gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Амерички падобранци стигли у Украјину
Око 300 америчких падобранаца стигло на запад Украјине, где ће увежбавати украјинску националну гарду. Кремљ сматра да ће распоређивање Американаца додатно дестабилизовати ту земљу.
pa ja mu verujem - na Rusiju zapad moze da krene samo nuklearkama ali zato cerupa svaku zemlju koju moze.... rusima to ne treba ...sta ce Rusiji Ukrajina, samo da ih od njih boli glava.... ovako ce na tezi nacin nauciti ko su im pravi prijatelji i to je to...svi se nesto nadaju da ce ih Rusi osloboditi kao u ww2 ....e pa nece zasto bi ih oslobadjali pa da im opet zabijaju noz u ledja
U blizini Harkova kopaju neke rovove

Ove gnjide sa RT Vojvodine su izvestile da ''su se Rusija i Ukrajina" (navodno) "dogovorile o povlacenju ne samo teskog naoruzanja vec i tenkova iz Ukrajine". Prosecan gledalac koji ne zna sta se tamo zapravo dogadja bi mogao lako da izvuce zakljucak ta to oruzje ustvari treba da se povuce u Rusiju tj. da Rusija direktno ucestvuje u tom konfliktu.
Ove gnjide sa RT Vojvodine su izvestile da ''su se Rusija i Ukrajina" (navodno) "dogovorile o povlacenju ne samo teskog naoruzanja vec i tenkova iz Ukrajine". Prosecan gledalac koji ne zna sta se tamo zapravo dogadja bi mogao lako da izvuce zakljucak ta to oruzje ustvari treba da se povuce u Rusiju tj. da Rusija direktno ucestvuje u tom konfliktu.

Ma jok ne ucestvuje
Па кад учествује, зашто нема фотографија руске војске на територији Новоросије, пошто се прича да су тамо, али само прича - доказа нема.

Ово су све западњачке подметачине, од локација до наслова клипа.Nema sa zvanicnim oznakama, ali ima vojnika i tehnike iz Rusije koliko hoces.
Npr, kolona tenkova T-72B3 najnovije ruske modifikacije koju jedino poseduje ruska armija.
Debaltsevo
Rusija.

najjače mi je kod ovih događaja što givi likom baš podseća na čedomira jovanovića
isto su uradile i gnjide sa b92 pre neki dan
Nema sa zvanicnim oznakama, ali ima vojnika i tehnike iz Rusije koliko hoces.
Npr, kolona tenkova T-72B3 najnovije ruske modifikacije koju jedino poseduje ruska armija.
Debaltsevo
Rusija.

Мене боли много овај сукоб , можда и због тога што личи на све наше бивше ратове .Можда и због тога што људи сличе , то заправо јесте НАШ
Руски народ , Српски народ.
НИсам никада посебно обратила пажњу , до овог сукоба , на народ у Источној УКрајини али...
Памтим када је једна девојка ,Рускиња из Доњецка ,стајала на барикадама и у једном тренутку је скинула фантомку са лица...
Ја сам била шокирана оним што сам видела , видела сам себе !
Девојка је потпуно личила на мене , да и даље не могу да се опоравим од шока ,Остале људе које сам видела , личили су на моју баку , моју тетку итд..
У томе је овај конфликт гори за нас , болнији и трауматичнији .Због тога и због хиљаде других ствари , никада нисам ни за тренутак помислила да могу подржати другу страну осим сопствене ,Руске стране у Украјини.
Уз то да се дода огромна Западна пропаганда против Руског народа , ово је реприза ...Али Руси су јаки и снжани , увек су побеђивали ...надам се и сада .

У Луганск стигло 120 килограма тешко Звоно Победе
00:18 19.04.2015.
2 коментара
Штампај
РУСИЈА ЋЕ ИДЕНТИЧНО ЗВОНО ПОКЛОНИТИ И ДОЊЕЦКУ У КОЈИ ЋЕ СТИЋИ ДО 9. МАЈА
У ГЛАВНОМ граду Луганске Републике данас је постављено Звоно Победе које је копија звона које се налази у Цркви Георгија Победоносца на Поклоној гори у Москви.
Тешко је 120 килограма, а у Луганску је постављено на Скверу Хероја Великог Отаџбинског рата.
Звоно је осветио старешина Храма Богородичине иконе протојереј Александар Пономарјов.
Идентично звоно ће до 9 маја добити и Доњецк, главни град ДНР.
По благослову патријарха Кирила, 9 маја у подне ће звонити сва црквена звона у Русији и Донбасу.

Nadam se da ce dogodine nakon oslobodjenja slicna pobednicka zvona stici i u Odesu, Harkov, Mauripolj, Slavjansk i ostale gradove Novorusije.