Ana-Marija
Ističe se
- Poruka
- 2.204
Hvala,hvala... :wink:iluzionista:Bravissimo.Ana-Marija:Taxman-The Beatles :wink:![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala,hvala... :wink:iluzionista:Bravissimo.Ana-Marija:Taxman-The Beatles :wink:![]()
Gipsy-deep Purpleintroitus:Reci mi, ciganko, da li me vidis
u tvojoj kristalnoj kugli
pitam te, sta drugo mogu
Ledja su mi naslonjena na zid
I ne mogu jos dugo da izdrzim
Pa sam dosao do tebe, prijatelju
za sada izgleda da mi je zivot pri kraju
Bio sam jos jednom da te vidim
pre sto godina
Uzela si mi ruku i skinula cini
To je trebalo da me oslobodi
godine su mi tako sporo prosle
Pa evo me opet, prijatelju
Za sada zivot mi je pri kraju
...........
Direktno sam prevodio pa mi nemojte zameriti ako nije idealan prevod
znam... To sam prevela na brzaka i bukvalno... Tek sada nakon x na n puta preshusane pesme, pogledanog spota mogu da kazhem~ sada bi mi bilo josh tezhe da prevedem...VisionOfDisorder:Alexandra9:Steta je da ova tema tako (pro)padne... mali ~doprinos od mene... (:
Ovo naravno necje ispasti kako treba... ali pokushajte...
Napomena: rod je izmenjen... (:
Znam da se delovi uklapaju zato shto sam gledala kako padaju...
nema krivice... nema koga osuditi, shto ne znachi da ne zhelim to...
Uperi prst, krivi drugog, gledaj kako se hram rushi
Da bi sastavili delove ponovo, otkrite ponovo komunikaciju...
Nekad su se delovi uklapali, ali sam gledala kako otpadaju...
Garez i tiha vatra, ugusena nasom zavisti...
Radila sam matematiku dovoljno da bi znao za opasnost drugog nagadjanja...
Osudjeni da padamo dok ne odrastemo, i ojachamo nasu komunikaciju..
Par veoma gadnih greshaka si napravila. Promenila si smisao. To je greh za tool.
(:Alexandra9:znam... To sam prevela na brzaka i bukvalno... Tek sada nakon x na n puta preshusane pesme, pogledanog spota mogu da kazhem~ sada bi mi bilo josh tezhe da prevedem...VisionOfDisorder:Alexandra9:Steta je da ova tema tako (pro)padne... mali ~doprinos od mene... (:
Ovo naravno necje ispasti kako treba... ali pokushajte...
Napomena: rod je izmenjen... (:
Znam da se delovi uklapaju zato shto sam gledala kako padaju...
nema krivice... nema koga osuditi, shto ne znachi da ne zhelim to...
Uperi prst, krivi drugog, gledaj kako se hram rushi
Da bi sastavili delove ponovo, otkrite ponovo komunikaciju...
Nekad su se delovi uklapali, ali sam gledala kako otpadaju...
Garez i tiha vatra, ugusena nasom zavisti...
Radila sam matematiku dovoljno da bi znao za opasnost drugog nagadjanja...
Osudjeni da padamo dok ne odrastemo, i ojachamo nasu komunikaciju..
Par veoma gadnih greshaka si napravila. Promenila si smisao. To je greh za tool.
to iluzionista: varaaaaash...(:

ni ne znam shta sam ovde ostavljala... Secjam se samo texta od Tristanie... kachi, slobodno... ali samo ako je normalno prevedeno... ((: Da se ne izblamirash... (:iluzionista:Samo jedno pitanje za sve ucesnike ove teme... Skoro sam postavio sajt na kome ce biti okaceno i nekoliko mojih prevoda (u profilu je adresa - pratite link "test sablona buducih strana", gde je deo sa prevodima). Pa, ako je neko zainteresovan da se i njegovi prevodi ili odredjeni prevodi nekog drugog (koji su mu se svideli) nadju tamo, samo recnite.![]()
Necu kaciti nista bez vase dozvole ili zelje da budete okaceni (ne na civiluk - na page).![]()

Alexandra9:ni ne znam shta sam ovde ostavljala... Secjam se samo texta od Tristanie... kachi, slobodno... ali samo ako je normalno prevedeno... ((: Da se ne izblamirash... (:iluzionista:Samo jedno pitanje za sve ucesnike ove teme... Skoro sam postavio sajt na kome ce biti okaceno i nekoliko mojih prevoda (u profilu je adresa - pratite link "test sablona buducih strana", gde je deo sa prevodima). Pa, ako je neko zainteresovan da se i njegovi prevodi ili odredjeni prevodi nekog drugog (koji su mu se svideli) nadju tamo, samo recnite.![]()
Necu kaciti nista bez vase dozvole ili zelje da budete okaceni (ne na civiluk - na page).![]()

jagodica:three winters i was whispering your name
kissing the photo
because of you i lost everything
because i waited for you
because of you i left everything
only love, why had we separated?
ovo je refren..i moj engleski : ))

jagodica:nije: ))
Magazin 8)jagodica:three winters i was whispering your name
kissing the photo
because i waited for you
neeeeeeeeeeee...iluzionista:Alexandra9:ni ne znam shta sam ovde ostavljala... Secjam se samo texta od Tristanie... kachi, slobodno... ali samo ako je normalno prevedeno... ((: Da se ne izblamirash... (:iluzionista:Samo jedno pitanje za sve ucesnike ove teme... Skoro sam postavio sajt na kome ce biti okaceno i nekoliko mojih prevoda (u profilu je adresa - pratite link "test sablona buducih strana", gde je deo sa prevodima). Pa, ako je neko zainteresovan da se i njegovi prevodi ili odredjeni prevodi nekog drugog (koji su mu se svideli) nadju tamo, samo recnite.![]()
Ma ne brinem se ja za blamiranje.Ionako ce pisati nickovi pored vasih prevoda.
![]()
PpAna-Marija:Magazin 8)jagodica:three winters i was whispering your name
kissing the photo
because i waited for you

Alexandra9:neeeeeeeeeeee...iluzionista:Alexandra9:ni ne znam shta sam ovde ostavljala... Secjam se samo texta od Tristanie... kachi, slobodno... ali samo ako je normalno prevedeno... ((: Da se ne izblamirash... (:iluzionista:Samo jedno pitanje za sve ucesnike ove teme... Skoro sam postavio sajt na kome ce biti okaceno i nekoliko mojih prevoda (u profilu je adresa - pratite link "test sablona buducih strana", gde je deo sa prevodima). Pa, ako je neko zainteresovan da se i njegovi prevodi ili odredjeni prevodi nekog drugog (koji su mu se svideli) nadju tamo, samo recnite.![]()
![]()
Pp

mojne onda moje postove... (:iluzionista:Alexandra9:neeeeeeeeeeee...iluzionista:Alexandra9:ni ne znam shta sam ovde ostavljala... Secjam se samo texta od Tristanie... kachi, slobodno... ali samo ako je normalno prevedeno... ((: Da se ne izblamirash... (:iluzionista:Samo jedno pitanje za sve ucesnike ove teme... Skoro sam postavio sajt na kome ce biti okaceno i nekoliko mojih prevoda (u profilu je adresa - pratite link "test sablona buducih strana", gde je deo sa prevodima). Pa, ako je neko zainteresovan da se i njegovi prevodi ili odredjeni prevodi nekog drugog (koji su mu se svideli) nadju tamo, samo recnite.![]()
![]()
Pp
A, sto ne bi moglo...![]()
Alexandra9:mojne onda moje postove... (: