Bolna prostata
Poznat
- Poruka
- 7.143
Kreso, nazlika je sto ne mora biti GenserOvo , ....Kao da je Genšer u Zagrebu!!!
Ulizički narodi!!!!![]()
A i sa CNS-om im je sv eu redu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kreso, nazlika je sto ne mora biti GenserOvo , ....Kao da je Genšer u Zagrebu!!!
Ulizički narodi!!!!![]()

Upravo sada na B92 ide film "Direktan kontakt" sa Dolfom Lundgrenom, u kojem su Rusi prikazani kao zlikovci koji ubijaju neduzne starce i zene...![]()

Kažu naši iz Novorusije: " Ne čitajte ništa što mediji objavljuju i ne verujte. Propaganda je obostrana. Ali, kad kažu da su Ukri nešto uradili, znajte da smo mi. To je istina "
Baš sam se obradovala lepim vestima. Ipak je to izveštaj sa lica mesta.
To vise ne prolazi ni kod mog sestrica od 10 leta
Secam se kad sam bio klinja i gledao americke filmove o ratu u Vijetnamu.
Vijetnamci hoce da ubiju vijetnamku i vijetnamcea hrabri americki komandos-foka-marinac-tuljan im ne da.
Inace holivud je dobio zadatak. U narednih nekoliko godina (ako ih ne sprece nuklearke) ocekujem masu antiruskih filmova.
Manipuisu i jedni i drugi, pa sta mislis zasto je Putin angazovao armiju botova?Pa manipulacija informacijama je američko tajno oružje, to je zbog toga što imaju mentalni sklop kao Zmaj od Šipova, stalni nagon da budu prvi![]()
Manipuisu i jedni i drugi, pa sta mislis zasto je Putin angazovao armiju botova?

Tako je!
Samo sto Rusi u naoruzanju zaostaju 20 godina za Amerima, a u informativnoj manipulaciji - 50 !
Tako je!
Samo sto Rusi u naoruzanju zaostaju 20 godina za Amerima, a u informativnoj manipulaciji - 50 !

Evo jedan video prilog za Keša. Ameri kažu da su ruski piloti neprofesionalni jer im nadleću avine i brodove na nedozvoljenoj udaljenosti
Da, ono sto ja stalno velim, Rusi su ludi, s njima se ne ratuje, od njih se samo gubi.

Po cemu konkretno zaostaju, navedi primjer, dakle tehnicki objasni zasto je neki ruski tenk/avion/helikopter/kuracpalac zaostao za merickim. Znaci lijepo objasni u tanane sta kako i zbog cega, balisticku, mehaniku, elektroniku od proizvodjaca pojedinih kompomenti i njihovih karakteristika, te poredjenja istih sa obje strane. Onda zelim detaljnu balisticku analizu zasto je bilo sta mericko bolje od bilo cega ruskog, itd. Jer samo ako sve to znas, i ako TAKO mozes dokazati da nesto bolje od necega, onda mozes tvrditi to sto tvrdis. Samo ako ikako moze bez carapa, Fantoma i slicnog. Isto tako za kompjutere sto si tvrdio, objasni zbaog cega su mericki bolji od ruskih, jesi vidio neki kompjuter u nekom ruskom borbenom sustavu, ili merickom pa da znas koji je bolji?
Dakle?![]()
Ali mogao si da vidis vrhunske avione, raketne sisteme, podmornice i mnogo toga drugog sto govori da u naoruzanju svakako nisu inferiorni. Za elektroniku ne znam, ali i ono prvo je dovoljno da odvrati svakog potencijalnog napadaca.Nisam jos nikada video ruski kompjuter.
Ni mobilni.
Ni DOBAR auto.
Kada to vidim - povuci cu misljanje.
Nisam jos nikada video ruski kompjuter.
Ni mobilni.
Ni DOBAR auto.
Ni mobilni.
Ni DOBAR auto.