Prevrnuo se autobus s Kosova kod Slavonskog Broda, poginulo najmanje 10 OSOBA, desetine povređenih

đavolčić

Legenda
Moderator
Poruka
51.534
Rano jutros kod Slavonskog Broda došlo je do teške nesreće u kojoj je poginulo najmanje deset osoba.
Prva policijska informacija govorila je o troje mrtvih, ali je onda broj mrtvih porastao na osam, da bi onda policija javila o deset mrtvih.
Situacija je vrlo teška i još uvek je velik broj životno ugroženih putnika u makedonskom autobusu - rekao je Damir Brezić, portparol brodsko-posavske policije.
Policija je ustanovila da se ne radi o makedonskom autobusu kako je isprva javljeno, već o kosovskom.

- Tokom obavljanja istrage policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u saobraćajnoj nesreći prema trenutno dostupnim informacijama poginulo 10 osoba, dok je više desetina prevezeno na pružanje lekarske pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputićemo po završetku istrage, objavila je policija u 9 sati.
Bio sam na mnogim nesrećama, ali ova je stvarno teška i mislim da ulazi u red najtežih nesreća kojima sam ja svedočio. Autobus je bio pun, ali ne mogu reći da li je među mrtvima ili povređenima bilo i dece. Prema rečima putnika, u autobusu je bilo preko 60 osoba - kazao je načelnik saobraćajne policije policijske postaje Slavonski Brod Franjo Galić, preneo je “Jutarnji list

Izgleda da je vozač zaspao. Umor je čudo. Strašno

https://www.blic.rs/vesti/svet/trag...-kosova-kod-slavonskog-broda-poginulo/62rj8c2

Eno neki kosovski premijer ide u Sl Brod , gde će da se liže sa Plenkovićem
Ne ide se Plenkovic lizati s nikakvim siptarima (to radi Milanovic), vec je deset osoba poginulo, a petnaest je kriticno, od toga dvoje na intenzivnoj.
Albanofob sam, ali vjerujem da je medju tih sezdeset bilo mozda i dvoje, troje cestitih ljudi.
I ja bi da sam premijer, barem zbog tih dvoje, troje, otisao.

Poslednja izmena od moderatora:
ja stalno tu prolazim,tu je nastradao i Toše Proeski,dosadna vožnja,monotona,nigde ništa,lako se uspava...Par puta sam i ja tu osetio da mi se prispavalo,i odmah sam stao na prvom odmaralistu.
Mene autocesta ubija.
Mogu biti maksimalno naspavan, ali dok izadjem s medjugradske na autocestu, klapna instantno pada na oci.
Prakticki na svakom odmaralistu pijem konjski espresso.
Valjda bi me jedino amfetamini drzali budnim.
Jednom sam zbog umora u rano proljece kroz Gorski kotar vozio otvorenih prozora, jos se snijeg nije otopio.

Mene autocesta ubija.
Mogu biti maksimalno naspavan, ali dok izadjem s medjugradske na autocestu, klapna instantno pada na oci.
Prakticki na svakom odmaralistu pijem konjski espresso.
Valjda bi me jedino amfetamini drzali budnim.
Jednom sam zbog umora u rano proljece kroz Gorski kotar vozio otvorenih prozora, jos se snijeg nije otopio.
ja sam sad malopre prošao kroz Gorski kotar,pored jezera Lokve

Још колико сутра ће у кроатинским и шиптарским новинама бити написано да је аутобус ометен од неког српског возача који је побегао са места несреће.
Кроатинци и Шиптари тако а Босанци из Федерације таламбасати како је почињен још један геноцид над Шиптарима.
Ето прилике да комшије свету прикажу какви су Срби.

Још колико сутра ће у кроатинским и шиптарским новинама бити написано да је аутобус ометен од неког српског возача који је побегао са места несреће.
Кроатинци и Шиптари тако а Босанци из Федерације таламбасати како је почињен још један геноцид над Шиптарима.
Siptarski vozac vec je priznao da je zaspao, nitko ne krivi cetnicad... za sada.

Kasno,vozač je već priznao da je zaspao,čak je poginuo i drugi vozač koji u to vreme nije vozio,tako da ne lupaj,ne diži tenzije i ne pravi dramu veću nego što jeste.Ljudi su stradali,nije bitno koje nacionalnosti,tuga je jednaka svima.

Ne znam da li znate ali taj šiptarski bus bi prošao kroz Srbiju kao i svi što prolaze , bez problema ikakvih

Sada za vikend vraćeno je 8 buseva sa administrativnih prelaza sa Kosovom jer su im devojke od 20 +godina u jednom busu, a u drugom penzionerke od 60+ predstavljale opasnost po bezbednost

Sve to urade tako da uzmu LK, provuku kroz sistem a onda odbiju ulazak

Ne znam da li znate ali taj šiptarski bus bi prošao kroz Srbiju kao i svi što prolaze , bez problema ikakvih

Sada za vikend vraćeno je 8 buseva sa administrativnih prelaza sa Kosovom jer su im devojke od 20 +godina u jednom busu, a u drugom penzionerke od 60+ predstavljale opasnost po bezbednost

Sve to urade tako da uzmu LK, provuku kroz sistem a onda odbiju ulazak
Аљбин Курти путује у Славонски Брод. Пут га води преко Србије. Ето прилике да га ,,понешто и пропитамо''.
Ljudi mili, da li ste vi pametni?
Prometnu nesrecu politizirate.

Pa ja se Zidovima i nebijelcima ovako ne bi isprdavao, jedino mozda ustasiji, ali i to samo trolezi radi.
Ako trolate, onda sve pet.

Ljudi mili, da li ste vi pametni?
Prometnu nesrecu politizirate.

Pa ja se Zidovima i nebijelcima ovako ne bi isprdavao, jedino mozda ustasiji, ali i to samo trolezi radi.
Ako trolate, onda sve pet.

Izvini a Šiptari i hrvati ne politiziraju

Šta ima da dolazi taj neki tzv premijer? Šta je on ? Hirurg? Ima pogrebnu firmu?

Šta ima da ga dočekuje Plenković?

Biće to čitav politički performans ..

Izvini a Šiptari i hrvati ne politiziraju

Šta ima da dolazi taj neki tzv premijer? Šta je on ? Hirurg? Ima pogrebnu firmu?

Šta ima da ga dočekuje Plenković?

Biće to čitav politički performans ..
Alo Natasa, zadjubrilo je deset Siptara u prometnoj.
Naglasavam, u prometnoj.
Siptarski vozac je priznao da je zaspao, znaci nitko nece kriviti cetnicad.
Nije to akcija u Prekazu kada su Srbi razvalili smrdljivu, teroristicku siptarsku jazbinu, radi se o obicnoj prometnoj s puno zrtava.

Evo recimo da si ti premijerka ili predsjednica Srbije, uglavnom ona koja donosi sve odluke (kod nas je to premijer, kod vas predsjednik) i da se bus prepun Siptara na putu iz njemacke prema Pristini negdje na teritoriju Srbije strmopizdio s minimalno deset mrtvih, kako bi reagirala?

Kakvo priopcenje bi dala u javnost?
Kako bi odreagirala?

Sjeti se poplava u Srbiji kada je ustasija cetnicadi priletila u pomoc.

Poslednja izmena:
Alo Natasa, zadjubrilo je deset siptara u prometnoj.
Nije to akcija u Prekazu kada su Srbi razvalili smrdljivu, teroristicku siptarsku jazbinu, radi se o obicnoj prometnoj s puno zrtava.

Evo recimo da si ti premijerka ili predsjednica Srbije, uglavnom ona koja donosi sve odluke (kod nas je to premijer, kod vas predsjednik) i da se bus prepun Siptara na putu iz njemacke prema Pristini negdje na teritoriju Srbije strmopizdio s minimalno deset mrtvih, kako bi reagirala?

Kakvo priopcenje bi dala u javnost?
Kako bi odreagirala?

Sjeti se poplava u Srbiji kada je ustasija cetnicadi priletila u pomoc.

Uz svo dužno poštovanje prema stradalima ja ti samo kažem, da će sve to biti politički performans o tzv Kosovo državi

Bezočno će iskoristiti smrt tih ljudi

I kao što već rekoh mi Šiptarima ne branimo da idu preko naše zemlje , oni nama brane da mi idemo preko naše ... ne možeš od mene očekivati empatiju u neograničenim količinama

Suviše su zla nama naneli i oni i hrvati a i dalje nanose veliko zlo.

Postujem tvoj odabir, u pravu si, Hrvati su Srbe puno gore izmesarili nego obrnuto, za srpska posla sa siptarijom ne znam, ali politizirati neku prometnu zbog umora vozaca, van svake je pameti.

Videćeš samo .. niko žrtve pominjati neće .. ta dvojica će se vodati , baljezgati o pomoći i tugi, o bratstvu hrvata i tzv kosovara ... ukazaće mu počasti kao da je predsednik velesile neke ... biće ljigavo za gledati , čak i za pripadnike tih etničkih proizvoda kundk monarhije

Videćeš samo .. niko žrtve pominjati neće .. ta dvojica će se vodati , baljezgati o pomoći i tugi, o bratstvu hrvata i tzv kosovara ... ukazaće mu počasti kao da je predsednik velesile neke ... biće ljigavo za gledati , čak i za pripadnike tih etničkih proizvoda kundk monarhije
Sa siptarske strane mozda, ali Plenkovic je EU birokratski cato 100/100.
Stisak ruke, izjava pred kamerama o tragediji, cao-bao.
Kao da se izvrnuo bus pun Srba.
Ista stvar.
Nece biti nikakvog pretjeranog kukumakanja sa strane Hrvatske ili EU.

Ajde reci, kako bi ti postupila da si predsjednica Srbije i da se to dogodilo na podrucju Srbije?

Sa siptarske strane mozda, ali Plenkovic je EU birokratski cato 100/100.
Stisak ruke, izjava pred kamerama o tragediji, cao-bao.
Kao da se izvrnuo bus pun Srba.
Ista stvar.
Nece biti nikakvog pretjeranog kukumakanja sa strane Hrvatske ili EU.

Ajde reci, kako bi ti postupila da si predsjednica Srbije i da se to dogodilo na podrucju Srbije?

Baš zato što je EU ćato biće tako

Beše on ponudio Ukrajiji franšizu Oluje za Donbas?

Nije mi zao. Sta su oni sve nama radili i sta nam i dalje rade i sad ja treba da ih zalim. Setimo se samo autobusa za Podujevo koji su oni razneli. Siptari su jedni od retkih stvorenja prema kojima nemam empatije.
Pa i meni du Zidovi jedni od rijetkih stvorenja prema kojima memam empatije, ali da bi dada ruku u vatru stavio da medju njih 67 nema jedan koji je OK, ne bi.
Mozda cak i nema, ali ne bi to tek tako olako tvrdio.
U svakom slucaju, za dvoje Zidova koje sam upoznao na ovom forumu ne bi imao empatije, ali da se bas medju 67 ne bi nitko nasao.... ne znam.
Tvoje pravo, postujem tvoj izbor, i ja sam albanofob.

Back