Превирања у Украјини

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Да, наравно, али види се по подршци путину колико они имају утицаја на њих. Они гледају те програме на исти начин на који ми посматрамо писање наших сусједа на овом фоеуму, да би видели шта им зло мисли.

Prijatelja drzi blizu ali neprijatelja jos blize .... mudre su Bacuske

- - - - - - - - - -

Ukropski dobrovoljački bataljoni potpisali memorandum o zajedničkom komandovanju.
Ovaj se Semenčenko prilično ubucio.

Ovi mogu da paradiraju samo ispred kamera...toliko je neozbiljno da cak nisam ni odgledao do kraja Vise lice na neke pankere

Captured Ukraine Officer called Michael Alyoshin, telling U.S names and talking about the preparation of an subversive group, lead by American intelligence agents, with the goal to conduct a terror act on Novorossian territory and project the blame on DPR leadership.

Dva puta je spomenuo "separatiste" sto je iznerviralo tipa pored njega. Posle dve pljuske dobijene od "separatiste" poceo je da upotrebljava "borci armije DNR" Lele majko mila kad se Bacuske dokopaju kog Cemerikanca iz ove price, mogu da zamislim "performance" Bice redaljka

Debata iz daleke 2006 - u ukrajinskom TV studiju , gost Zirinovski , a sa ukro strane Parosenko , Tjaginbok .... Zirinovski je sve predvideo - a nedotupavi Parasenko i kompanija su mu se smejali ..... Ko se sad grohotom smeje ??? ..A covek im sve lepo rekao .. prakticno nacrtao ..... Ali ne vredi bacati biserje pred svinje !!!...

Zirinovski je tacno predvideo sta ce se desiti i to je i rekao, sve se obistinilo. Takvi ljudi kao on trce ispred svog vremena i njihove ideje zvuce isuvise radikalno u datom trenutku. On ima jednu manu a to je da mu nedostaje intelektualni pristup diskusiji, tada bi imao mnogo vecu tezinu.

Posustaju: Amerikanci priznali da nisu spremni za dalje sankcije Rusiji

VAŠINGTON- SAD nisu spremne za uvođenje novih sankcija protiv Rusije – saopštila je noćas u Vašingtonu portparolka Stejt departmana Džen Psaki.

„Danas neću ni objavljivati nove sankcije niti najavljivati bilo kakve sankcije” – podvukla je Psaki ponovivši da Vašington Rusiju smatra odgovornom za svako dalje kršenje sporazuma Minsk-2.
Ukoliko dođe do novih sankcija, cena koju će morati da plati Rusija – dodala je Psaki – samo će dalje rasti.
Ona je istovremeno naglasila da SAD ne isporučuju nikakvo oružje Ukrajini.
To je bio odgovor američke diplomatije na izjavu Vladimira Putina da Moskva raspolaže podacima da američko oružje već stiže u Ukrajinu.
„To nije tačno! Mi uopšte nismo ni doneli odluku o isporuci smrtonosnog odbrambenog oružja Kijevu. To je zasad samo jedna od mogućnosti. Zbog toga pratimo situaciju iz dana u dan” – rekla je Psaki.
Ovo bi se moglo smatrati samo uslovno novim tonom, čak pre – polutonom iz Vašingtona.
Sa više razloga se „novim tonom” mogu smatrati ove reči nemačke kancelarke Angele Merkel:
„Nemačka, Francuska i Evropa učiniće sve za to da Rusija ostane njihov partner. Evropska unija će činiti sve što može da Ukrajina sačuva teritorijalnu celovitost i da se razvija na svom putu, ali će takođe učiniti sve što može da bi smo imali razloga da govorimo: mi želimo da Rusija postane naš partner, mi želimo da radimo zajedno sa Rusijom, a ne protiv Rusije”.

Opa Đurđo!

Da nece mozda Amerikanci da uvedu sankcije na uvoz raketnih motora iz Rusije ? :lol: :hahaha:

Cime ce onda da salju satelite u orbitu? :sad2: Prackama? :lol:

- - - - - - - - - -

Da imaju i malo mozga trebalo bi pre ili kasnije da shvate da im je to najbolje. Za koji ce im ****** Cemerikanci, ti samo uzimaju a nista ne daju. Nagledali se Hollywooda i naslusali sr.anja o demonjkratiji pa pomislili da sve sto leti to se i jede. Rusija im je prirodno zaledje, demokratska zemlja koja ih snabdeva sa sirovinama a veliki deo stanovnistva govori ruski. Nema niceg prirodnijeg od toga. Izabrali su put koji ih vodi u sigurnu propast.

Dok je na vlasti bio proruski predsednik Janukovic 1 evro je vredeo 10-11 grivnji

Sada kada je na vlasti proamericka i pronemacka fasisticka hunta 1 evro vredi 31 grivnji tj 3 puta manje....

Za pametnoga dosta....

Hoces da kazes i da je lagao kada je najavio bombardovanje Rts gde su izginuli radnici koji su inace znali da ce biti gadjani?? I samo da porucim opstenarodnom rusofilskom veselju.dzabe se nadate oslibodjenju kosova,prisvajanju srpske,itd...to se nece nikada desiti...

Pre kobnog bombardovanja, bombardovanje RTS-a je najvaljeno još desetak puta, ko je mogao znati da će se jedanaesti put bombardovanje zaista i desiti .
Dakle, DA, lagali li su, a to što proameričke NVO u Srbiji, kao čopor vukova napadaju svakog ko za ubistvo RTS radnika optuži NATO, dok mi samo nemo posmatramo, je posebna sramota Srpskog naroda.
Što se tiče Kosova i R. Srpske, Srbija to ne treba da napusti ali sada je prioritet da izbegnemo da nas pro NATO budale srvstaju uz NATO sad kada svi od njega počinju da beže. Naojočigledniji primer su Hrvati a bogami uskoro će za njima i Šiptari.

Pre kobnog bombardovanja, bombardovanje RTS-a je najvaljeno još desetak puta, ko je mogao znati da će se jedanaesti put bombardovanje zaista i desiti .
Dakle, DA, lagali li su, a to što proameričke NVO u Srbiji, kao čopor vukova napadaju svakog ko za ubistvo RTS radnika optuži NATO, dok mi samo nemo posmatramo, je posebna sramota Srpskog naroda.
Što se tiče Kosova i R. Srpske, Srbija to ne treba da napusti ali sada je prioritet da izbegnemo da nas pro NATO budale srvstaju uz NATO sad kada svi od njega počinju da beže. Naojočigledniji primer su Hrvati a bogami uskoro će za njima i Šiptari.

Pa Republika Srpska već jeste srpska, bitnije je ko u njoj odlučuje tj. njeno unutarnje uredjenje, nego njen zvanični status kao dio BiH.
Što se tiće Hrvatske mi ćemo ostati vjerni NATO-u i ako bi se ovaj nekim čudom raspao. I Hitleru smo bili vjerni i nakon sloma Njemačke i njegovog suicida u bunkeru.
Mi smo bez gospodara izgubljeni, gubimo smisao postojanja.

Ljudi sta je sa Gumijem jel ziv ? Da ne pije mozda leksilijume za smirenje ?

Tesko je ovo za njega znam...

Па, добро, ни нама није лако било када је хунта нагрнула ка Доњецку и када су само Шахтјорск и Торез одолевали.

Било је тешко. А како је сад Гумишенку, то само Бог зна. Бог и поглавник.

Koliko ja ovo pratim, izgleda da će SAD pustiti Porošenka niz vodu jako brzo...

- - - - - - - - - -

Па, добро, ни нама није лако било када је хунта нагрнула ка Доњецку и када су само Шахтјорск и Торез одолевали.

Било је тешко. А како је сад Гумишенку, то само Бог зна. Бог и поглавник.

Mi smo bili na strani pravde i istine, a on na strani iskonskog zla.

Mi smo bili na strani pravde i istine, a on na strani iskonskog zla.

Из његовог угла посматрано, он је на правој страни.

С тим да морам напоменути, да се од наследника поглавникове идеологије и дидова из вражје, заиста не може очекивати правдољубива и слободарска перцепција света.

Из његовог угла посматрано, он је на правој страни.

С тим да морам напоменути, да се од наследника поглавникове идеологије и дидова из вражје, заиста не може очекивати правдољубива и слободарска перцепција света.

Znas kako, iz ugla posmatranja jednog prosecnog Orka, Mordor i Sauron su bili prava strana :hahaha:

Hoces da kazes i da je lagao kada je najavio bombardovanje Rts gde su izginuli radnici koji su inace znali da ce biti gadjani?? I samo da porucim opstenarodnom rusofilskom veselju.dzabe se nadate oslibodjenju kosova,prisvajanju srpske,itd...to se nece nikada desiti...

tipicno, i hitler je progasio tusucugodisnjirajh

znaci, cro se usrali i znaju da ce da dodju na izvolte

Posustaju: Amerikanci priznali da nisu spremni za dalje sankcije Rusiji

VAŠINGTON- SAD nisu spremne za uvođenje novih sankcija protiv Rusije – saopštila je noćas u Vašingtonu portparolka Stejt departmana Džen Psaki.

„Danas neću ni objavljivati nove sankcije niti najavljivati bilo kakve sankcije” – podvukla je Psaki ponovivši da Vašington Rusiju smatra odgovornom za svako dalje kršenje sporazuma Minsk-2.
Ukoliko dođe do novih sankcija, cena koju će morati da plati Rusija – dodala je Psaki – samo će dalje rasti.
Ona je istovremeno naglasila da SAD ne isporučuju nikakvo oružje Ukrajini.
To je bio odgovor američke diplomatije na izjavu Vladimira Putina da Moskva raspolaže podacima da američko oružje već stiže u Ukrajinu.
„To nije tačno! Mi uopšte nismo ni doneli odluku o isporuci smrtonosnog odbrambenog oružja Kijevu. To je zasad samo jedna od mogućnosti. Zbog toga pratimo situaciju iz dana u dan” – rekla je Psaki.
Ovo bi se moglo smatrati samo uslovno novim tonom, čak pre – polutonom iz Vašingtona.
Sa više razloga se „novim tonom” mogu smatrati ove reči nemačke kancelarke Angele Merkel:
„Nemačka, Francuska i Evropa učiniće sve za to da Rusija ostane njihov partner. Evropska unija će činiti sve što može da Ukrajina sačuva teritorijalnu celovitost i da se razvija na svom putu, ali će takođe učiniti sve što može da bi smo imali razloga da govorimo: mi želimo da Rusija postane naš partner, mi želimo da radimo zajedno sa Rusijom, a ne protiv Rusije”.

Opa Đurđo!
Obrni sve naopako i eto ti istine.
Ipak je to Dženi Busola, znamo koliko je pouzdana.

Definitivno smo svedoci poraza NATO pakta u Ukrajini, najbolji pokazatelj za to su Hrvati, koji po starom dobrom običaju duboko ukorijenom u njihovu tradiciju, pretrčavaju na stranu pobednika. Neka vide Ameri u koga su ulagali i Šiptari će tako.

http://www.b92.net/biz/vesti/region.php?yyyy=2015&mm=02&dd=18&nav_id=959474

hrvate su u ukrajinu odveli da bi tamo radili ono sto najbolje znaju - nasilje i teror nad civilnim stanovnistvom, zverska ubijanja i masakri.

jer kome treba 25-30 ugojenih nekontrolisanih pijanaca i narkomana!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back