Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.593
Предиван језик за дресуру паса и урлање на војску.Oni kad zbore ko da se dave.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Предиван језик за дресуру паса и урлање на војску.Oni kad zbore ko da se dave.![]()
Moram ispricati jednu anegdotu,valjda je nisam vec pricalaПредиван језик за дресуру паса и урлање на војску.![]()
Требало је да будеш с нама једном у Италији... Купујемо у некој радњи, свашта покуповали, гледамо да нисмо нешто заборавили... нисмо, и један од нас (наравно, Босанац) каже: „Ништа, то је то.” а онда се обрати продавачици: „Хај сконтај па да платимо.” Она помало збуњено рече: „Уно моменто...” и оде негдје... Враћа се убрзо и уз осмијех нам наплаћује с попустом.Moram ispricati jednu anegdotu,valjda je nisam vec pricala,o njemackom jeziku.
Mi bili na nekoj ekskurziji u Pragu i moja drugarica u jednoj prodavnici placa neki racun i zafali joj nesto sitno novca u ceskim krunama.
I sta ce da krupnu novcanicu u evrima,a prodavacica joj poce da vraca kusur u krunama.
I kaze ona ja u momentu ne znam kako da joj kazem da mi ne vraca u krunama,ja se automatski proderah i uzviknuh najn,iako nikad nisam ucila njemacki.
Valjda je to zvucalo autoritativno.![]()
Eto vidis,lako vam je kad ste imali pri ruci Bosanca koji zna bosanski.Требало је да будеш с нама једном у Италији... Купујемо у некој радњи, свашта покуповали, гледамо да нисмо нешто заборавили... нисмо, и један од нас (наравно, Босанац) каже: „Ништа, то је то.” а онда се обрати продавачици: „Хај сконтај па да платимо.” Она помало збуњено рече: „Уно моменто...” и оде негдје... Враћа се убрзо и уз осмијех нам наплаћује с попустом.
Е сад... КОНТО је на талијанском рачун, а СКОНТО попуст. Кад је овај рекао: „Хај сконтај нам то.” она чула оно „сконтај” и мислила да тражи попуст па отишла до шефа да га пита. Овај одобрио јер смо подоста купили.
Е, да нам не би Босанца и његовог сконтавања, платили бисмо пуну цијену!
До краја пута више ништа није плаћао, частили смо га све.![]()
nje papši pepše pepšam vapša, pšepašićeš vapša pepšemCula sam da je finiji jezik.![]()
Moco idi spavajnje papši pepše pepšam vapša, pšepašićeš vapša pepšem
Pa i poljski je srpski!Zasto mi ispod videa na youtube komentarima stoji prevod na poljski jezik,iako nikad nigdje nisam birala taj jezik za prevod,a sve postavke za izbor jezika su mi na srpskom.
Pokusala sam da promijenim,ali nikako ne moze.
I pojma nemam zasto je bas prevod na poljski,kad ni taj jezik nigdje nije u postavkama.
Da bar znam ijednu rijec na poljskom,nego bas nijednu.
Pomagajte!![]()
Je li to on rekao :"Volim i ja vas"?Moco idi spavaj![]()
Ne bih rekla.Pa i poljski je srpski!
Dobro jutro i tebi na madjarskom!Dobro jutro na poljskom zelim!![]()
Madjarski vec nije srpskiDobro jutro i tebi na madjarskom!![]()
Ma,kakve poljske klipove...Poljska mi nije bila ni u malom mozgu.Staviljeno je to na automatsko podesavanje jezika nego limunada gleda samo poljske klipove I ono posle gle cuda, zasto poljski![]()
Ma,kakve poljske klipove...Poljska mi nije bila ni u malom mozgu.
A ni tf mi nije iz Poljske.![]()