Prevremeni izbori za predsednika bh entiteta Republika Srpska 23. novembra

Ko pobedjuje na izborima?

• Siniša Karan

glasova: 2 33,3%
  • Branko Blanuša

glasova: 4 66,7%

• Ukupno glasova
    6
Пристају на улазак пениса, али не и на однос 😀

Znači, pristao Dodo na direktive nadzornika Schmidta? Jako neočekivano. :mrgreen:

Dečaci, islamofil Bursać kaže da opozicioni kandidat nema šanse protiv Dodikog Karana.

Zar ne bi bilo iracionalno propustiti šansu? To je naročito pitanje za De Sistija, koji insistira na racionalnosti u politici, naročito kad je reč o odnosu prema zapadu.

Most6, znači Dodik je za ruganje jer se nije inatio koliko bi ti voleo - koliko vi Hrvati se inatite kad je reč o izbornom zakonu, o Komšiću i sl. Jedva da ste se setili da uputite glas protesta, kamoli nešto ozbiljnije...

Dečaci, islamofil Bursać kaže da opozicioni kandidat nema šanse protiv Dodikog Karana.

Zar ne bi bilo iracionalno propustiti šansu? To je naročito pitanje za De Sistija, koji insistira na racionalnosti u politici, naročito kad je reč o odnosu prema zapadu.

Most6, znači Dodik je za ruganje jer se nije inatio koliko bi ti voleo - koliko vi Hrvati se inatite kad je reč o izbornom zakonu, o Komšiću i sl. Jedva da ste se setili da uputite glas protesta, kamoli nešto ozbiljnije...
Dodo se kleo da je jači od sudbine, da mu nitko ništa ne može i da neće priznati Schmidtove izvršne zapovijedi. Kako sad preokret? :mrgreen:

Dodo se kleo da je jači od sudbine, da mu nitko ništa ne može i da neće priznati Schmidtove izvršne zapovijedi. Kako sad preokret? :mrgreen:
Racionalizovao pristup prilagođavajući ga okolnostima u kojima je opozicija izdala nacionalne interese.
Pobeda na izborima, kazaće ti zašto je tako trebalo.

Ovakog kao Dodik, ne. On je pravi ekstrem.
Danas viče kako će proglasiti Srpsku neovisnom. Sutra, pravi se kao da ništa nije rekao. Zbilja ne znam političara koji tako često i tako marljivo sam sebi zabija autogolove. Zato ga više nitko ne doživljava ozbiljno.
Rekao sam ti, izbori će pokazati da li je autogol. Mislim da će se ispostaviti da je to autogol opozicije jer nije htela da učestvuje u bojkotu.

Back