- Poruka
- 92.093
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пристају на улазак пениса, али не и на однос
Вукан је Легенда.MEDIA=youtube]3_BT5jzB2Kc[/MEDIA
Zašto?U pravu je.
Пристају на улазак пениса, али не и на однос![]()
Znači, pristao Dodo na direktive nadzornika Schmidta? Jako neočekivano.![]()
Dodo se kleo da je jači od sudbine, da mu nitko ništa ne može i da neće priznati Schmidtove izvršne zapovijedi. Kako sad preokret?
Dečaci, islamofil Bursać kaže da opozicioni kandidat nema šanse protiv Dodikog Karana.
Zar ne bi bilo iracionalno propustiti šansu? To je naročito pitanje za De Sistija, koji insistira na racionalnosti u politici, naročito kad je reč o odnosu prema zapadu.
Most6, znači Dodik je za ruganje jer se nije inatio koliko bi ti voleo - koliko vi Hrvati se inatite kad je reč o izbornom zakonu, o Komšiću i sl. Jedva da ste se setili da uputite glas protesta, kamoli nešto ozbiljnije...
Racionalizovao pristup prilagođavajući ga okolnostima u kojima je opozicija izdala nacionalne interese.Dodo se kleo da je jači od sudbine, da mu nitko ništa ne može i da neće priznati Schmidtove izvršne zapovijedi. Kako sad preokret?![]()
Drugim riječima, polizao je i progutao sve što je javno iza*rao. Principijelno, nema što.Racionalizovao pristup prilagođavajući ga okolnostima u kojima je opozicija izdala nacionalne interese.
Pobeda na izborima, kazaće ti zašto je tako trebalo.
Znaš li političara koji to ne radi?Drugim riječima, polizao je i progutao sve što je javno iza*rao. Principijelno, nema što.![]()
Ovakog kao Dodik, ne. On je pravi ekstrem.Znaš li političara koji to ne radi?
Rekao sam ti, izbori će pokazati da li je autogol. Mislim da će se ispostaviti da je to autogol opozicije jer nije htela da učestvuje u bojkotu.Ovakog kao Dodik, ne. On je pravi ekstrem.
Danas viče kako će proglasiti Srpsku neovisnom. Sutra, pravi se kao da ništa nije rekao. Zbilja ne znam političara koji tako često i tako marljivo sam sebi zabija autogolove. Zato ga više nitko ne doživljava ozbiljno.
Kako god bilo, Dodik ne može biti kandidat na izborima.Rekao sam ti, izbori će pokazati da li je autogol. Mislim da će se ispostaviti da je to autogol opozicije jer nije htela da učestvuje u bojkotu.
Ako te to zadivovoljava, uprkos izvesnosti da će ljudi lojalni njemu biti na funkcijama, onda se raduj.Kako god bilo, Dodik ne može biti kandidat na izborima.
I nakon Dode, Dodo.Ako te to zadivovoljava, uprkos izvesnosti da će ljudi lojalni njemu biti na funkcijama, onda se raduj.