Zato sto je snimak uzet iz priloga najpoznatijeg pro ruskog novinara u Ukrajini koji izvestava posle borbi u Debaljcevu.
Uporedi detalje na tenkovima u pozadini sa fotografijom iz Rusije.
T-72B3 – Equipped with new fire control system, new ballistic computer to reduce crew firing calculations and improve accuracy,
and new thermal sight to provide night/day all weather combat capabilities. It is considered a downgraded version of T-72B2 "Rogatka".
First delivered to the 20th Field Army in summer 2013 and its Armored Guards Brigade in October 2013, with the units to receive 270+ (2014)[T-72B3s in total.
I hebote, pa vidje ti ovo, leteo je tenk i leteo i ravno sleteo kod pravih ljudova.
I jos jednom te pitam ,jel su ih mozda i sami ti koji se brane od fasizma, mozda svoje tenkove ( koje su ih dobili na poklon od ukra) ih i unapredili.
Ili ovi usra , sto salju oruzje tenkove i ostalo fasistima. To znaci da ili trebaju biti robovi ili dal treba da sami biraju s kim ce biti.?
Nego, sta bi sa svom tom drekom zapadnjackom : Mi imamo dokazeeeeee. Jes imaju samo onu stvar da popuse...moze bit da je ista takva, kakvu su od Kastra , svih ovih godina dobijali
- - - - - - - - - -
Ma čekaj, tu još netko zaista
iskreno misli da Rusija nije ukrajinskim teroristima istovarila buljuk naoružanja?
- - - - - - - - - -
Otprilike točno, plaše se cijele međunaordne zajednice.
Upravo zato i jesu, ako se sjećaš, na Krim slali "male zelene" - ruske vojnike bez ikakvih oznaka, a Putin je govorio "nismo to mi".
Hebiga Ti mali zeleni su bili MOJI sa Marsa,,, skenjali fasiste ka pizdune na parangalu.
Si video , kako je se Krim, vratio u Rusiju.
A sto se tice termina, terorista, svi Vi placenici ,koji se nalazi tamo-psi ratova, su teroristi i bilo bi dobro, eto tak te psine, im pomoci , da sto pre odu...u rupe.
- - - - - - - - - -
Ni ja ne vidim ništa loše u tome, ali vidim loše u tome što neki vjeruju da je Putin iskren kada kaže da nije.
jos si ti mali da bi shvatio , sta je Sahovska igra a......cak je i fisher, njihov jedini sah majstor, pobegao od njih.....
- - - - - - - - - -
Rusija, prvenstveno politički, sebi ne može dopustiti otvorenu intervenciju u Ukrajini, nego se mora praviti da upće ne sudjeluje u sukobu.
a , jok , oni sa tim nemaju nista, samo , onako podhebavaju nato i satelite.....
Sami ce oni , jos i moliti putina....energiju...vis, majkumu , ti isti nemci, grade jos jedan plinovod ili ti gasovod , pod Severnim morem.Direktnooooooo sa Rusijom.