Prevod

limunada

Buduća legenda
Poruka
36.988
Zasto mi ispod videa na youtube komentarima stoji prevod na poljski jezik,iako nikad nigdje nisam birala taj jezik za prevod,a sve postavke za izbor jezika su mi na srpskom.
Pokusala sam da promijenim,ali nikako ne moze.
I pojma nemam zasto je bas prevod na poljski,kad ni taj jezik nigdje nije u postavkama.
Da bar znam ijednu rijec na poljskom,nego bas nijednu.😂
Pomagajte!🙂

;) Znam jednu Poljakinju slucajno, pricamo srpsko-ruski i sve se razumemo :lol:
jel ubaci i tvoja prijateljica "kurwa" u svaku rečenicu?
ja znam dosta Poljaka, kad pričaju međusobno mogu da ukapiram o čemu pričaju... ali ne mogu svaku rečenicu/reč da razumem. razumem "kurwa", tu reč kažu u svakoj rečenici. koliko sam ukapirao, to je nešto kao u srpskom kad neko ima taj deformitet pa u svaku rečenicu mora da ubaci brate, brate, brate ..

jel ubaci i tvoja prijateljica "kurwa" u svaku rečenicu?
ja znam dosta Poljaka, kad pričaju međusobno mogu da ukapiram o čemu pričaju... ali ne mogu svaku rečenicu/reč da razumem. razumem "kurwa", tu reč kažu u svakoj rečenici. koliko sam ukapirao, to je nešto kao u srpskom kad neko ima taj deformitet pa u svaku rečenicu mora da ubaci brate, brate, brate ..
Ma ne, nije mi bas prijateljica, vise poslovan odnos...
Ona se trudim da prica srpski, ja nesto na ruskom lupetam I tako :lol:

Nego,imate li rjesenje...ne mogu sad pod stare dane jos i poljski da ucim.😂
Udji na podesavanja na You Tube,klikni levim klikom na taj zupcanik i izacice ti titlovi,klikni na titlove i idi gore na vrh,pa klikni na iskljuci.Pusti You Tbe bez titla.Posle par sekundi udji ponovo u titlove i u padajucem meniju ukljuci srpski.Trebalo bi da se resetuje.

Udji na podesavanja na You Tube,klikni levim klikom na taj zupcanik i izacice ti titlovi,klikni na titlove i idi gore na vrh,pa klikni na iskljuci.Pusti You Tbe bez titla.Posle par sekundi udji ponovo u titlove i u padajucem meniju ukljuci srpski.Trebalo bi da se resetuje.
Moram na racunaru?
Na tf mi ne daje nikakvu listu jezika,samo ukljuci automatski titl.
Ali meni ne treba titl videa,nego prevod komentara ispod.U komentarima mi je prevod na poljski,nije na videu. :roll:

Moram na racunaru?
Ali meni ne treba titl videa,nego prevod komentara ispod.U komentarima mi je prevod na poljski,nije na videu. :roll:
:)Ja sam mislio da je na kompu.Na kompu uspeva sigurno.Na telefonu ne idem na You Tube,pa niam siguran,ali mislim da bi trebalo da je ista postavka.

Zasto mi ispod videa na youtube komentarima stoji prevod na poljski jezik,iako nikad nigdje nisam birala taj jezik za prevod,a sve postavke za izbor jezika su mi na srpskom.
Pokusala sam da promijenim,ali nikako ne moze.
I pojma nemam zasto je bas prevod na poljski,kad ni taj jezik nigdje nije u postavkama.
Da bar znam ijednu rijec na poljskom,nego bas nijednu.😂
Pomagajte!🙂
Uzmi poljsko-bosanski recnik. :per::sad2::cepanje:

Moram na racunaru?
Ако си из брдских предјела сишла негдје у поље, тел. се аутоматски пребацио на пољски, сасвим нормално. :lol:

Back