bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 43.255
Zasto me pratis decace?zamknij się tam!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto me pratis decace?zamknij się tam!
svaki put kad nešto napišeš ili lajkaš iskoči mi obavjest nezm kako to maknuti?Zasto me pratis decace?
Zasto me pratis decace?
Tamo gde si ukljucio opciju “pracenje bird again”, e to iskljuci. To je.svaki put kad nešto napišeš ili lajkaš iskoči mi obavjest nezm kako to maknuti?
Ако то искључи све ће му се прабацити на пољски.Tamo gde si ukljucio opciju “pracenje bird again”, e to iskljuci. To je.
Vidis da I poljski znaАко то искључи све ће му се прабацити на пољски.
da zato bolje ne dirati jer može biti još gore nego što jeАко то искључи све ће му се прабацити на пољски.
Видим и да је отпратио Лимунаду, срам га било!Vidis da I poljski zna

Видим и да је отпратио Лимунаду, срам га било!
Ја се зајебавам, али десило ми се нешто слично... дошло ми да се рокнем. Једва се искобељах...

Ne pomaze,ne znam ni bosanski.Uzmi poljsko-bosanski recnik.![]()
Naprotiv...u polju sam od rodjenja.Ако си из брдских предјела сишла негдје у поље, тел. се аутоматски пребацио на пољски, сасвим нормално.![]()
Ma,idi begaj!zamknij się tam!
Цијели живот у пољу, а не знаш пољски?!Naprotiv...u polju sam od rodjenja.
Znaci,to otpada.![]()

Sta ti se desilo?Видим и да је отпратио Лимунаду, срам га било!
Ја се зајебавам, али десило ми се нешто слично... дошло ми да се рокнем. Једва се искобељах...
Не питај... Радило се о маџарском, а према њему пољски је скоро па матерњи.Sta ti se desilo?
Morao si u poljski wc?![]()

Uzorali su ga,pa se izgubio taj izvorni dijalekt.Цијели живот у пољу, а не знаш пољски?!![]()
Cujem li ja to dobro?Не питај... Радило се о маџарском, а према њему пољски је скоро па матерњи.![]()
A ti mali picopevacUzmi poljsko-bosanski recnik.![]()
umjesto sto me ovde zahebavas na konto nasih druzenja sa politike,mogao bi malo da se potrudis da rijesis ovaj problem.Javlja mi se da visis za racunarom i telefonom non-stop.А ти си из Сенте, а?Cujem li ja to dobro?
Ne znas madjarski?
Toliki coek,a ne zna madjarski?![]()

Ja sam ti bukvalno lik iz 17-og veka limunado.A ti mali picopevacumjesto sto me ovde zahebavas na konto nasih druzenja sa politike,mogao bi malo da se potrudis da rijesis ovaj problem.Javlja mi se da visis za racunarom i telefonom non-stop.
![]()
Лако ли ти се зајебават с њемачким кад је то најлакши језик на вас свијет... само га је тешко разумјет.Ovo moram opet postaviti,jest da nije madjarski,ali je legendarno.![]()

Ma,kakvog 17-og...ti si prekuco 22-i.Ja sam ti bukvalno lik iz 17-og veka limunado.

Oni kad zbore ko da se dave.Лако ли ти се зајебават с њемачким кад је то најлакши језик на вас свијет... само га је тешко разумјет.