo smisliti.
Hvala lepo kralju vila, dubok naklon i vamaMoji prethodni postovi na ovoj temi bili su prilicno shturi... covek oseti strahopostovanje prema ovako veleumnoj grupi, drustvo malo ali odabrano
Tema je chat, to znaci nema off topica jel da? Onda da otvorim Pandorinu kutiju
Rusilastvo niposto nije resenje, ne, ne! Ali covek jeste destruktivno bice u svojoj biti, najdestruktivnije od svih. Nisam mislila na dobrotu, ni kad sam govorila o idealizmu, ni pominjajem licnog dobra. Mislila sam na skriveni ili otvoreni sebicluk i bezobzirnost. Ma sta govorili, ljudi se uglavnom rukovode svojim sebicnim interesima... Cak i kada pokrecu revolucije, nadahnjuju mase grandioznim govorima, cak zbog na prvi pogled potpuno plemenitih ciljeva - ukidanje ropstva, represije, u ime slobode i jednakosti. Sve se to nekako na kraju izvitoperi, izoblici - revolucija pojede svoju decu. Generalno, ja ne postujem ljudski rod. Nisam mizantrop, ipak, obzirom na sve prednosti koje su mu date od prirode, ljudski rod je razocarao. Kad sam na jednoj drugoj temi kazala da je covek doveo planetu na ivicu unistenja, nazvali su me covekomrscem i prizivacem unistenja covecanstva, sve praceno psiho analizom po kojoj su ljudi kao ja zapravo uskraceni za ljubav, neispunjeni, iz iz svoje prazne ljusture prizivaju nestanak covecije vrste. Ali nikakve psiholoske analize nece zaustaviti topljenje polova, izumiranje zivotinjskih vrsta, katastrofe, bes prirode. I pitanje je sta bi na sve ovo danas Frojd rekao.
Inace u Vujakliji - recniku slenga stoji ova saljivo objasnjenje reci "mizantrop" - "Čovek koji je shvatio suštinu svog brata čoveka. Realista i iskren.
Sve kvaliteti nepoželjni u današnjem svetu."
A oni obicni ljudi na koje se osvrnuo Dostojevski rekli bi nam da mlatimo praznu slamu.![]()
Važi..
Barby:E,videla sam Koju..
Borčica:Gde?
Barby:Sad je prošao pored vrata i nije svratio u kafanu..
Jel on nešto ljut na nas?![]()
Važi..
Barby:E,videla sam Koju..
Borčica:Gde?
Barby:Sad je prošao pored vrata i nije svratio u kafanu..
Jel on nešto ljut na nas?![]()
Borčica: Evo ga Kojotić. Ima pune ruke posla.