Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:
Армија ДНР над Доњецком оборила украјинску тактичку ракету „Точка-У”
384037183.jpg

НАД Доњецком – главним градом ДНР – ноћас иза поноћи одјекнуле су две необичне и моћне експлозије. Моћнија се чула чак и у Макејевки, Марјинки и Авдејевки које под окупацијом држи украјинска армија.

ПВО и противракетна одбрана Доњецке Републике је у првом случају (моћнија експлозија) уништила украјинску балистичку тактичку ракету „Точка-У”. А у другом- украјинску беспилотну летелицу. Вероватно прилично велику, а то значи – западне производње...

Претпоставља се да је у оба случаја главни посао одрадила „Кољчуга”, радарска станица домета 300-400 километара коју је произвела доњецка фабрика „Топаз”.

Министарство одбране ДНР ништа још није саопштило. Зато има и претпоставки да иза експлозија – бар у једном случају – стоји украјинска диверзантска група.

Je, je, oborili su balističku raketu koja leti brzinom od 6,500 km/h.
Vjerojatno sačmaricom.
Višnja, nisi ti za ovo.

- - - - - - - - - -

A hebe se svima a narocito rusima, na popoprusenika....i njegovo ce doci...ne boj se.

Ne bojim se ja uopće, samo za vas duhovite konstatiram tko je predsjednik Ukrajine.

Džaba ti to zamućivanje vode.
Tko je, kako i zašto srušio avion se znalo odmah nakon rušenja, a isto tako se zna i danas, bez obzira na hrpetinu izmišljenih "informacija", više ili manje naivnih montaža i teorija zavjera - sve generirano iz ruske obavještajene kuhinje.

E vis, kada bi se znalo ,tada bi se i zvanicno reklo, Ali posto Ti sve znas, ili mora da si bio na licino mesto il Ti imas takve informacije ,koje su dostupne samo onima koji i jesu ukljuceni u propagandni rat.
Dakle, sto si i Kaj bus rekel na sve ovo?

I da, pa gde je tvoja cuvena retorika da na Dokaz das protu dokaz. Jel te.

I kao sto SVET DANAS VIDI< VIDI DA SU LAZI USA< ENGLESKE i osttalih pijuncica, bile samo Lazi a da su sa tim lazima , vidimo da je to tada prosla ali danas Svet...i ljudi sve to gledaju drugacije a najbolji dokaz je da je parlament Engleske , odbacio insunancije o Dobrim Ukrajincima...Majdancovima.

CEO SVET VIDI DA SA SLIKOM HITLERA i sa njegovom politikom o ubijanju Rusa je "OCIGLEDNA", ups, pa samo istim prijateljima nemackim fasistima, oni i ne mogu i nece videti...

No, nadam se da ce i progledati ,pa barem sa onim ocima koji ce im biti zatvorene......

A nadam se daznas da citas na Engleskom i da razumes sta je napisano, a ak ne znas, trazi da ti ispricam...ponovo o lazima Cvetskim.

A ovo citaj vise puta, moze i kod tebe da se desi da " ti se tvori oci"

While Russia has provided all documented evidence it possesses since the incident first occurred, data including recordings and radar readouts from NATO and Ukraine have been suspiciously withheld. Instead of presenting documented evidence, the United States and its partners in NATO have worked tirelessly to stand up innuendo and baseless accusations in its place.
Finding “Facts” Between the Cushions

When in August of 2013 chemical weapons were used in an attack near the Syrian capital of Damascus, the United States and its European allies immediately blamed the Syrian government. With unprecedented speed, the decision to topple the Syrian government through direct military intervention was made. Yet just as fast as the US declared its intents, its pretext for war was dismissed by a skeptical public. When it came time to produce evidence, it was withheld (and is to this day) under the excuse that revealing it would compromise how it was gathered and thus jeopardize future operations.

Higgins, in tandem with hired defense contractor Dan Kaszeta, were tasked with building a body of lies inside the void left by the United States’ official refusal to release what they claimed they knew about the attacks.

When award-winning journalist Seymour Hersh released his own report on the attack, the closest, most accurate and most credible account to date of what actually happened along the outskirts of Damascus during the summer of 2013, Higgins and his supporters throughout the establishment media shamelessly wrote Hersh off as old fashioned and out of touch.

Unlike Higgins, however, Hersh’s report was based on intelligence and security professionals working in the United States government and their reports drawn from some of the best information available … not compilations of YouTube videos, Google Maps, dubious e-mail conversations with unverified anonymous individuals and amateur photographic “forensics.”

Hard at work
Is Reading Stains on the Sofa Really Analysis?

Higgins’ attention now follows wherever the Western media needs it most. Lately that has been in eastern Ukraine. He has been the star non-witness cum non-expert regarding all matters Ukraine and in particular, MH17. Since the United States and the rest of NATO refuses to release what evidence they claim they have (again), it has been up to Higgins and the growing mainstream media circus surrounding him to once again fill the void.

This explains why Higgins consistently only finds faults with Russia’s side of the story. At one point Higgins accused Russia of using Photoshop to doctor satellite images it provided to better illustrate the state of the battlefield when MH17 was downed.

German paper Spiegel consulted a real expert to refute Higgins and his “Bellingcat research group’s” accusations. When Jens Kriese, a researcher and professional image forensics expert, was asked what his thoughts were on Higgins’ use of the analysis tool FotoForensic.com, he responded by saying:

…[FotoForensic.com’s] founder Neal Krawetz also distanced himself from Bellingcat’s conclusions on Twitter. He described it as a good example of “how to not do image analysis.” What Bellingcat is doing is nothing more than reading tea leaves. Error Level Analysis is a method used by hobbyists.
Of course, the practice of “reading tea leaves” is based part on fraud, part on superstition, using one’s fears, ignorance and insecurities to gain advantage over them either socially or financially or both by claiming to hold exclusive insight into what otherwise random tea leaves are telling one about their future fortunes. And that is precisely what Higgins and his dubious methods are all about.

Poslednja izmena:
Je, je, oborili su balističku raketu koja leti brzinom od 6,500 km/h.
Vjerojatno sačmaricom.
Višnja, nisi ti za ovo.

- - - - - - - - - -

Ne bojim se ja uopće, samo za vas duhovite konstatiram tko je predsjednik Ukrajine.

A , i mi , tj Ja tak volim , znalce , narocito, one tko su i rade za strane sluzbe.....

A kao sto vidis, oni koji i nece njega da priznaju su upravo ti koji brane svoja ognjista...i ne nazivaju ga svojim...i njih boliiiii ona stvar sto je on, onima....i pizdunima cvetskim , kao predsednik.

Zakon , kaze da je izvrsen prevrat, jel tako i nesto slicno sto se desava u Jemenu, gde su zbacili onoga pro jamerickoga predsednika i gle molim , te STRANE sile, medj njima i jamerike sa saudijcima, Hoce da vrate svoga coeka...
Zar ne mislis da je to ono malko zahebano u smislu , sta su i koja su prava Naroda i ljudi....

- - - - - - - - - -

Meni je važno da nije stigao Janukovič.

To govori da je Putin izgubio rat za obnovu SSSR.

Ihhhh, pa to je vazno...a koga zaboli ...glava za njim , osim tebe...
A gde i na koji nacin Ti vidis da on hoce da se naparvi novi SSSR....

Sa Ekonomskim vezama i sa dobrom politikom ka bivsim republikama, mozemo da vidimo da su se mnoge zemlje ukljucile u nove saveze....jel na to ciljas....jagi......

E vis kako si ti pametan i sve znas.

Mora da si bio na licino mesto , pa tako i sve znas?:)

Sta se dogodilo sa naoruzanjem koje je bilo stacionirano u tom delu zemlje, jer su ukra, odneli sa sobom ili su je dali svojim juznim drugarima.:think:

Nisam bio na licu mesta ali zato postoje snimci najmodernije ruske tehnike u rukama pobunjenika a koju Ukrajina nikada nije imala u svom naoruzanju.

Npr. T-72 B3

A tko ne dozvoljava istragu, transparentnu, otvorenu i srazmerno ucestvovanje u tom.

Rusi , ne nisu ti...

Drugo, sakrivanjem informacija , recimo konverzacija izmedju Pilota i Kontrolora, pa i isto pitanje vazi a KAKO TI ZNAS DA JE pogodjeno sa bukom ?

I gde su molim te SNIMCI Spijunski od toga dela teritorije , koja , je gle bila pod prismotrom Jamerike. I GDE je TO gromnoglasna najava, MI IMAMO DOKAZE da su Rusi Bukom gadjali.

Ako vec istices istragu , zar ne bi Jamerikanci , vec i pokazali svetu o svim dokazima, zar ne?

Ili , mislis da Svetu nije vise DOSTA , njihovih "Istina", seti se UN i dokaza koji su dati da Sadam radi na Nuklearnoj bombi i iako je njihova tajna sluzba i utvrdila da niti imaju ,niti rade na tome. A cilj je bio napad na tu zemlju i posle vise od deset godina, nikada i nigde nisu pokazani bilo koji dokazi o PRAVLJENJU BOMBI i sta , kazes na TU njihovu istinu.....Kaj bus rekel, ?/?

Osnivanje tribunala za mh17 je trebalo da pokrene i dokazni proces gde bi se dali odgovori na ta pitanja, dokazi i kontra dokazi ako postoje itd, sam izvestaj istrazitelja nema nikakvu tezinu bez suda kojem bi taj izvestaj bio podnet, ali osnivanje je blokirala Rusija.

ili slucaj kada je 2001 godine oboren putnicki avion iznad Crnog mora, amerikanci odmah objavili da je avion srusen u toku vojne vezbe Ukrajine i Rusije dok su Ukrajinci i Rusi sve to godinama negirali nazivajuci americke dokaze "smesnim" da bi na kraju ipak priznali.

Osnivanje tribunala za mh17 je trebalo da pokrene i dokazni proces gde bi se dali odgovori na ta pitanja, dokazi i kontra dokazi ako postoje itd, sam izvestaj istrazitelja nema nikakvu tezinu bez suda kojem bi taj izvestaj bio podnet, ali osnivanje je blokirala Rusija.

ili slucaj kada je 2001 godine oboren putnicki avion iznad Crnog mora, amerikanci odmah objavili da je avion srusen u toku vojne vezbe Ukrajine i Rusije dok su Ukrajinci i Rusi sve to godinama negirali nazivajuci americke dokaze "smesnim" da bi na kraju ipak priznali.
Украјина признала да је оборила руски авион, ко и овај прошле године, имају искуства.
Што протураш полуинформације?!?
Јел то има везе с твојом фасцинацијом бројем убијених Сиријаца, или Хута у Јемену од полуделих џихадиста?

Nisam bio na licu mesta ali zato postoje snimci najmodernije ruske tehnike u rukama pobunjenika a koju Ukrajina nikada nije imala u svom naoruzanju.

Npr. T-72 B3

Prvo, koji je ovo dokaz i cega, drugo, dal si ti ekspert da znas da je ovo taj tenk trece, Hebiga, Ja znam da i mi takve tenkove imamo, T 72 i da smo jos ranije napravili novije T 84, jel tako, Tako je.
Ja pomislih sada ces dati neoborivi dokaz da je to RUSKI TENK ...a moze bit i da jeste, koliko sam dosada video datih klipova, video sam da su narod na jugoistoku , osvojili i ili dobili , citave mehanizovane jedinice ukljucujucu i tenkove.

Prvo, koji je ovo dokaz i cega, drugo, dal si ti ekspert da znas da je ovo taj tenk trece, Hebiga, Ja znam da i mi takve tenkove imamo, T 72 i da smo jos ranije napravili novije T 84, jel tako, Tako je.
Ja pomislih sada ces dati neoborivi dokaz da je to RUSKI TENK ...a moze bit i da jeste, koliko sam dosada video datih klipova, video sam da su narod na jugoistoku , osvojili i ili dobili , citave mehanizovane jedinice ukljucujucu i tenkove.
nemamo tu verziju niti je imaju ukrajinci u svom naoruzanju.
taj model se koristi samo u rusiji..
inace putin je govorio da nije ruskih vojnika bilo ni na krimu pa je porekao.

Tribunal je -pickin dim iza koje stoje Usra drzava za nad dominacijom, nad malim drzavama.
Sama ta drzava , ga ne priznaje i ne dozvoljava da se njihovi vojnici igde sude....za Svoje zlocine, dokazane, ne dozvoljavaju da se oformi isti taj sud. Sta nam to govori...

Pitah te , ako su Amerikanci tako sigurni da su Rusi ti koji su oborili Avion

Zasto onda ne dozvoljavaju da Istrazivaci toga udesa budu i sami Rusi, tako da mogu i videti te famozne dokaze koje su i Ukra i UsRa drzava dali...Pa cek, oni nisu dali nikakav dokaz, osim falsifikovanoga razgovora ,koji je snimljen dana ranije..i jos pokusali da skinu datoteku sa snimke. Hebiga u lazi su kratke noge ,jer su strucnjaci ( zapadni) odmah rekli da je to UKRA falsifikat.
Ako su tako sigurni da su Rusi , srusili Avion, Zasto se SVETU ne prezentira razgovor izmedju kontrolora i Pilota Aviona i kako je moguce da je bas toga dana, dato naredjenje da se skrene sa putanje, kojim je ta linija isla predhodnih dana?

Vis, to tvoje picukanje za tribunal , postavlja se pitanje, Daj te ,pokazite te vase dokaze, pa ce REDOVAN SUD ODLUCITI....To lepo Rusi kazu , no ti to ne mozes skuziti, mali moj.

Колега, њофраџиа поштовалац ИСИС главосјеча&братије, глупигелендер поштовалац нацибагре, паметни ивкец, ортодувњак19... су лажоње и манупулатори у покушају. Они све знају, а ништа заправо. Покушаваће обрнути црно за бјело и обратно. Греота на њих губити време. Њих треба у обор ( игнор листа) и мир у кући.

nemamo tu verziju niti je imaju ukrajinci u svom naoruzanju.
taj model se koristi samo u rusiji..
inace putin je govorio da nije ruskih vojnika bilo ni na krimu pa je porekao.

I opet , kako Ti znas da je to taj tenk i kako znas da je to bas Ruski.
Drugo, jel si siguran da Ovi vasi i nemaju takav tenk...po cem Ti znas da ga Srbija nema, bese sada na onim tenkovskim igrama, poboljsana verzija T 72 uradjena u Srbiji, a pitam se kako je to uradjenapoboljsana verzija.
Mora da su uzimali novu elektroniku od Jamerikanaca, jel tako ili je UPSSSS uzeto, tj kupljeno od Rusa a i moze se desiti da smo i mi sami nesto napravili.

A ,kako vidimo SrTranci su prisutni u ukrajini i bore se protiv stanovnika Ukrajinaca koji su poreklom Rusi, no , sta ce tu cro, zlocinci u ukrajini, jel to kao sto kazu , da i mi vratimo pomoc ,koji su ukra fasisti davali...

A cime ga to "upgredujes" kada najmodernije komponente kao sto su reaktivni oklop ERA Kontakt-5 i termoviziju SOSNA-u poseduje jedino Rusija? To nije nesto sto moze da se tek tako nabavi preko malih oglasa.

t-64-and-t-72-side-by-si-1.png

Ih, hebiga, pa to u Rusiji ima na svakoj pijaci i jes dostupno je Rusima i njihovim prijateljima...

I ovaj tenk je Ruski, nego , po cemu mi znamo da Onaj tenk je "ruski t 72 pobosana verzija" i da je u ukrajini, moze bit da je snimljeno na ruskoj teritoriji.

A cime ga to "upgredujes" kada najmodernije komponente kao sto su reaktivni oklop ERA Kontakt-5 i termoviziju SOSNA-u poseduje jedino Rusija? To nije nesto sto moze da se tek tako nabavi preko malih oglasa.
može može
kad muka natera

- - - - - - - - - -

Ih, hebiga, pa to u Rusiji ima na svakoj pijaci i jes dostupno je Rusima i njihovim prijateljima...

I ovaj tenk je Ruski, nego , po cemu mi znamo da Onaj tenk je "ruski t 72 pobosana verzija" i da je u ukrajini, moze bit da je snimljeno na ruskoj teritoriji.

"oni" znaju

...
kada je 2001 godine oboren putnicki avion iznad Crnog mora, amerikanci odmah objavili da je avion srusen u toku vojne vezbe Ukrajine i Rusije dok su Ukrajinci i Rusi sve to godinama negirali nazivajuci americke dokaze "smesnim" da bi na kraju ipak priznali.

Eto sve si sam objasnio, oba puta se nesreca desila na iznad teritorije Ukrajine, Ukrajinci su lagali tada lazu sada, na kraju ce opet priznati.

Lazu pascad sve u 16 ne moze se Ukrima nista verovati :mrgreen:

Imam jedno pitanje za tebe Njofra. Ako je sve tako kao sto kazes, a evo neka bude da ti ja verujem, zasto bre Rusi ne osvojise i taj Harkov?:confused::(:fdlan:

pa i pitaj njofru, kako je to moguce, "Mi imamo dokazeeeeee" al vam ne damo za rusenje aviona...uta ta.

A Ruska strana je odmah dala snimke , kao i izjavu prebegloga , koji je i naveo ko je ispalio raketu, vazduh-vazduh i ko je sve bio prisutan.

I dal su ispitivali Ta dokaz ili cute ka picike...

На страну Донбаса прешло 1.300 сарадника државне безбедности Украјине
НА КРИМУ СТРАНУ ПРОМЕНИЛА НАЈМАЊЕ ЧЕТИРИ ПУКОВНИКА СБУ

054166.jpg

НА СТРАНУ Доњецке и Луганске Републике досад је прешло 1.300 сарадника Службе безбедности Украјине.

Ову бројку је - по завршетку истраге започете још прошле године - открило војно тужилаштво кијевског гарнизона.

У овај број нису укључени „пребези“ на страну Крима, међу којима су била најмање четири пуковника СБУ.

Нарочито масовно су Украјини „отказали љубав“ припадници антитерористичких центара у Симферопољу и Севастопољу.

Многи од њих су убрзо прешли на страну ДНР и ЛНР.

Zato sto je snimak uzet iz priloga najpoznatijeg pro ruskog novinara u Ukrajini koji izvestava posle borbi u Debaljcevu.

Uporedi detalje na tenkovima u pozadini sa fotografijom iz Rusije.

t72b3_l2.jpg

T-72B3 – Equipped with new fire control system, new ballistic computer to reduce crew firing calculations and improve accuracy, and new thermal sight to provide night/day all weather combat capabilities. It is considered a downgraded version of T-72B2 "Rogatka". First delivered to the 20th Field Army in summer 2013 and its Armored Guards Brigade in October 2013, with the units to receive 270+ (2014)[T-72B3s in total.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back