Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sankcije i pad standarda za 50% :D

kratkovido...kao uostalom i citava strategija zapada...sta mislis, koliko ce jos zapad moci odrzavati nerealno niske cijena nafte...znas li koliko gube americke naftne kompanije, zasto Njemci ne odustaju od sjevernog toka, cak se gradi i sjeverni tok numero 2...sta mislis pametni moj bracika, sta slijedi za vrlo kratko vrijeme...

kratkovido...kao uostalom i citava strategija zapada...sta mislis, koliko ce jos zapad moci odrzavati nerealno niske cijena nafte...znas li koliko gube americke naftne kompanije, zasto Njemci ne odustaju od sjevernog toka, cak se gradi i sjeverni tok numero 2...sta mislis pametni moj bracika, sta slijedi za vrlo kratko vrijeme...
Sledi još veći pad cene nafte, i katastrofalan kolaps Rusije.

26. po redu propast Amerike? To najavljujete otkad sam na forumu, a nikako da se desi :D

- - - - - - - - - -

Bog mu dao Krim, Donbas, Siriju i Sjeverni pol?

Salim se , sam je uzeo z:D

Nije. Rusija nije u ratu :D

26. po redu propast Amerike? To najavljujete otkad sam na forumu, a nikako da se desi :D

- - - - - - - - - -

Nije. Rusija nije u ratu :D

Da tocno, prze mericke placenike i saveznike u Ukrajini i Siriji, a merika ne smije ni prdnut! :D

- - - - - - - - - -

I vi najavljujete propast Rusije, a ona sve veca i veca z:D

http://www.blic.rs/vesti/svet/putin...lazi-iz-sirije-postigli-svoje-ciljeve/y9t5e8t

Putin je slagao?

PUTIN NAREDIO POVLAČENJE Ruska vojska odlazi iz Sirije, postigli svoje ciljeve

Tanjug , Raša tudej , | 14. 03. 2016 - 18:54h izmena vesti 21:04h
| Komentara: 75
Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je danas početak povlačenja većeg dela ruskih snaga iz Sirije saopštivši da je vojna intervencija uglavnom postigla svoje ciljeve.

http://www.blic.rs/vesti/svet/putin...lazi-iz-sirije-postigli-svoje-ciljeve/y9t5e8t

Putin je slagao?

Ruski predsednik Vladimir Putin naložio je danas početak povlačenja većeg dela ruskih snaga iz Sirije saopštivši da je vojna intervencija uglavnom postigla svoje ciljeve.

Za nekoga ko je sklon da izvrće svaku vest koja dođe sa ruske strane, prilično si lako poverovao u ovu :D

Za nekoga ko je sklon da izvrće svaku vest koja dođe sa ruske strane, prilično si lako poverovao u ovu :D

Маћкица је усташон, а усташони волу да пишу повијест онакву каква им се свиђа. Ови наши с крсте мисле да тиме нешто постижу, макар да неког изнервирају својом глупошћу и злонамерношћу.
Замисли ти то, он мученик испонижава себе до неприхватљивих граница за здраву личност, и онда је срећан што је неког испровоцирао да га изнапушава. Каква бедна егзистенција, мени је то непојмљиво..

Putin je slagao?

Rusija je postigla ciljeve.
Slomljena je kičma ISISu, sad sami moraju da sačuvaju svoju zemlju.
Verovatno postoji neka ponuda - ako mi (Rusi) i to moramo da uradimo, onda....

Ukraina će uskoro čak i zahvaliti pobunjenim Rusima, zahvaljujući njima sve ono što vredi od rudnih bogatstava je spašeno - proučite geološku kartu Ukraine...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back