Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A cime ga to "upgredujes" kada najmodernije komponente kao sto su reaktivni oklop ERA Kontakt-5 i termoviziju SOSNA-u poseduje jedino Rusija? To nije nesto sto moze da se tek tako nabavi preko malih oglasa.

t-64-and-t-72-side-by-si-1.png

какве везе имају тенци са прошлогодишњим поразом укропских фашиста:dontunderstand:--њих је почистила АРТИЉЕРИЈА новорусије за коју тврде да је бр1 у свету у овоме тренутку:per:;)
бтв а тек садЕ кака ће креација да биДне :per:--опет ће да БиДне смешно као и прошле године(коначан резултат):hahaha::bye:

- - - - - - - - - -

Pa i ne planiraju sada da napadnu. Prije proljeca vjerovatno nece biti ofanzive vec samo granatiranja. Do marta-aprila imace vjerovatno i 150 hiljada vojnika samo u Donbasu. Sasvim dovoljno za napad, s obizrom na to da ni Rusi nemaju vise od 40 hiljada.

слабо је то;)

Ma čekaj, tu još netko zaista iskreno misli da Rusija nije ukrajinskim teroristima istovarila buljuk naoružanja? :eek:

- - - - - - - - - -

pa zato što se plašu od nata!

Otprilike točno, plaše se cijele međunaordne zajednice.

Upravo zato i jesu, ako se sjećaš, na Krim slali "male zelene" - ruske vojnike bez ikakvih oznaka, a Putin je govorio "nismo to mi".

Ma čekaj, tu još netko zaista iskreno misli da Rusija nije ukrajinskim teroristima istovarila buljuk naoružanja? :eek:

- - - - - - - - - -

Upravo zato i jesu, ako se sjećaš, na Krim slali "male zelene" - ruske vojnike bez ikakvih oznaka, a Putin je govorio "nismo to mi".

ако нема твоје половине црва-а нема ни моје половине то може да значи само једно, да црва није ни било:per::lol:

I to je normalno, očeš da udari na sva zvona.
Pa gde ti logika.
Jenki imaju pravo da dostave fašističkoj vlasti orušje, pak Rusi nemaju pravo da zaštite svoj narod.
No i ta ujdurma če se završiti za koji mesec !

A ko kaže da nije normalno?
Naravno da je normalno: Rusi se u političkom smislu, danas ne mogu ponašati onako kako se mogao ponašati SSSR.

I da, Jenkiji imaju pravo dati oružje fašisti Porošenku, zato jer je legalan.
Rusi nemaju taj luksuz sa svojim poslušnicima u Novorusiji, pa to moraju tajno.

Je, priznaje ga i Putin i Obama i Vučić, i Anote Tong, predsjednik Kiribatija.

Janukoviča možda priznaješ ti, ali to se ne broji, budući da nisi još predsjednik neke države članice UNa

:lol: Fala na lepim željama ali nemam te ambicije.
Janukovič je legalan predsednik Ukrajine koja više ne postoji i koja neće postojati jer će biti sve manja.

Rusija, prvenstveno politički, sebi ne može dopustiti otvorenu intervenciju u Ukrajini, nego se mora praviti da upće ne sudjeluje u sukobu.

ајде-оћеш да кажеш да су рује јајаре јел а шта су чемериканци--јел садам имао нуклеарке(због чега је нападнут)јел су напад на србију 99 бранили некаквим угроженошћу људских права шитарске мањине...
---јел потрошенко на власт дошао изборима или је изазвао државни удар...................

- - - - - - - - - -

Svašta je on ali legalan nije.

:cool:

Zato sto je snimak uzet iz priloga najpoznatijeg pro ruskog novinara u Ukrajini koji izvestava posle borbi u Debaljcevu.

Uporedi detalje na tenkovima u pozadini sa fotografijom iz Rusije.

t72b3_l2.jpg

T-72B3 – Equipped with new fire control system, new ballistic computer to reduce crew firing calculations and improve accuracy, and new thermal sight to provide night/day all weather combat capabilities. It is considered a downgraded version of T-72B2 "Rogatka". First delivered to the 20th Field Army in summer 2013 and its Armored Guards Brigade in October 2013, with the units to receive 270+ (2014)[T-72B3s in total.

I hebote, pa vidje ti ovo, leteo je tenk i leteo i ravno sleteo kod pravih ljudova.

I jos jednom te pitam ,jel su ih mozda i sami ti koji se brane od fasizma, mozda svoje tenkove ( koje su ih dobili na poklon od ukra) ih i unapredili.

Ili ovi usra , sto salju oruzje tenkove i ostalo fasistima. To znaci da ili trebaju biti robovi ili dal treba da sami biraju s kim ce biti.?

Nego, sta bi sa svom tom drekom zapadnjackom : Mi imamo dokazeeeeee. Jes imaju samo onu stvar da popuse...moze bit da je ista takva, kakvu su od Kastra , svih ovih godina dobijali

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Hebiga Ti mali zeleni su bili MOJI sa Marsa,,, skenjali fasiste ka pizdune na parangalu.

Si video , kako je se Krim, vratio u Rusiju.

A sto se tice termina, terorista, svi Vi placenici ,koji se nalazi tamo-psi ratova, su teroristi i bilo bi dobro, eto tak te psine, im pomoci , da sto pre odu...u rupe.

- - - - - - - - - -

Ni ja ne vidim ništa loše u tome, ali vidim loše u tome što neki vjeruju da je Putin iskren kada kaže da nije.

jos si ti mali da bi shvatio , sta je Sahovska igra a......cak je i fisher, njihov jedini sah majstor, pobegao od njih.....

- - - - - - - - - -

Rusija, prvenstveno politički, sebi ne može dopustiti otvorenu intervenciju u Ukrajini, nego se mora praviti da upće ne sudjeluje u sukobu.

a , jok , oni sa tim nemaju nista, samo , onako podhebavaju nato i satelite.....

Sami ce oni , jos i moliti putina....energiju...vis, majkumu , ti isti nemci, grade jos jedan plinovod ili ti gasovod , pod Severnim morem.Direktnooooooo sa Rusijom.

- - - - - - - - - -

Objektivno podrzao bih Gumija, ovo je svima sasvim jasno
Rusija je isporucila gomilu naoruzanja Novorusima a POSEBNO gomile municije.

Trude se da to bude oprema koju ima Ukrajina ali eto desi se i da pogrese kao sa Njofrinim tenkom.
Licno mislim da prebace oni i nesto sto je potpuno novo, cisto da ga isprobaju.

Masakr Ukro oklopa kod Zelenopolja i dalje je teska misterija, sem ako se Ruje nisu poigrale Buratinom

E njofra ic, daj si pogledaj ovaj uradak iz Februara, pa ces cuti tj videti da samo ovde su osvojili 100 tenkova i zarobili ukra vojnika...iha ha a ubijeno 1100.

A o drugom naoruzanju, sta da ti kazem...

- - - - - - - - - -

Objektivno podrzao bih Gumija, ovo je svima sasvim jasno
Rusija je isporucila gomilu naoruzanja Novorusima a POSEBNO gomile municije.

Trude se da to bude oprema koju ima Ukrajina ali eto desi se i da pogrese kao sa Njofrinim tenkom.
Licno mislim da prebace oni i nesto sto je potpuno novo, cisto da ga isprobaju.

Masakr Ukro oklopa kod Zelenopolja i dalje je teska misterija, sem ako se Ruje nisu poigrale Buratinom

cekaj malo, a sta ako je to naoruzanje, samo trcalo kod svojih prijatelja....moze bit , sve je moguce, bas kao sto sada jamerikanci priznaju da su za majdan , potrosili 5 milijarde dolara a da nisu uspeli u nameri da ukra bude celovita...

Hebiga, ima se i moze se, kazu ovi ,koji fasiste, tak lijepo pomaze i pomognu im , tj njihove porodice ih dobijaju ,onako fino zapakovane...

Jel to onaj koji je negirao holokaust?

a sto ti mislis, sta je to i ko koristi rec holokaust...

i dal ti isti koji jure da sve i svasta pricaju o ...isto to rade , onima kojima su oduzeli zemlju, stavili ih u najveci konc logor...ubijaju nevinu decu, starce, ubijaju seljake palestince, oduzimaju im vodu, nemaju cime navodnjavati, ubijaju , nevine ljude ,koji su brodom pokusavali da probiju ilegalnu blokadu....

jel o tome hoces da pises ili hoces da shvatis da je Fisher, se suprotstavio se hegemonizmu usra drzave...moj mali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back