Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
spremaju se za WW1?

Da im pošaljemo kokinke?

159073_73010136_Serbian_Mauser.jpg

Амерички падобранци стигли у Украјину

Око 300 америчких падобранаца стигло на запад Украјине, где ће увежбавати украјинску националну гарду. Кремљ сматра да ће распоређивање Американаца додатно дестабилизовати ту земљу.

Е то је оно право што ће да спасе Американце од тоталног краха и пропасти. А Руси задовољно трљају руке и констатују да стиже још свеже америчке говедине за еворпске ресторане.

И кога је уопште на Дивљем Западу још брига што је :
1. Направљен пандам светској банци.
2. Крајем маја или почетком јуна кренуће у рад пандам ММФ-у.
3. А паралелно са тим и нова светска валута у којој ће се плаћати нафта.

--------------------

pa ja mu verujem - na Rusiju zapad moze da krene samo nuklearkama ali zato cerupa svaku zemlju koju moze.... rusima to ne treba ...sta ce Rusiji Ukrajina, samo da ih od njih boli glava.... ovako ce na tezi nacin nauciti ko su im pravi prijatelji i to je to...svi se nesto nadaju da ce ih Rusi osloboditi kao u ww2 ....e pa nece zasto bi ih oslobadjali pa da im opet zabijaju noz u ledja

Потпуно се слажем са тобом.
На жалост то значи да ће мо и ми овде морати на тежи начин да научимо ко је пријатељ, ко лажни пријатељ а ко непријатељ.

Poslednja izmena:
Ove gnjide sa RT Vojvodine su izvestile da ''su se Rusija i Ukrajina" (navodno) "dogovorile o povlacenju ne samo teskog naoruzanja vec i tenkova iz Ukrajine". Prosecan gledalac koji ne zna sta se tamo zapravo dogadja bi mogao lako da izvuce zakljucak ta to oruzje ustvari treba da se povuce u Rusiju tj. da Rusija direktno ucestvuje u tom konfliktu. :eek:

isto su uradile i gnjide sa b92 pre neki dan

Ove gnjide sa RT Vojvodine su izvestile da ''su se Rusija i Ukrajina" (navodno) "dogovorile o povlacenju ne samo teskog naoruzanja vec i tenkova iz Ukrajine". Prosecan gledalac koji ne zna sta se tamo zapravo dogadja bi mogao lako da izvuce zakljucak ta to oruzje ustvari treba da se povuce u Rusiju tj. da Rusija direktno ucestvuje u tom konfliktu. :eek:

A americki padobranci su legitimni.
To je ok.

Ma jok ne ucestvuje :D

Па кад учествује, зашто нема фотографија руске војске на територији Новоросије, пошто се прича да су тамо, али само прича - доказа нема.

Nema sa zvanicnim oznakama, ali ima vojnika i tehnike iz Rusije koliko hoces.

Npr, kolona tenkova T-72B3 najnovije ruske modifikacije koju jedino poseduje ruska armija.

Debaltsevo

Rusija.
BzGgfFBIEAA_AnH.jpg

Nema sa zvanicnim oznakama, ali ima vojnika i tehnike iz Rusije koliko hoces.

Npr, kolona tenkova T-72B3 najnovije ruske modifikacije koju jedino poseduje ruska armija.

Debaltsevo

Rusija.
BzGgfFBIEAA_AnH.jpg
Ово су све западњачке подметачине, од локација до наслова клипа.

Poslednja izmena od moderatora:
Мене боли много овај сукоб , можда и због тога што личи на све наше бивше ратове .Можда и због тога што људи сличе , то заправо јесте НАШ
Руски народ , Српски народ.

НИсам никада посебно обратила пажњу , до овог сукоба , на народ у Источној УКрајини али...

Памтим када је једна девојка ,Рускиња из Доњецка ,стајала на барикадама и у једном тренутку је скинула фантомку са лица...

Ја сам била шокирана оним што сам видела , видела сам себе !

Девојка је потпуно личила на мене , да и даље не могу да се опоравим од шока ,Остале људе које сам видела , личили су на моју баку , моју тетку итд..

У томе је овај конфликт гори за нас , болнији и трауматичнији .Због тога и због хиљаде других ствари , никада нисам ни за тренутак помислила да могу подржати другу страну осим сопствене ,Руске стране у Украјини.

Уз то да се дода огромна Западна пропаганда против Руског народа , ово је реприза ...Али Руси су јаки и снжани , увек су побеђивали ...надам се и сада .

Мене боли много овај сукоб , можда и због тога што личи на све наше бивше ратове .Можда и због тога што људи сличе , то заправо јесте НАШ
Руски народ , Српски народ.

НИсам никада посебно обратила пажњу , до овог сукоба , на народ у Источној УКрајини али...

Памтим када је једна девојка ,Рускиња из Доњецка ,стајала на барикадама и у једном тренутку је скинула фантомку са лица...

Ја сам била шокирана оним што сам видела , видела сам себе !

Девојка је потпуно личила на мене , да и даље не могу да се опоравим од шока ,Остале људе које сам видела , личили су на моју баку , моју тетку итд..

У томе је овај конфликт гори за нас , болнији и трауматичнији .Због тога и због хиљаде других ствари , никада нисам ни за тренутак помислила да могу подржати другу страну осим сопствене ,Руске стране у Украјини.

Уз то да се дода огромна Западна пропаганда против Руског народа , ово је реприза ...Али Руси су јаки и снжани , увек су побеђивали ...надам се и сада .

Možda će BIA da te uhapsi, mnogo si nešto sumnjiva u poslednje vreme! :zcepanje:

Комунисткињо, сасвим је номално да се тако осећаш. Наше доба је усмерено ка негацији ствари и веза које су много старије од идеологија, држава какве данас познајемо и не могу да се подводити под рационалистичке и глобалистичке формуле такозваног модерног друштва. Исто то делује и код њих, само је много потиснутије, па се испољава на један другачији, често потпуно первертран начин. Чим почну навелико да причају о потреби промене свести код људи, знај да се иза тога крије онечовечење. Зато се такозвани борци за људска права најчешће показују у поступцима крајње нечовечно.

У Луганск стигло 120 килограма тешко Звоно Победе

00:18 19.04.2015.
2 коментара
Штампај

РУСИЈА ЋЕ ИДЕНТИЧНО ЗВОНО ПОКЛОНИТИ И ДОЊЕЦКУ У КОЈИ ЋЕ СТИЋИ ДО 9. МАЈА

У ГЛАВНОМ граду Луганске Републике данас је постављено Звоно Победе које је копија звона које се налази у Цркви Георгија Победоносца на Поклоној гори у Москви.

Тешко је 120 килограма, а у Луганску је постављено на Скверу Хероја Великог Отаџбинског рата.

Звоно је осветио старешина Храма Богородичине иконе протојереј Александар Пономарјов.

Идентично звоно ће до 9 маја добити и Доњецк, главни град ДНР.

По благослову патријарха Кирила, 9 маја у подне ће звонити сва црквена звона у Русији и Донбасу.

zvonopob123-1.jpg

У Луганск стигло 120 килограма тешко Звоно Победе

00:18 19.04.2015.
2 коментара
Штампај

РУСИЈА ЋЕ ИДЕНТИЧНО ЗВОНО ПОКЛОНИТИ И ДОЊЕЦКУ У КОЈИ ЋЕ СТИЋИ ДО 9. МАЈА

У ГЛАВНОМ граду Луганске Републике данас је постављено Звоно Победе које је копија звона које се налази у Цркви Георгија Победоносца на Поклоној гори у Москви.

Тешко је 120 килограма, а у Луганску је постављено на Скверу Хероја Великог Отаџбинског рата.

Звоно је осветио старешина Храма Богородичине иконе протојереј Александар Пономарјов.

Идентично звоно ће до 9 маја добити и Доњецк, главни град ДНР.

По благослову патријарха Кирила, 9 маја у подне ће звонити сва црквена звона у Русији и Донбасу.

zvonopob123-1.jpg

Nadam se da ce dogodine nakon oslobodjenja slicna pobednicka zvona stici i u Odesu, Harkov, Mauripolj, Slavjansk i ostale gradove Novorusije. :cool:

портале Новости Статьи Документы Мнения Фото Видео Сюжеты
Польские байкеры встали на защиту "Ночных Волков"
сегодня, 13:40 поделиться:
10
12
Польские байкеры встали на защиту "Ночных Волков"

Руоковдитель польского Катынского рейда мотоциклистов заявил, что организация будет охранять российских "Ночных Волков" во время их проезда по территории Польши.

Напомним, что с 25 апреля по 9 мая "ночные волки" собираются провести мотопробег в честь 70-летия Победы. Предполагается, что их маршрут пройдет по городам: Москва, Минск, Брест, Вроцлав, Брно, Братислава, Вена, Мюнхен, Прага, Таргау, Карлсхорст и Берлин, где байкеры планируют возложить цветы к подножию памятника Воину-освободителю в Трептов-парке.

В Польше, где СМИ подогревают антироссийские настроения, информацию о том, что "ночные волки" проедут через территорию этой страны, восприняли крайне негативно. Некоторые политики призывали запретить российским байкерам проезд через Польшу, а премьер-министр Эва Копач заявила в интервью радиостанции Tok FM, что считает акцию байкеров "провокацией". Отвечая на вопрос ведущей, планируют ли польские власти "заблокировать" "Ночным волкам" въезд в страну, она сказала: "Окончательное решение примет таможенник при пересечении ими нашей границы".

Поддержку и понимание российские байкеры нашли у польского Катынского рейда мотоциклистов, которые уже пятнадцать лет ездят через территорию Польши, Литвы, Беларуси, России и Украины с целью посещения мест, связанных с расстрелом в Катыни весной 1940 года сотрудниками НКВД СССР польских офицеров. Как сообщил информационный портал Onet.pl, лидер этой организации Виктор Венгжин считает, что негативные отзывы по поводу "Ночных волков" - это следствие сговора СМИ. "Все мотоциклисты - братья. Все. Если им попытаются причинить вред, мы будем их защищать", - сообщил Виктор Венгжин.

---10.jpg

Украјина-Канада

Канада је одлучила да Украјини "за потребе одбране од руске агресије", одобри донацију у вредности од око 1.1 милион УС долара, која ће укључити испоруку специјалне војне опреме за опремање јединице ранга батаљона (око 250 оптичких прибора за ноћно и дневно осматрање, као и 1000 медицинских комплета за прву помоћ приликом рањавања).
У наредном пероду Канада ће јединицама ВСУ испоручити и једну мобилну болницу, као и модерну станицу за откривање минско-експлозивних средстава. Укупна вредност ових донација ће износити око 3.6 милион УС долара.

10982367_978123495555797_3991416777780614907_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back